Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12137
View
170
Reply

PU Syed minta Intan dan Zul Ripin nikah

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-11-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
miu84 replied at 8-11-2019 08:06 PM
Apakah lepas ini sheols tak bisa lagi makan nasi kandaq di dalam ferrari? Kuang kuang kuangg

Dan x bisa lagi bergambo jelir2 lidah dlm lamborghini
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde ke sapa dalam ni yang jadi follower tunang si intan? Nak jugak kepoh kot ada update pape
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 8-11-2019 08:32 PM
Hahaha...kurang2 boleh tumpang bawa lambo k leen

Harap kurex x riak bila dah berlambo nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20191108-213009.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengarah plak kata takde dlm skrip bagai lagi laaa
Aduh bagai batu jatuh kat kepala laaaa opkos abah akan minta pencerahan fair n lovely.

Moga jodoh masih adaa sian plak kalau ikatan putus ditengah jalan.
Tapi mungkin ada hikmahnya awak pun muda sgt lagi look around dulu laaaa nampak mmg tak begitu ready sgt je nk jadi mak2.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 8-11-2019 06:27 PM
Kn tutup aurat sis wlupn kat kubur. Katanyehhhhhh

Aduuuhhh kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:35 PM | Show all posts
mamastoney replied at 8-11-2019 06:52 PM
Confirmed.....intan baru je padam gambar2 pertunangan kat ig sheols..mlm td iols skodeng masih ada t ...

putus le tewwwww

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 8-11-2019 07:14 PM
Wah kurex marah nau.

Tapi satu soalanku.

kabinet dapur tak berbunyi...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Jolripin ni dulu pernah kapel dngan abby ka?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
misuke replied at 8-11-2019 07:30 PM
Adakah sebenarnya kurex yg berharap ada dalam pelukan julripin itteww?

buat masa ni tak nak cakap pasal zul ripin
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 8-11-2019 06:32 PM
Pd PU ni perkahwinan tu sekadar utk menghalalkan apa yg haram (bab sentuh2, cium2 dll) .......

...

Jangan lupa kahwin juga untok suami ada maid free?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 8-11-2019 08:19 PM
Marah nau kurex kali ni.. Sabar ye.. Julripin masuk list semoga & sandaran kurex kan? Kalau terpak ...

nasib baik la ada ceh maikel murey
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:38 PM | Show all posts
KelisaOren replied at 8-11-2019 07:40 PM
Jul ripin tu semua pompuan dia nak gomol...intan tu bukan taste heols...body keding sgt mcm mentadak ...

bukan pompuan xsuka laki sado ke?
gelli nyah katanye
sado gay etc etc etc


Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:51 PM | Show all posts
Edited by makmelah at 8-11-2019 11:52 PM

PU PU ni semua tak gemarr betui cara depa berdakwah.......

Cara derang menjurus kepada style Kecaman, Hukuman, Kutukan, Tunjuk Bagus...

Tengok cara ustaz Don, Ustaz Nouman Ali, Ustaz Ebit Lew...lemah lembut...tak judge people...mmg semua umat buat salah...tapi takde pulak Ustaz Ebit ckp "haaa kau dh minum arakkk...baikkk pegi taubattt.....mungkar kau ni! kapir laknatt  kau ni!!".......takkkk....bila org dh minum arak and bertanya pada UStaz Ebit "boleh kah dia sembayang...allah terima ke" ...ustaz Ebit ckp...."amik wudu...solat dulu.... Allah sayang semua orang..... kita semua orang baik....Allah sayang kita semua...".....

I bet kalau kita tanya kan issue scene peluk2 mcm ni kat Ustaz Ebit..mesti cara dia, comment dia berbeza..... TAKKAN nya dia ckp "haaa kau dh peluk2 mcm ni pi Nikohhh sekarang...... pi nikahhhh!!!".....

PU PU ni semua Mak Melah panggil depa.....Ustaz Separuh Tiang!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
miu84 replied at 8-11-2019 08:06 PM
Apakah lepas ini sheols tak bisa lagi makan nasi kandaq di dalam ferrari? Kuang kuang kuangg

Weh yg tu bukan ke ruhainies yg makan sik kandaq tu
Ruhainies takde lagi rasanya menguji kesabaran abam ferrari beliau haahah
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 8-11-2019 08:21 PM
Kes terbaru budak tahfiz kena dera dan kes lagi 1 ada sorang meninggal, diam tak berkutik, mmg dia h ...

Yasssss.


Mmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Wankembang at 9-11-2019 08:54 AM
Orix replied at 8-11-2019 07:32 PM
Pd PU ni perkahwinan tu sekadar utk menghalalkan apa yg haram (bab sentuh2, cium2 dll) .......

...


"Sebaliknya kalian bernikah shj, dan sudah pasti boleh lakukan apa shj secara Halal NAMUN TETAP ADA BATASNYA..." Tulis Pu ni.

Akal siapa yg cetek sungguh nih???

Betulah tu apa yg PU cakap.
Maksud 'tetap ada batasnya' tu = walau dah halal, tak leh gak buat aski2 akrobatik or geli2 tayang kat umum gitu..... Kalu dah halal buatlah apa2 aksi dlm rumah, org tak tengok...boleh je.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Pamelaloba replied at 8-11-2019 11:10 PM
Takde ke sapa dalam ni yang jadi follower tunang si intan? Nak jugak kepoh kot ada update pape

Tunang x delete gamba. Kat IG intan pun masih ada semua gamba tunang.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 12:28 AM | Show all posts
retis2 yang kemain kecam kes amek gambor kat kubur tu...tak nak ke tegur abam jul?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 8-11-2019 06:52 PM
Confirmed.....intan baru je padam gambar2 pertunangan kat ig sheols..mlm td iols skodeng masih ada t ...

Gambar tunamg tu ada lg... br je sekodeng ig si intan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116064s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list