Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12
Return to list New
952
View
33
Reply

APA BENDA ANDA BELI KERANA SENTIMENTAL VALUE?

[Copy link]

Author: KIM.K    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-11-2019 03:28 AM | Show all posts
komik gempak starz. start sekolah menengah smpai la skrg still beli komik. kadang rse malu plk nk bayo kt kaunter. dh tua2 pon bce komik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 12-11-2019 10:56 PM
Antara barangan sy dpt.. Jam, handbag, laptop dan phone..hahahaha

Wow haha..sib baik jumpa Sarah, kalau kaki kikis tinggal selai sepinggang jelah
Dulu ada member yg student2 pakai heols utk beli macam2 termasuk kereta
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 12-11-2019 11:16 PM
29.. dah rasa dah semua tu.. nak keluar, tapi tak tau dengan siapa..

Iols nak lepak kat luxury hotels lepasni. If nobody appreciate me then I go appreciate my own self
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
komotthecat replied at 13-11-2019 03:28 AM
komik gempak starz. start sekolah menengah smpai la skrg still beli komik. kadang rse malu plk nk ba ...

iols sendiri layan gula2 dan aiskim beli banyak kat stesen minyak
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 13-11-2019 01:29 PM
Wow haha..sib baik jumpa Sarah, kalau kaki kikis tinggal selai sepinggang jelah
Dulu ada member y ...

Bila org x ingat kita.. Buat apa nak simpan lagi barang diberikan.. Bg balik la.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Gerai sate tepi sungai kat pekan sehari Temerloh. Ni  kenangan dengan arwah mak dan abah. Kalau jalan pekan sehari Temerloh mesti singgah makan sate sini. Bulan lepas ada singgah gerai sate ni . Walaupun dah kenyang, beli juga sate tu sebab nak mengimbau kenangan dengan arwah mak dan abah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kuihbakar replied at 13-11-2019 02:25 PM
Gerai sate tepi sungai kat pekan sehari Temerloh. Ni  kenangan dengan arwah mak dan abah. Kalau jala ...

Wuu..I know this feeling
Walaupun kita mampu beli benda lain, kita beli sebab compliment the loss (time, love ones)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 13-11-2019 02:47 PM
sarah82 replied at 13-11-2019 02:20 PM
Bila org x ingat kita.. Buat apa nak simpan lagi barang diberikan.. Bg balik la.. Hahaha


XDXD ye la strong independent lady cam kita boleh beli lain hikhik
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 13-11-2019 02:38 PM
Wuu..I know this feeling
Walaupun kita mampu beli benda lain, kita beli sebab compliment the loss ...

Yup. Makan sambil merenung sungai Semantan. Masa tu dapat makan sate ni paling heaven Dalam hidup sebab hidup susah tak berapa nak mampu. Bila mak dan abah belanja ni keseronokan dia macam dapat iphone 11 kekdahnya. Jangan tak tau i berjodoh dengan anak orang jual minyak masak kat pekan sehari ni rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 13-11-2019 02:39 PM
XDXD ye la strong independent lady cam Kota boleh beli lain hikhik

Hahaha.. Yap.. Tgh tgg black friday sale nak grab lagi jam.. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 09:24 AM | Show all posts
KIM.K replied at 12-11-2019 08:01 PM
Aww..the most expensive memory kat sini sis hehe
Bila dah tua ni saya fikir attachment sesuatu  ...

bukan jenama tu.tapi pemberian yg sgt2 berharga. tak minta pun yamaha LC. tapi tak tahu mmg sgt2 bermakna motor tu. almost 6 yrs guna. sebb pernh hilangkan motor ex5. tak sangka my parents tak marah pun hilangkan malah bg yg lg mahal. terfikir gak. Dah ada ank ni baru faham, parents kita nak tgk anknya happy ja.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:24 AM | Show all posts
Polly pocket vintage.
Even though dah besar panjang and x main toys da, still beli coz terkenang waktu kecil dulu duk main

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Entahlah...nanti nak fikir dulu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 4-12-2019 04:37 PM

Mangkuk kayu bujur diperbuat daripada kayu yang dihiasi lukisan haiwan2 hutan savana. Panjang tak sampai 15 cm. Beli pun sebab terpaksa sebab masa kat Afrika/Arab dulu payah nak jumpa souvenir. Pastu nasib baik ada terjumpa key chain kayu bentuk haiwan safari jugak. Piring lukisan haiwan juga. Ada pembuka sampul surat yg dibuat daripada gading gajah. Walaupun berapa ketul je souvenir, harga semua tu $66. Adoi la
Kenangan hadiah untuk diri sendiri. Masa tu baru masuk umur 25 tahun. Pertama kali naik kapal terbang dan pertama kali ke luar negara. I was the only girl masa tu. Colleagues lain semuanya jadi bodigad iols

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078489s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list