Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3156
View
81
Reply

CEMBURU SEORANG PEREMPUAN - EMMA MAEMBONG,AMAR BAHARIN,AMYRA ROSLY

[Copy link]

Author: burberry       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 15-11-2019 12:00 PM | Show all posts
ladydolph replied at 15-11-2019 11:22 AM
bakalan stres lagi tgk ep ptg ni ....
geli la tgk abg ipar emi tu ......

kan..geli jantan kemaruk seks tu...eeiiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
fanamyrarosli replied at 15-11-2019 10:50 AM
Anak emi dengan zikri kot. Tapi dia tak sayang sebab cacat mata macam mata pirate. Tapi itulah aku ...

Oohh thanks. Confuse sebab baca sinopsis keguguran anak pertama. Birth mark rupanya kat mata tu, I thought part mata tu yg emi dera haha rupanya kat badan, kesian ian
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:15 PM | Show all posts
cite ni aku suke sume pelakon cuma x suke sbb dhia slamber je tggal baby mel kat mak tiri saiko..halloo xde instict x sedap ati ke ko ni..dr sejak die p spital nk jengok abah die lg aku dah mcm seriusly ko tggalkan baby ko kan emi?
dan sedih laa fauzi nawawi dah xde scene..die lakon best ko..sesuai lakon laki ni ngan lisda..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:51 PM | Show all posts
adeqbun replied at 15-11-2019 04:15 PM
cite ni aku suke sume pelakon cuma x suke sbb dhia slamber je tggal baby mel kat mak tiri saiko..hal ...

watak abah muncul dlm flashbacks je sekarang ni ..... tp tu la.... best plak poji dlm drama ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tulah kejap sgt plk watak abah. Ingtkn smpi ubs cerita
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 09:56 PM | Show all posts
masa baca novel dia beberapa tahun lalu pun nanges...terkesan sgt rasanya novel ni....
casting drama ni semua bagus...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:16 PM | Show all posts
watak abah kelakar masa scene ter'stalk' dhiya main kongsi kek dgn zikri...

'laju jantung abah'
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
InangPutri replied at 15-11-2019 10:14 AM
Pagi ni mencari semula novel ni, refresh balik ending cerita ni, aduhhh rasa tak sanggup nak tengok  ...

Ending apa dia? Spoil kat iols pleaseee
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
bkk gk benang ni..

sabrina ni klu berlakon mmg jd btul muke annoying die.. geram je tgk die hasut emi tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 17-11-2019 05:04 PM
Ending apa dia? Spoil kat iols pleaseee

Mgkin tak sama mcm novel, biarlah kita sama2 nantikan debarannya.... Nk cerita pn x sanggup
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:36 AM | Show all posts
Edited by mimi77 at 18-11-2019 11:38 AM
InangPutri replied at 17-11-2019 06:14 PM
Mgkin tak sama mcm novel, biarlah kita sama2 nantikan debarannya.... Nk cerita pn x sanggup

novel dia tebal x?mcm nk p cari novel ni

tp tgk dkt online....
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:04 PM | Show all posts
yesssza.. akhirnya ada juga benang drama ni. mak duk tunggu gak sape la yg rajin nk buka . heheh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2019 12:39 PM | Show all posts
mimi77 replied at 18-11-2019 11:36 AM
novel dia tebal x?mcm nk p cari novel ni

tp tgk dkt online....

kenapa uols ???.... i baru nk cari kat MPH..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:45 PM | Show all posts
burberry replied at 18-11-2019 12:39 PM
kenapa uols ???.... i baru nk cari kat MPH..

uols cari dkt google...ada 1 page shows sinopsis...tp nk cari la novel
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Abah dalam novel ni mmg role model sangat. Penyayang dan sgt bertanggungjawab mcm tu la lelaki. Malah novel2 siti hasneza mmg menonjolkn family bonding dan watak lelaki yang baik. Its good la.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:57 PM | Show all posts
ok aku mmg bengang ngan Zik dalam cerita ni
dah kena warning ngan abah Dhia pun masih dok melekap ngan si Emi gak
sepatutnya dia dah take charge as the family head dan jalan tanggungjawab sebagai suami sebenar kepada Dhia
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:11 PM | Show all posts
Sangat best cite ni..watak2 yg diketengahkan smua smpai dihati penonton...paling sedih masa abah dia meninggal....walaweii bejurai airmataku...so touching laa
Btw...cuma x best nape la dhia tu dok bgi ank dia si amy tu jaga.. dh la x bape nak btol...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 01:15 PM | Show all posts
Please Dhia jgn layan permintaan si psiko tu nak anak lagi..si zik ni menyampah betul aku...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:38 PM | Show all posts
emi sah2 mental...
yg dhia ni relax btol ye anak xde dpn mata..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:13 AM | Show all posts
burberry replied at 19-11-2019 01:15 PM
Please Dhia jgn layan permintaan si psiko tu nak anak lagi..si zik ni menyampah betul aku...

mengandung naturaly plak dhia ni..macam manalah emi bila dapat tau

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082220s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list