Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4794
View
80
Reply

[Tempatan] Bayi guru ditikam suami selamat dilahirkan

[Copy link]

Author: simatakucing    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-11-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kimsa-ra at 9-11-2019 11:14 AM

Berita ni dh penuh dr td..ada bnyk tikaman atau calar ke baca td..laki dia mental ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 05:42 PM | Show all posts
ngaku mental lepas la nanti..
kalau cikgu nak jugak lagi kat laki mentalnya, tak tau la..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngape hakak rasa use of substance? Siler mereput dlm penjara....
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 9-11-2019 03:11 PM
Sedihnya dengar... harap tangkap segera laki tu


Membaca itu amalan bagus
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 9-11-2019 03:52 PM
Kalau dia collapse, org lain yg tkde kaitan pulak jadik mangsa. Apa tkde jiran ke.

Andaiiiii ka ...

Kesian panda. Dahlah terancam.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
syetonirrajim, kalau marah sngat pun tergamak tikam isteri yang tengah bulat tu. syukur anak tu dapat diselanatkan
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-11-2019 06:03 PM
Membaca itu amalan bagus

Dah baca ..tapi dah lupa frasa udah ditangkap tu... nway thank u lcf
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 9-11-2019 04:32 PM
Humbankan dlm gaung je jantan mcm tu. Nak tikam2 org lain dah kenapa? Cer tikam diri sendiri.. Kan s ...

Haaaaa betul makneng
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Xblh nk upload pictures
https://twitter.com/redzuanNewsMPB/status/1193057985003548672?s=19
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Somi dia ni sihat ke tak? Klu dah smpi tahap tikam ..meants sblm ni pun mesti dah pnh kna pukul bini tu

Klu syg pun..pls la runaway.. ni Allah dah takdirkan pjg lagi umur.. pepandai lah buat keputusan..jgn esk lusa ..kluar biter dah kna cincang lak
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Mujurlah rumah kt presint 9, dekat gak ngn sepital. Semoga baik baik utk puan n baby.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah bb selamt lahir.... apalah motif jantan bodoh tuh sanggup tikam bini preknen..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga anak ni dah besar lupakan la bapak dia yang durjana ni. Dayus. Wanita ngandung pun ko tikam. Rasa menang sangat ker dapat tikam bini ngandung?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Suaminya ada masalah kemurungan... Ada benda yg trigger kot sampai tikam2 nih... Ada baca dorang dah ada anak 2 org. Bini angkut sekali anak pi spital... Kuat jugak pompuan nih
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
jangan kasih keluar lokap suaminya
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza replied at 9-11-2019 04:18 PM
Kuat betul semangat dia, drive pergi hospital.

I rasa dia kuatkan diri untuk baby dlm perut tu. Maybe dlm fikiran dia hanya keselamatan baby tu saja. Dia punya sakit dia tak ingat dah. That's why bila sampai hospital, dia ckp dia bimbang pasal baby. Semoga anak tu membesar dan jaga ibu dia sebaik baiknya.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Menikam, membunuh, merogol dan2 bisikan syaitan dan mental, padahal telan dadah dah banyak sangat, sampai otak rosak,

Time mengeseks, makan duit bini, jadi bewok hidup tiba2 normal, sekian kisah suami melayu nusantara.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 9-11-2019 05:18 PM
Dah baca ..tapi dah lupa frasa udah ditangkap tu... nway thank u lcf

Hehehehehehee lagu tu hang kena baca balik
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
menjad replied at 9-11-2019 07:37 PM
Suaminya ada masalah kemurungan... Ada benda yg trigger kot sampai tikam2 nih... Ada baca dorang dah ...

Kesiannya. Mujur selamat. Tp habis porak peranda family. Mesti ada sebabnya jd mcam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 9-11-2019 07:54 PM
Menikam, membunuh, merogol dan2 bisikan syaitan dan mental, padahal telan dadah dah banyak sangat, s ...

Hmmmmmmm kdg2 ada betolnya apa hang ckap. Banyak betol kes kemurungan skrng ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089131s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list