Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4795
View
80
Reply

[Tempatan] Bayi guru ditikam suami selamat dilahirkan

[Copy link]

Author: simatakucing    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-11-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah ibu dan baby selamat. Cekal ibu tu sanggup drive dlm keadaan berdarah, sakit mcm tu. Yg si bapak tu celaka betul perangai
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kuihbakar replied at 9-11-2019 07:08 PM
Haaaaa betul makneng

Depress katanya....seek medical help please.. Nanti hujung2 lepas sbb mental.. Selalu sgt mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok di berita kaca tv tadi. Titisan darah merata-rata di ruang tamu. Mujur bayi dalam kandungan selamat. Semoga membesar sebagai pejuang seperti ibunya.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 9-11-2019 10:00 PM
Depress katanya....seek medical help please.. Nanti hujung2 lepas sbb mental.. Selalu sgt mcm ni : ...

Kannn. Kalau depress pun kenapa ditikam bini tu nak lahirkan zuriat sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
apa la masalah laki smpi sanggup tikam bini. perut besar dh kot
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-11-2019 09:35 PM
Hmmmmmmm kdg2 ada betolnya apa hang ckap. Banyak betol kes kemurungan skrng ni.

Jenayah dah dimanipulasi golongan acah murung ni, dia tengok orang lain buat lepas atas alasan mental dan bisikan syaitan bagai, dia pun buat,

Orang murung yang baik dia sanggup bunuh diri sendiri dari bunuh orang, kalau kata bunuh diri memang masuk neraka, masih terserlah mulia dorang tak nak sakiti orang lain,

Jauh beza dengan yang acah murung, sejenis mengambil kesempatan dalam kesempitan, perguna semua orang sekeliling nak lepas tangan dari perbuatan sendiri.

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah selamat semuanya . semoga cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku salute cikgu ni,dalam keadaan dia kena tikam dgn ank lagi dia blh drive sendiri pergi ke hosp..kalaula aku sekuat mcmni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 9-11-2019 04:52 PM
Kalau dia collapse, org lain yg tkde kaitan pulak jadik mangsa. Apa tkde jiran ke.

Andaiiiii ka ...

Mungkin semangat dia kuat sebab kenangkan baby dlm perut.. Tuhan jaga dia sepanjang tempoh nk ke hospital tu.. Apa pun, baby dh selamat dlahirkan.. Alhamdulillah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Gila apa laki dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 9-11-2019 04:32 PM
Humbankan dlm gaung je jantan mcm tu. Nak tikam2 org lain dah kenapa? Cer tikam diri sendiri.. Kan s ...

Mesti time ni anu dok berdengut nak have 1 last faak demi mengambil hati isteri semule..  Dan bini pon tulih kat socmed "saye sudah maafkan dia" & sedia mengangkang dalam pantang..  Next!
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 9-11-2019 04:52 PM
Kalau dia collapse, org lain yg tkde kaitan pulak jadik mangsa. Apa tkde jiran ke.

Andaiiiii ka ...

mgkin x berapa serius la kot sb spital pun ltk zon kuning...
klu idak mesti zon merah pnya la..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
betul ke depress? kalau mmg on medication..terbukti. x leh ckp apa lah. tp kalau ada prob..tp acah2 depress lah..halusinasi lah..baik g mampus jantan tu. sape je dlm dunia ni tak pernah ada problem. diri sendiri yg x pandai control emosi..
rasanya mmg kaki pukul kot jantan ni. ppuan biasanya kuat kalau dah berkali2 kena. kalau baru first time laki buat hal, dia mesti cari jiran..x tau nk buat apa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 10-11-2019 01:14 AM
Mesti time ni anu dok berdengut nak have 1 last faak demi mengambil hati isteri semule..  Dan bini ...

Kemungkinan besar akn terjadi ni......
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku benci jenayah lepas hukuman sbb murung. Murung pulak sbb ko yg masukkan dadah dlm badan sendiri. X adilll.

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk kat berita laki jurutera katanya.. jurutera murung?? Bole blahh
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdullilah selamat semuanya. Naseb anak2 yg lain tu x ditikamnye jgk. Diorg dok bercekau dlu ke? Atau tetiba men tikam2 je. Jiran2 x dgr bunyi bising ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua bagi alasan depress. ..sakit mental lah. ..halusinasi lah...padahal memang elok dan failed dalam menangani perasaan marah. ..mesti ada pergaduhan mulut sebelum tu. ...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 9-11-2019 05:03 PM
Panik la tu...fikiran dia hanya nak selamatkan anaknya. ....

Lagipun presint 9 ngn spital putrajaya x jauh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 10-11-2019 08:56 AM
Lagipun presint 9 ngn spital putrajaya x jauh sgt

Oh....patutlah ibu ambil jalan untuk terus ke hospital. ..alhamdulillah semua selamat. ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079985s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list