Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12136
View
170
Reply

PU Syed minta Intan dan Zul Ripin nikah

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-11-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 9-11-2019 06:36 AM
Mula tu dia archive kan semua pic dia & tunang & pic majlis bertunang
Smlm blah awal mmg xde pics ...

Waaaa gigihh. Hhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 9-11-2019 04:32 AM
Ye sekarang sheols upkan semula gambar2 tu sbb siang td xdak satu pun. Forumer kat thread lain pun ...

Tu la iols xsuka ig ada fungsi archive. Patot delete mcam dulu dh cukup.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 8-11-2019 07:32 PM
Pd PU ni perkahwinan tu sekadar utk menghalalkan apa yg haram (bab sentuh2, cium2 dll) .......

...

Surat terbuka dia tu secara general je menegur suruh kawin sebab nmpk gambar terlalu mesra. Pemikiran pu tu mybe sebab dia rasa gmbr tu dah masuk kategori wajib kawin dah tapi sbnarnya byk je perkahwinan yg xkekal sbb ni la. Ramai remaja muda2 dah kawin nk elakkan maksiat tapi last sekali bercerai sebab xde ilmu agama n rumahtngga
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunang x bagi sepatah dua kata ke?. Ni kalau dpt bakal mak mentua mulut hangsuang sampai kesudah kena ungkit.. btw, zul ripin ni dah gemuk. Mata pun sembab. X menarik lagi dah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg pengarah ckp xde dlm skrip.. sbb this is part of marketing stunt.. untung2 org dh bercakap pasal drama deols..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 9-11-2019 10:11 AM
tu ruhanies kemut la sis...haha

Ituhla chuols. Segala tibaiunta ni sama sepesen jah di mata meols. Sampai naik konpius
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
CurangLagi replied at 9-11-2019 10:55 AM
Waaaa gigihh. Hhahahaha

Wahhh! Nama u ni xmenahan...special ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak suruh depa nikah apa nya
Dah si Najwa tu tunangan org., PU pun
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
artis mana pedulik setakat melekap2 gini. yang threesome tu pun elok jah bawak haluan masing2
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 9-11-2019 01:32 PM
artis mana pedulik setakat melekap2 gini. yang threesome tu pun elok jah bawak haluan masing2

Iols tgk gambar2 threesome tu, mmg real sah sah bukan superimposed.....dan theyols bertiga tu pun aman2 jah berlakon, ada gf (deris), bertunang tikah) dan kawen (ammar) sebelum masing2 clash/putus/cerai.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 8-11-2019 11:36 PM
Jolripin ni dulu pernah kapel dngan abby ka?

Kapel tak kapel hanya mereka berdua jer yg tau...  Tp gigih jugalah mengekor muntut abby time zaman2 baru2 nk up dulu..  Now dah mendunia pun

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 9-11-2019 06:14 AM
Iols tgk gambar2 threesome tu, mmg real sah sah bukan superimposed.....dan theyols bertiga tu pun  ...

tu la, kesah pulak dorang terpeluk terus nikah. cret sana cret sini macam takda apa2 ja. macam ayam2 berkeliaran, bila dia nk gugul ayam betina , kat situ juga depa projek, pastu dah klimaks, dorang kais2 balik macam biasa
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 8-11-2019 08:25 PM
sibuk dengan retis jer PU PU PU ni
memekak dalam IG
gi lah tarbiyah f2f,  kalau ada bran..

kan.. mcm ebit lew! chill2 je g lorong tarbiah ummah2
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 8-11-2019 07:20 PM
Walopun hakak tak condone perbuatan ko dek intan oi, hakak kesian la kalau sampai putus tunang yg ta ...

Dah putus tunang dah ke..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Aunty_Acid replied at 8-11-2019 08:24 PM
Pemenat bengong mana le yg minat tahap gaban peti es ni? Apa benda x elok dia buat semua korang nk s ...

Sapa yg tengking anak ZZ tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
nooriesz replied at 9-11-2019 01:47 PM
kan.. mcm ebit lew! chill2 je g lorong tarbiah ummah2

Dia pon kompak gak
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 9-11-2019 04:34 PM
Dah putus tunang dah ke..

Ada je gamba bdua di ig story..x tau ler kalau gambo trobek semata nak cover ketegangan yg berlaku akibat gmbr ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 9-11-2019 02:14 PM
Iols tgk gambar2 threesome tu, mmg real sah sah bukan superimposed.....dan theyols bertiga tu pun  ...

Mana mama tgk tu. Meh nak kaji superimposed ke idok .kekekek
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Seperti biashe abg jul ripin akan denied dan reply no comment... mcm tak biashe kaaaan oh lupaaa dan dia akan salahkan intan seperti mana yg dia lakukan kat ex dia dahulu kalaaaaa... sekiaaan
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Pu silap pengantin.. Minah ni tunang ngn org lain.. Tp kne julang ngn org lain... Hihi.. Kang terbakor tunang she olls..  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094935s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list