Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3052
View
117
Reply

Netizen Tak Tahan Tatap Putera Abdul Mateen Tak Berbaju

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-11-2019 09:31 AM | Show all posts |Read mode
Meraih sehingga 4,000 komen daripada netizen dari pelbagai negara, rata-ratanya teruji iman mereka apabila anak Sultan Brunei, Putera Abdul Mateen memuat naik gambar di Instagram tanpa baju.


Terhibur membaca komen yang dibalas oleh netizen saat masing-masing tidak keruan dan merasakan badan Putera Abdul Mateen sangat 'hot' dan menggoda pandangan mata.




Foto: Instagram Putera Abdul Mateen






  



Difahamkan, gambar itu dimuat naik ketika Putera Abdul Mateen sedang bercuti di Arab.




  



  




Bukan perempuan sahaja, malah lelaki pun sama meninggalkan komen nakal seperti 'teruja' melihat badannya itu. Zaman sekarang bukan perempuan sahaja suka melihat badan seperti ini, lelaki pun sama.


















Harap, Putera Abdul Mateen berhati-hati menayangkan badan separuh bogel kerana bimbang disalahgunakan pihak tidak bertanggungjawab untuk dijadikan bahan imaginasi pemuas nafsu.


Siapa agaknya yang akan menjadi calon isteri putera kesayangan ramai ini, pasti beruntung gadis tersebut. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
biarlah dia tak berbaju.. semoga dapat menikmati minum bersama sambil genggam tngan melihat permandangan matahari terbenam
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia bukan anak sultan Brunei.. Angpa x pandang pun dia.. Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
tak jemu tengok walau berkali2.. dapat jugak lepaskan kesedihan semalam..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
asyik masuk sini je..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex again and again.....too much huh kurex? {:question
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab dia anak sultan brunei.{:dot
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:11 AM | Show all posts
agak2 teruna lg tak abam matim nih
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:13 AM | Show all posts
kat area aku melambak muka nepal camni

keje car wash cuba badan jer kurang kekar
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap bukan ummah dalam lemari... Sebab dia anak sultan ja kan, tu la bergetar vagina eh..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8: Kurex again and again.....too much huh kurex? {:question


hati asyik nak masuk sini je.. ada satu tarikan.. @fliphair8
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka biasa2 je.. macam muka Vietnam yg kerja kilang je pun. Tapi sebab dia kaya makanya pompuan ramai idola kan dia hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82: Kalau dia bukan anak sultan Brunei.. Angpa x pandang pun dia.. Hahahahaha


Khen. Silap2 dicerca berhabisan hada la.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:47 AM | Show all posts
Kaya bolehlaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 9-11-2019 10:11 AM
agak2 teruna lg tak abam matim nih


Well... cuols rase?
Heols petik je jari berduyun perempuan hot2 dr seluruh dunia menyembah diri..

Only his IMAN will tell..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex: biarlah dia tak berbaju.. semoga dapat menikmati minum bersama sambil genggam tngan melihat permandangan matahari terbenam

Amboiii kurex. Komennn bukan mainn{:kill{:kill{:kill{:kill{:kill
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Uiks..Ada dada. Ihu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Sangat taraf lah dengan status dia sebagai anak raja, dia bersungguh menjaga ketrampilan dia, jaga badan, sentiasa kemas, tak sombong dengan rakyat, tak merempan di sosmed, tak bertumbuk di club malam, live to the fullest,

Sangat persis dengan anak raja dalam buku cerita dongeng masa kita2 semua darjah 3, he put his level really high when it come to his personality and image, kesana kemari dengan pak dia,

Mana2 lelaki kalau tak problematic memang tenang jer life dia, kita tengok pun suka, yang suka cari masalah nak tunjuk terror biasa ended up kepam, tak kira duit banyak macam mana still kepam to the max.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 9-11-2019 10:51 AM
Well... cuols rase?
Heols petik je jari berduyun perempuan hot2 dr seluruh dunia menyembah diri ...

Takde maknanya beriman kalo gini peel nye
Brunei royals mmg worldly known kan sebagai womaniser belaka
Abegong yg propa zuhud tu pun terserlah sisi pecinta pepek heshe. Ini kan pulak kerabat Brunei yg mmg terkenal dgn tukar2 pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat satu cerita lawak..seorang tu mintak tips macammana nak buat perempuan suka kat dia.. Bagi tips tu cakap besarkan dompet.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102924s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list