Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2779
View
117
Reply

Netizen Tak Tahan Tatap Putera Abdul Mateen Tak Berbaju

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Post time 9-11-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
X pernah minat & teruja pun dgn heols ni. Meols lg prefer abam Federico meols
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 9-11-2019 05:43 PM
Dan tak cerdik
Mana ada anak raja cerdik kat msia nehhh
Acik byk kali lah jugak ada event y ...

Terhibur baca komen acik
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Rezeki sultan brunei dan mak putera mateen.

Rezeki putera mateen juga.

Rupa dan peribadi cantik segak.

Bertuah.

Segala puji buat maha Pencipta.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 07:50 PM | Show all posts
Eleh korang..tak tertarik la tak heran la konon..cuba Mateen ni tangkap syok kat korang..mau jadi sotong kurita taknak lepas..ahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-11-2019 10:00 AM
Hudud tak terpakai pada sultan dan keluarga terdekat. Kat saudi pon sama.

Kannnnn
Padahal ada jer kerabat bergayahann
Bermaksiat high profile
.......
Kosserrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
...kerana dia anak raja.... kalau x....
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
shop_girl replied at 9-11-2019 07:50 PM
Eleh korang..tak tertarik la tak heran la konon..cuba Mateen ni tangkap syok kat korang..mau jadi so ...

Pui acik alergi dgn jejanz jenis ootd lagu nih. Tak hingin aku. Bapak dia pun haku tak heran dekkkk
So wat deyols kaya
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:31 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 9-11-2019 08:23 PM
Pui acik alergi dgn jejanz jenis ootd lagu nih. Tak hingin aku. Bapak dia pun haku tak heran dekkk ...

Ok2 acik..iols purcaya
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
tanpa duit apaknya dia bukan siapa siapa
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 9-11-2019 04:43 PM
Dan tak cerdik
Mana ada anak raja cerdik kat msia nehhh
Acik byk kali lah jugak ada event y ...

Tg Fahd educated. Tg Zain n9 pon. Raja Zarith dan geng anak2 sultan perak dulu semua educated. Tg Faiz, Tg Amalin educated. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kegagahan lelaki bkn diukur pd bdn yg sado. Kena phm tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-11-2019 09:25 PM
Tg Fahd educated. Tg Zain n9 pon. Raja Zarith dan geng anak2 sultan perak dulu semua educated. Tg  ...

Pandai dgn cerdik tu lain zisss
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 9-11-2019 08:23 PM
Pui acik alergi dgn jejanz jenis ootd lagu nih. Tak hingin aku. Bapak dia pun haku tak heran dekkk ...

Hahaha. Acik punya komen sentiasa tepat gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 9-11-2019 09:47 AM
asyik masuk sini je..

sc buat wallpaper la kurex
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tak de news ovari pecah ka
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 9-11-2019 08:58 PM
Pandai dgn cerdik tu lain zisss

Haaaaa ok faaahaaaaammmmmmm hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 9-11-2019 11:14 AM
Takde maknanya beriman kalo gini peel nye
Brunei royals mmg worldly known kan sebagai womani ...

Sbb tu la iols pelik knp masih ada yg tanya heols masih teruna ke..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:49 PM | Show all posts
Iol sbgai org Brunei pun xprnh rembes dgn dia ni. Yes he's handsome tpi xlah smpai trgila2 kn dia, iol sndri dh prnh brslm tgn dgn dia msa smbutan yg d adakan kat daerah iol tinggal kat sini, irl normal je & xsetinggi yg d gmbrkan. Btw yep, iol stuju yg dia ni d dambakn sbb dia kaya je.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:53 PM | Show all posts
Perawankota replied at 9-11-2019 04:29 PM
Disebabkan dia anak sultan Brunei, semua nak menghimpit..

Iol sbgai org Brunei stuju dgn ni.

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:55 PM | Show all posts
Suchi replied at 9-11-2019 05:33 PM
Taktau napa iols tak penah rembes ke apa dengan dia nih mahupun mana2 anak2 raja yg lain.
Salah sat ...

Haha, iol sma mcm u, xrembes pun wlaupun tough.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103277s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list