Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23145
View
539
Reply

"Menunggu Macam Aku Masuk Sini Percuma Pulak" - Shuib Sepahtu Mengamuk!

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-11-2019 10:33 AM | Show all posts |Read mode
Shuib Sepahtu mengamuk di Twitter kerana servis teruk yang diterimannya di sebuah hospital swasta. Dia mendedahkan hospital tersebut tidak melakukan kerja dengan pantas dan memaksanya menunggu untuk satu tempoh yang lama hanya untuk mendapatkan rawatan di situ.





Foto Instagram




Shuib dengan rasa kesal meluahkan perasaanya itu dan tweet tersebut mendapat perhatian daripada pihak hospital berkenaan.


Berikutan itu, hospital terbabit tampil membuat permohonan maaf secara terbuka.





Foto Instagram




Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad turut berkongsi kejadian tersebut di Instagram (IG) miliknya, namun telah dipadam selepas beberapa jam.





Foto Twitter




Foto Twitter



Shuib berkahwin dengan penyanyi Siti Sarah Raisuddin pada 2011 dan dikurniakan tiga cahaya mata. Diharap lepas ini Shuib lebih bersabar dan tidak mengikut perasaan. Ingatlah sejarah dulu yang hanya mampu pergi ke hospital kerajaan. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
I suka tt punya ayat yg last tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
apa sumber kekayaan dia selain dj radio? macam kaduk naik junjung dah sekarang ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:41 AM | Show all posts
semoga cepat sembuh

p/s: itu Sarah ke? Gambar lama ke gambar baru?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
bosan dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:45 AM | Show all posts
hello bro

jgn sebab ko bayar ko ingat ko sorg aje mampu bayar org lain xmampu bayar?
ingat sepital tu hanya ada beberapa kerat je ke pesakit?

org mcm ni nak dilayan macam kondisi dia zon merah kot
yg dah memancut2 darah xsedar diri koma bagai?

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:46 AM | Show all posts
Budakmomok replied at 14-11-2019 10:41 AM
semoga cepat sembuh

p/s: itu Sarah ke? Gambar lama ke gambar baru?

kann.. nak tanya soalan yg sama. kalau gambar baru husnudzon emergency tak sempat capai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn igt sbb bayar mahal service kene cepat. Nowdays org dh ramai mampu pi hosp mahal. Hosp penuh tau tak...sabar je la..nk buat mcm mane. Hosp tu bkn kau punye sorang...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:50 AM | Show all posts
betul kot pe dia ckp..
bayar ribu riban x termasuk charge lelain kottt..
servis kene tip top on d dottt..
lain le sepital gomen khennn

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:51 AM | Show all posts
ngada sangat si shahmira ni..

ko pikir hospital swasta tu ko bayar, boleh terus masuk bilik ke..
terpengaruh dgn insurans ejen ke, kalau beli medical card blh masuk hospital swasta, takyah tunggu lama macam hospital kjaan. puii sgt lah!.


hospital swasta pun ada waiting time dia la bang..


Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:51 AM | Show all posts
ni kalau pi gomen mau sampai KKM dicarut..
dasar okb
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
to shuib laki bini klu dia baca la....
pesakit kat sepital tu bukan ko sorang dan semua pun masuk berbayar ...bukn free....harap cerdik...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:56 AM | Show all posts
geng2 public figure ni, kalu tak puas hati mesti up kat ig, ape ko ingat ko famous org kena melutut tersenyum cium kaki ko ke?

org kat gomen lagi lama tunggu wei, nak scan benda dlm kepala pun kena tunggu giliran smpai 6 bulan appoinment. bersyukur la ko ada duit boleh g swasta. setakat tunggu sejam dua apa masaalahnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Prince court tu mmg lembaps pun..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:57 AM | Show all posts
HAHAHAHAHAHAH paragraph akhir
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:03 AM | Show all posts
Kali nih iols setuju dgn Shuib nih.  Dah charge mahal, kena buat kerja efisien.  Kalau buat kerja tak efsien dgn alasan ramai pesakit bagai, kena tungggu lama bagai etc, jangan la charge mahal2 kat pesakit...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Teruknya BM Prince Court!
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:05 AM | Show all posts
klinik swasta skrg pun kena tunggu sama mcm klinik kerajaan...apatah lg hospital swasta & kerajaan...skrg sama jer semua...kena bnyk bersabar jer la...kalau mmg btl2 emergency atau zon merah mmg didahulu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam: ngada sangat si shahmira ni..ko pikir hospital swasta tu ko bayar, boleh terus masuk bilik ke..terpengaruh dgn insurans ejen ke, kalau beli medical ca ...


Orng bodo lg jakun sbg okb camni la. Dia xtau semua sepital pon ada triage stage. Lainlah klau emergency life n death situation. Dia ingat kt msia ni ada beberapa kerat je orng berduit mcam dia.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
suiskipas replied at 14-11-2019 10:47 AM
Jgn igt sbb bayar mahal service kene cepat. Nowdays org dh ramai mampu pi hosp mahal. Hosp penuh tau ...

Yes btl.iols pg hosp tuttttt siap suruh tgu berejam..blh blk rumah dulu utk tgu warded sbb nya on certain days luck ko tak bagus ramai pulak pesakit n bed diaorg tk la byk manapun. Sbb nk selesa iols tgu jela.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106868s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list