Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4793
View
123
Reply

SUSAH NAK AJAK SUAMI MAKE LOVE <3

[Copy link]

Author: abouttostart       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-11-2019 10:38 PM | Show all posts |Read mode
Edited by abouttostart at 19-11-2019 03:36 PM

Hai semua, selamat petang.Cukup dah seminggu i up thread ni untuk share & tanya apa pendapat @ tips tips yang boleh dikongsi.
Terima kasih semua yang banyak membantu. I appreciate. I akan cuba ambil & amal kan.  Jom kita sama sama doa kan semoga rumahtangga kita semua baik & ceria ceria selalu ;*
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi dia makanan yang mampu naikkan libido dia, paling mudah kacang badam, yang lain saya tak tau, sebab kawan pun ada kes macam ni, encik somi dia selalu makan makanan segera dan berminyak jadi badan dia jadi letih tak bertenaga, so dia tukar pemakanan toklaki dia,

Sebab yang nak kayuh tu badan sis, kalau badan sendiri tak sedap, berat memang susah lah, jadi tak selesa walaupun pakai tilam Vono dan cadar Akemiuchi tetap tak membantu,

Exercise pun perlu sis, naik basikal ka, jogging ka, sangat2 membantu, kata kawan saya lah, semoga yang baik2 sahaja untuk TT dan suami
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini pun akaun kedua i
Apa kata sebelum korang tido, ko buat action nak hug and kiss him, sambil tu tangan ko meliar raba bebird dia tengok turn on tak? Tapi jangan la mention dari awal nak make love, make it spontaneous. Kadang2 bila dah notti macam tu laki yg tak tahan. Our ML happen selalu unplanned, kadang2 aku yg plan dulu, lepas tu goda dia without him knowing I want to ML that night. Lepas kena goda dan dia tak keruan, automatik dia pun nak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 13-11-2019 11:16 PM
Bagi dia makanan yang mampu naikkan libido dia, paling mudah kacang badam, yang lain saya tak tau, s ...

Oo badam? Okay nnti i try. Yg bab exercise tu, dulu ada lah pernah try tapi macam sama je hahaha . Tapi sekejap jela kami joging pastu malas balik
Ya mgkin faktor kesihatan & pemakanan. Nnti i try
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
msrobotic replied at 13-11-2019 11:19 PM
Ini pun akaun kedua i  
Apa kata sebelum korang tido, ko buat action nak hug and kiss him, sambil ...

Ya sometimes memang i akan spontaneously kiss & raba raba dia time tgk tv. But mcm tu jela.. kiss kiss then dia tolak tgn i gelak gelak. Adoi. Mcm i pulak yg lelebih hahahaha. So i mcm okay hampa tak dilayan. Pastu I kan suka naik bilik dulu kadang dah trtidur dlu. Jarang nak tdo saing. So macam payah sikit nak start mcm yg you suruh.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
abouttostart replied at 13-11-2019 03:33 PM
Ya sometimes memang i akan spontaneously kiss & raba raba dia time tgk tv. But mcm tu jela.. kiss  ...

Susah gak kalau kiss pun kena tepis. Kalau ko yg start, setakat bagi reaksi dengan kiss tu tak penat pun, bukan pakai banyak tenaga macam ML. Lama tu kalau 3 bulan tak bersama. Hmm cuba tanya dia kenapa lama tak dapat dia boleh tahan? Orang lain I'm not sure la cuma kita tahu pasangan kita, laki aku tak la boleh tahan selama tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama2 kau akan biasa tak dpt romen. Laki kau stress tu. Mungkin kau suka pakai credit card dia? Atau dia banyak berhutang? Check financial dia. Laki mcm ni yg low libido kalau sihat walafiat tp kurang main tu maksudnya financial dia yg tak sihat.


ML tu apa? Main lobang?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai 3 bulan tak bersama? Maybe laki u ada problem lain kot. Selalu laki suka bab2 gini. Haha. Try u slow talk tanya apa problem dia sebenarnya instead of u luahkan perasaan u, this time u pulak dgr luahan dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Gundah gulana baca kisah KRT ni
Apelah nasib aku nanti
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo masalah dia kurang nafsu, blh bg dia mkn oyster mentah.
Dulu hb i suka makan.
Mmg i prasan dia kerap meminta lps mkn oyster tu.
Pastu ada satu kali tu dia keracunan. Sampai kne g klinik. Pastu doc tanya..makan oyster sbb nk tingkatkan hormon testosteron ke..pstu siap sembang psl meningkatkan prestasi. Ni drp citer hb la i. I tggu kt luar je
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Asyalia.Ulfa at 14-11-2019 12:42 AM

I ada idea. Time dia tdur, u ikat aje kat katil lpastu perkosa dia dgn pnuh sexy sampai dia terbangun dan merelakannya .. Dah halal tak apa, dari jiwa merana hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
moks replied at 13-11-2019 03:42 PM
Lama2 kau akan biasa tak dpt romen. Laki kau stress tu. Mungkin kau suka pakai credit card dia? Atau ...

