Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24920
View
539
Reply

"Menunggu Macam Aku Masuk Sini Percuma Pulak" - Shuib Sepahtu Mengamuk!

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-11-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi retis kenalah dpt first class trearment kut?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 14-11-2019 01:01 PM
lain kali g columbia hospital
.. tip top service dia

Columbia jauh .i pg yg plg dkt dgn rumah.sng sikit
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Halah ingat doktor standby utk ko sorg jer ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman skrg ramai ajer yang mampu ker private hospital
Bukan ko sorang ajer yang bayar......orang lain pun bayar yerr
Duit bley dicari tapi peel hauk susah nak diubah lagi2 golongan baru nak merasa berduit
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
orang kaya jarang ada yang penyabar dan tak bongkak, lagi2 bila melibatkan servis2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 14-11-2019 12:16 PM
takdenya..
bilik pun ikut availability.


Lain ya tak macam zaman iols sekolah dulu
Mak iols nak buat medical checkup je tak sampai 20min terus admit ward duduk semalaman tunggu blood test. Sheols tak sakit apa2 so nak balik same day
Iols asyik tanye pegawai bank medical card yang mana macamtu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:28 PM | Show all posts
dia expect ada red carpet bunga manggar ke sambut dia kat depan pintu prince court tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak gitau dia berduit la tu.  
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm laaa bole tutup prince court ni kalau dia x pegi. Melambak lagi org nk masuk sini. Ingat soeb sorang je ke orang ada2? Org lain pun mampu thaauuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagusla komplain ni..kalo tu apa beza kerajaan n swasta...waiting time...berapa lama...xde standard ke..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mamapea replied at 14-11-2019 11:05 AM
klinik swasta skrg pun kena tunggu sama mcm klinik kerajaan...apatah lg hospital swasta & kerajaan.. ...

Betul Tu mama...my cousin nak kena dialysis emergency takde tempat kosong langsung time dia Kritikal Tu..baik gomen ataupun swasta..katanya skrg rakyat Malaysia ramai sgt penyakit buah pinggang bagai sebabkan makanan..seram ok..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Fettybombom replied at 14-11-2019 01:38 PM
Bagusla komplain ni..kalo tu apa beza kerajaan n swasta...waiting time...berapa lama...xde standard  ...

Mengarut sgt la
kalau nak samakan pcmc dgn gomen spital
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bulalof replied at 14-11-2019 01:10 PM
cawangan yang mana satu?

puchonng and cheras
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
I hate when people call it 'new money'
We all been there when you make better money
Tapi iols pun tak suka okb attitude, baru senang sikit dah sembang kari
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 14-11-2019 01:01 PM
lain kali g columbia hospital
.. tip top service dia

Medical card i colombia..nak check breast sbb bedenyut2,dah siap buat ultrasound nak tggu doctor pakar masuk bilik dia berejam2 tunggu wlupun dlm bilik radioloagist dah explain ni bijik2 je takde ketul2 just tisu2 dekat area ketiak i dah lega patut balik jelah kan tp sbb kadang phm jugak knp nk kne tggu lama mugkin patient ramai wlupun doc o&g yg i nak jumpa mmg xmasuk bilik lg..jem lah agaknya kot..takdelah nak meroyan sbb ade cafe ape semue bkn tggu tgh pns pon tempat slesa...

Btw soeb ni johorean mcm si jep tak..?why dia mcm skolah kat tempat bkn johor?dia bkn asal johor ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Hihi. Columbia puchong pun... Ada masa fullhouse,  1-2 hari juga menunggu nak masuk wadnya... Ada masa xde org,  register terus dpt bilik. Tp service doctor n knowledge diorg mmg bagus... So ok je menunggu dr gi gomen jauh n time melawat tak flexible..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:01 PM | Show all posts
poyo la lu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:02 PM | Show all posts
nampak sgt ko jarang g pcmc kan.
mana de tunggu sekejap kt pcmc ni.
paling cepat pun sejam lebih.
3-5 jam tu biasa.
tp tgk kes jgk la.

yg ko marah tu nape tak tulis emel jer ke pcmc tu
rekod semua jam berapa tarikh semua
ko maki kt twitter nampak sgt tak matang dan tak educated
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:05 PM | Show all posts
damian_lee replied at 14-11-2019 11:59 AM
Dia ingat yang attend duluan tu tak bayar ke apa?

dia pikir dia je kaya berduit agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Megikari replied at 14-11-2019 10:36 AM
I suka tt punya ayat yg last tu

I pun suka ayat last tu.. i pergi private hospital juga, tapi ttp la sabar sbb paham org pun byk. Bkn kt sorang jer mampu h private
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094991s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list