Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
9457
View
67
Reply

Usai Isu Waxing Kemaluan, Kali Ini Daphne Iking Dituduh Buat S*ks Dengan Suami Sebelum Show

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-11-2019 10:52 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini kecoh apabila selebriti Daphne Iking telah berkongsi videonya mendapatkan perkhidmatan Brazilian Waxing tanpa rasa segan.


Bukan sahaja ditohmah kerana bersikap tidak malu berkongsi video sedemikian, bahkan netizen pelik kenapa dia dengan selambanya membiarkan anak perempuannya melihat proses itu.



Kredit foto: Blog



Terbaru pula, selepas kes itu ada pula seorang netizen tampil dan menceritakan bahawa rakannya pernah mendengar Daphne Iking dan lelakinya 'kongkek' di dalm bilik persalinan tempatnya bekerja.



Kredit foto: Twitter



Menerusi dakwaan itu, kononnya selebriti itu bertindak 'rakus' dan tak malu kerana mereka melempiaskan nafsu di tempat awam.


Pun begitu, kahabar angin tersebut turut sampai ke pengetahuan tuan punya badan sendiri. Tak melatah, wanita itu meminta individu yang membawa cerita tersebut supaya tampil dan mendedahkan siapa 'kawan' yang dimaksudkannya itu.



Kredit foto: Twitter



Tapi mungkin takut dikenakan apa-apa tindakan, 'Betty' telah pun menitipkan mesej peribadi pada Daphne dan menjelaskan khabar angin tersebut.



Kredit foto: Twitter



Rata-rata netizen yang membaca tuduhan tersebut telah 'back-up' selebriti wanita tersebut dan meminta individu yang dengki itu menjaga tepi kain sendiri.



Kredit foto: Twitter



Dasar 'acik bawang'. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Cerita kongkek pun boleh viral {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
dia pun ada penjilat jugak ye..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:04 AM | Show all posts
babinya sape yang jahat sangat neh

benda dalam porem kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:06 AM | Show all posts
AllahHu Akbar....
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:07 AM | Show all posts
erkk bukan ke dlm cari ni pun ada yg cakap pasal kongkek sblum show. acik betty yg samakah?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:10 AM | Show all posts
Asalnya daripada twitter pun

Copy paste ke Cari

Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:13 AM | Show all posts
helicornia replied at 12-11-2019 11:07 AM
erkk bukan ke dlm cari ni pun ada yg cakap pasal kongkek sblum show. acik betty yg samakah?

ooo.. ada eh? ms aku baca tweet tu, aku mcm "oooo.... ye ke..... nextttttt"
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia, biorla doa. Bukan lagi gue. I pn ilek je kalo nak kongkek pas lawa2. Sedangkan atas unta pn boleeee
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 12-11-2019 11:07 AM
erkk bukan ke dlm cari ni pun ada yg cakap pasal kongkek sblum show. acik betty yg samakah?

Tak,  forumer tu baca dalam reply tweet Brazilian wax,

Dalan benang tu pun ada ss reply tweet psal kongkek tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:24 AM | Show all posts
Benda ni dah dibincangkan pun dalam porem, reputz biasa la. Nak jugak bukak lagi 1 benang.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:31 AM | Show all posts
best nye kalo dpt fast fuck
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:35 AM | Show all posts
nasib baik acik daphne x saman jah... kesian acik2 kepam main dgn laki pakai baju kelawar...cerita mcm tu pun nk trigger
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:49 AM | Show all posts
tagas replied at 12-11-2019 11:31 AM
best nye kalo dpt fast fuck

x bukak..ikut tepi2 je kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:00 PM | Show all posts
laaaa....
laki sundirik kott...halal
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:02 PM | Show all posts
hakak no issue dia nak berkongkek ngan laki dia...selagi dlm bilik tertutup takde viewers, dia punya rights....kalo kongkek di khalayak ramai dengan niat mempertontonkan kepada umum tu mmg layak kena cerca berjemaah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak dia la dah kongkrk dgn laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau "quickie" pon ngan suami dia juga di tempat tertutup apa ...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
jgn kongkek pn bg anak tgk jugak dep ye
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:47 PM | Show all posts
Maigad call me outdated / old fashioned pun takpe la dari buat2 urban tp bangang camni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.246543s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list