Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
3054
View
44
Reply


"Ini Pada Tahun 2013, Isu Lapuk" - Gambar Joget Sakan, Ini Respon Dari YB Syed Saddiq

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-11-2019 10:31 AM | Show all posts |Read mode




Menerusi Twitter Syed Saddiq, beliau membuat pengakuan bahawa individu di dalam sebuah foto yang diciap oleh sebuah akaun adalah dirinya.


Gambar tersebut memaparkan dirinya dan beberapa individu lain sedang berhibur di suatu tempat yang tidak dinyatakan. Foto tersebut diambil pada tahun 2013.


Kredit foto:Twitter



Ini respons YB Syed Saddiq




Setiap orang ada kisah sejarah lampau. Tambahnya, manusia tidak mampu mengubah masa lalu kecuali masa hadapan.



Syed Saddiq turut memberitahu bahawa dirinya tidak ingin menipu sesiapapun sambil menceritakan foto tersebut diambil pada tahun 2013.



Rata-rata netizen memberikan pujian buat Syed Saddiq kerana bersikap jujur mengenai foto tersebut. Pada masa yang sama, terhibur juga baca komen dari netizen.














Beginilah asam garam arena politik Malaysia. Akan ada saja cerita lama dikorek untuk kontroversi. Apapun terima kasih YB Syed Saddiq kerana bersikap jujur. Terus mengaku dan minta maaf. - CARI





Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 10:38 AM | Show all posts
Tu zaman bebudak. Aii tak hairan pun lain lah zaman tua renta masih bergelek gelek di kelab dangdut.



Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 10:45 AM | Show all posts
ni zaman heollss kat uia kot..habis la luluh ati lecturer2 muslimah AIKOL yg beria mengidolakan si sad sodik nih
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke dah change?
Dengar2 ....... ahhh sudahlahh

Tiberrr
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
comel jugak dia masa muda
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:07 AM | Show all posts
at least dia tak main basikal lajak..

Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Aktiviti mengeluarkan peluh. Rahsia ke-slim-an beliau
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
pic tu nmpak shehe sgt enjoy to the max
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:36 AM | Show all posts
agak2 yb teruna lagik tak
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:43 AM | Show all posts
isu dasar? isu negara?

ape je YB?

lembikkkk....acah2....tu jer lah
xde tokoh. berdebat jer laa...

patut tnya bideo baju melayu merah keluar kete jalan seret2 kaki tu
tgk jujur camne
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:51 AM | Show all posts
dasyat jugak masa muda beliau...aku ingat budak2 UIA tak buat benda2 gini...
eh...skrg di adah tua kah..??

hahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg kisah lama tp tak rasavdia berubah
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 01:02 PM | Show all posts
biasala zaman baru nak kenal dunia.xde yg pelik pn. bukan kantoi video 3gp pn..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 01:21 PM | Show all posts
zaman tu ada koyak tisu kat mana2 tak? serius ni soalan..kalu goyang gerudi boleh tergeliat tulang oo..mungkin masa tu byk minum calciyum..laa dah jadi menteri tak sempat singgah 7E nak belli susu..logik tak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada org gelarkan beliyau SadDick
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
seri_mawr replied at 12-11-2019 11:51 AM
dasyat jugak masa muda beliau...aku ingat budak2 UIA tak buat benda2 gini...
eh...skrg di adah tua  ...

Chuolls bdk UIA lagi ligat sebenarnya... meolls ada kawan semua tak purcaya dia study kat UIA masatu sbb penampilannya tak melambangkan uni isle
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 01:32 PM | Show all posts
tu lah yb
dulu puak2 sana gali habis hobi pakcik2 menteri berdangdut
depa pun nak release tension juga, nak main golf tak larat, pegi cucuk langit baru keluar peluh.
macam tu la perasaan menteri2 dulu yg kemaluan bila hobi2 mereka dijaja.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila kena kat depa suruh forgive n forget...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn: ni zaman heollss kat uia kot..habis la luluh ati lecturer2 muslimah AIKOL yg beria mengidolakan si sad sodik nih

macam shahrukhan beliau huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Syed keling minat la amoi cipap hanyir.

Sama2 gang pengotor.

Eeeee..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.114633s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list