Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24982
View
539
Reply

"Menunggu Macam Aku Masuk Sini Percuma Pulak" - Shuib Sepahtu Mengamuk!

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-11-2019 04:12 PM | Show all posts
AshkieLa replied at 14-11-2019 03:54 PM
kalau boleh selfie... baring pun mcm tengah control muka bajet tu..
then masih ok lagi laa tu.. ist ...

kalau naik level KR mau bayang pon xle sentuh

kena pancung silap org tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:13 PM | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 14-11-2019 03:12 PM
Mmg betul sgt
Penah jumpa kat penang , cerita tahun bila ntah
Ya rabbi sombong oi.. muka cm nk c ...

Ya Allah..meluatnya..sorry la mira, ko kalu xdisebabkan stokis2 ejen2 ko yg jual produk ko yg rega yahudi tu takde la ko kaya camni skang..aku xpenah nak beli lagi2 spray lipas bodo tu..weyhhh, kat kedai baru rm8.90 je elok gak lipas mati je..ni ko letak rega yahudi sebab self-claimed produk ko organik ke xde bahan pengawet ke hamjad sangat..ni mesti propa lebih blaja dr jijang semang kan??

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:21 PM | Show all posts
Boleh masuk senarai bukti  Money Can't Buy Class.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
aku ade kenal sorg ni..die mmg baik dan suke permudahkan urusan org .masuk spital kerajaan utk branak penuh ngan komplikasi...org ramai pesan ke die jgn masuk spital tu sbb hazab sgt..bile die discharge..die cite wlupon mcm2 komplikasi time nak bersalin,tp semua staff,doc,nurse dan even pak gad baik2 dan semua nye dipermudahkan..aku rs faktor diri sndri yg slalu permudahkan org lain pon menyumbang jugak pd die dipermudahkan urusan lak...
point aku tu pepandai la korg relatekan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian lak kat kau kan soeb..
Pengalaman aku, setakat ni both gomen n private hosp okay. Memang kalau aku masuk je, tak perlu register..terus dapat treatment. After treatment baru register..tapi sebab aku ni ada sakit asthma kronik. Ke kau nak sakit macam aku, baru kau happy dapat layanan cepat? Kau tak rasa lagi betapa sengsara ada asthma ni soeb... so bersyukur la.

N satu lagi, kadangkala apa yang berlaku tu maybe berbalik pada diri kita. Tengok how kita treat petugas hospital. Aku kalau sakit camne pun, aku senyum pada petugas hosp, hatta guard. Mulut kena rajin ucap terima kasih. Alhamdulillah even aku beranak kat hosp gomen pun, aku tak pernah ada bad experience unlike yang digembar gemburkan orang lain. Bukan kat malaysia je hospital busy..even di US sana pun waiting time lama. Selalu positif..kalau dah terlalu sakit, complaint elok elok kat kaunter, bukan merempan di socmed
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Poyo  nau soeb ni... Mesti highlight 'prince court' dn 'bayar' kat status baru nampak kaya ye tak.. Muntahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:30 PM | Show all posts
AshkieLa replied at 14-11-2019 03:54 PM
kalau boleh selfie... baring pun mcm tengah control muka bajet tu..
then masih ok lagi laa tu.. ist ...

bini nya skg gigih jual lipmate ratashacosmetic
pastu skg suh fan vote nak tukar nama IG
sb kata nya nama IG skg selalu org confius
antara sheol dgn janet adik tok t guna nama ig sitisairah
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:37 PM | Show all posts
berlagaknyaaa kau ni, kalau tak beduit hospital kerajaan jugak kau hadap tunggu la kau berejam jam
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:42 PM | Show all posts
mixed replied at 14-11-2019 04:30 PM
bini nya skg gigih jual lipmate ratashacosmetic
pastu skg suh fan vote nak tukar nama IG
sb kat ...

product timbang kilo lagi ke tu?
ewww sangat...
... dgn si janet pun nak insecure takut orang confuse ke...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
menghadiri aduan {:dot apa ni {:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:48 PM | Show all posts
multinicky replied at 14-11-2019 03:00 PM
pihak prince court akan menghadiri aduan anda????

google translation la ni..

attend=menghadiri


Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:54 PM | Show all posts
dia ingat buat status camtu org jadi benci kat prince kot, rupanya diri sendiri yg bertambah jadi kebencian masyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 05:05 PM | Show all posts
Bagus dia tegur, Bagi gegar sikit hospital swasta semua.
Charge mahal nak mamps kena selevel service nya.  
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah soeb...kau duduk puchong tu pergi je lah columbia Asia kat bandar puteri. Dekat dgn rumah kau...Servis pun tip top. Tak perlu nak drive jauh2 pun. Kau saja ni nak mewah2 kat prince court kan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula tunjuk eksen dah si jawa tak kelako ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 05:41 PM | Show all posts
kucingitam replied at 14-11-2019 02:51 AM
ngada sangat si shahmira ni..

ko pikir hospital swasta tu ko bayar, boleh terus masuk bilik ke..
...

kan... iols kena beberapa tahun lalu di hospital swasta. nak masuk ward memang kemain lama la. nasibla iols bkan kes berat pun. pkul 10 dapat surat masuk, pkul 3 -4 pt masuk ward... iols takde nak mengamuk. just penat mnunggu kat cafe.. sampai doktor pun cakap... ada medical card is not the reason for u to get sick...

paling penting jaga kesihatan... elak penyakit...ni dah sakit tak reti bersyukur Allah nak ampun dosa, merempan pulak bila lambat service...


shuib dah start nampak telebih kekwat dh pulak skrang ye... dalam banyak pelawak, memang jep je la sangat humble and tak upload kemewahan diri...tak hadap segala sponsor dan opportunist dgn netizen followers dia... rilex2 dengan apa yang ada...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
" ingatlah sejarah dulu yang hanya mampu pergi ke hospital kerajaan"

Sejenis melayu sakai baru pegang duit, perangai tak semengah, lebih buruk dari orang duduk hutan
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 05:43 PM | Show all posts
hmppp, dak shuib ni kena belajar dari Jep,
macam mana cara hidup artis yg pernah semekin dlu.
jgn ninggi sangat ib, klau jatuh tersungkur payah nanti.

org pakat gelak jer kang. hidupmu over naa skang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 05:43 PM | Show all posts
Orang sakit mmg mudah marah. Apa salahnya dia   komen mcm tu ,itu pendapat dia. Tempat tu pun bukannya semua tip top.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 14-11-2019 05:09 PM
Alah soeb...kau duduk puchong tu pergi je lah columbia Asia kat bandar puteri. Dekat dgn rumah kau.. ...

Haruslah..kalau warded, boleh la tag prince court. Untung untung dapat bilik nampak KLCC. Barulah peminat mengidolakan heols. Kalau columbia asia puchong, view kilang, shop lot n showroom sajork..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099704s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list