ML tu motherboard in law.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
abouttostart replied at 13-11-2019 03:29 PM
Oo badam? Okay nnti i try. Yg bab exercise tu, dulu ada lah pernah try tapi macam sama je hahaha . ...

u punya husband ada tanda tanda mati pucuk.
pagi pagi u husband bangun ada morning wood tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 06:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by starbug7 at 14-11-2019 08:10 AM

Kiss kiss tu dekat mana? Cuba kiss dekat bebird dia.. tak dak respon jgk french kiss kan bebird dia. Tak jadi jugak.. mintak dia oral je, tak payah henjut. Lastly tak dpt jgk, melancap sendiri je la.. release kan je sexual energy tu.

My hubby is low libido, i have high libido. Dulu sentap jgk jarang2 ML tapi lama2 i try to adapt.. rugi tak mempergunakan & dipergunakan sex partner sepenuhnya.. hahaha. kalau i notty2 confirm dia tak tahan jugak lerr..

Ps. Kdg2 ada faktor lain mcm dia settle bil air ikut cara lain.. cuba siasat. I dulu siasat jgk tapi hampeh, tak jumpa pape. imagination dia tak tinggi mcm i agak nye..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2019 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
moks replied at 13-11-2019 11:42 PM
Lama2 kau akan biasa tak dpt romen. Laki kau stress tu. Mungkin kau suka pakai credit card dia? Atau ...

Kalau hal financial, i tak rasa kami ada problem. Kami dua dua financial stabil Alhamdulliah. Taktaula apa yang dia stress  . Stress dgn I agaknya Sebab hari hari kasi hint ngajak :p
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2019 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 13-11-2019 11:43 PM
Sampai 3 bulan tak bersama? Maybe laki u ada problem lain kot. Selalu laki suka bab2 gini. Haha. Try ...

Mgkin lepas ni i akan try lagi skali slow talk dengan dia. Sebab apa yg i cakap dekat whatsapp malam tu smpai today dia x ada respond lagi. Dulu pernah bincang and alasan dia sebab penat sahaja. Dah pernah cari alternative cari supplements untuk suami tambah tenaga tapi still mcm tu jugak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2019 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 14-11-2019 02:55 AM
u punya husband ada tanda tanda mati pucuk.
pagi pagi u husband bangun ada morning wood tak?

I pernah pegang time pagi, he said keras sebab dah penuh air kencing. Nnti kencing hilang lah keras tu . Betul ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-11-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
starbug7 replied at 14-11-2019 06:09 AM
Kiss kiss tu dekat mana? Cuba kiss dekat bebird dia.. tak dak respon jgk french kiss kan bebird dia. ...

Dah pernah dah kiss kiss dia punya.. tapi berlapik la. Then dia cakap syg ni kenapa smbil buat taktau je . I dah cakap i rindu ni, smbil tnjuk2.. but nothing happen. Smpai mcm tu skali i minta bukan i tak minta
U taukan perasaan  i mcm mna? Rasa mcm useless.
And i taknak la mintak dia utk puaskan nafsu i sorang je.. i nak kami dua dua sama sama happy.

I dah pernah cek hp dia , tak ada pulak layan porn ke apa.. sebab tu la i tertnya2..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
abouttostart replied at 14-11-2019 08:28 AM
Dah pernah dah kiss kiss dia punya.. tapi berlapik la. Then dia cakap syg ni kenapa smbil buat tak ...

Kau gemuk ke?

Laki kau kurus jenis mat rempit punya kurus? Atau tak kurus sgt tapi jenis lembik mcm typical programmer?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 09:44 AM | Show all posts
sis, maybe you kne sit dengan dia, and ask what happen act. sebab as we know, mne de lelaki xske ML kn, cuma maybe die ad masalah kesihatan, so xrse blh perform well
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.952815s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list