Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11144
View
166
Reply

PU Syed minta Intan dan Zul Ripin nikah

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-11-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Jul ripin tu semua pompuan dia nak gomol...intan tu bukan taste heols...body keding sgt mcm mentadak rupa pun beshe2 je
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 8-11-2019 06:52 PM
Confirmed.....intan baru je padam gambar2 pertunangan kat ig sheols..mlm td iols skodeng masih ada t ...

Sian abah lambo
Aku dah ckp, org tua ni sensitif
Semoga @Kurex dapat memujuk ati abah lambo
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
PU ni sila pegi mampos. Bila kawan sendiri buat kemain korang diam!
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sibuk lah PU!! Meluat lak.. pdhal ada je PU yg x betul.. diam x berkutik lak memasing!
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
amboiii haha disuruh kawen pulak
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
pastu artis pun ckp la.. kenapa aibkan depa... kenapa tak tegur face to face or dm?

hujung2 org menegur gak sapah.. buat aksi terbuka tak salah. sendiri bg ruang nak kena kecam... sama mcm nabila huda tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
PU yg acah2 bagus ni dorg tgk aspect syariah jer.. dorg x pikir ke psl humanity tu sume.. ini merujuk dkt kes kawen bwh umur tu ye..

okay x nak OT.. dua2 side mengundang.. so terima je la padah.. baik si retis sama gak dgn PU..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Homaigoshhh... tunangan nya manaaa?? No comment ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
perghhhh terkejut aku tgk gambo ni weyy...giler..

adakah ini gambar protes intan kpd tunangnya sb x puas hati kena tegur hr tu, pastu gaduh, pastu intan nk tnjuk hebat trus buat camni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 8-11-2019 06:52 PM
Confirmed.....intan baru je padam gambar2 pertunangan kat ig sheols..mlm td iols skodeng masih ada t ...

Apakah lepas ini sheols tak bisa lagi makan nasi kandaq di dalam ferrari? Kuang kuang kuangg
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 8-11-2019 07:47 PM
amboiii haha disuruh kawen pulak

Kalo kawen pun mmg sepadan lah sbb Zul ni dlm setiap drama/filem dia dukung timang2 heroine dia, mcm dia dukung AJ dan Lizzy Tan. Intan pulak suka didukung, mcm dia didukung oleh Abang Wemy dan Deris Khan
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 8-11-2019 07:32 PM
Pd PU ni perkahwinan tu sekadar utk menghalalkan apa yg haram (bab sentuh2, cium2 dll) .......

...

Somehow aku setuju dgn komentar kau.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:14 PM | Show all posts
dunia artis penuh glsmour..

sementara laku..buat le sepuas2nya sesuka hati..

dah tua nanti pandai2 nak hidup..jangan masuk rancangan bersamamu sudah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 8-11-2019 12:08 PM
Kalo kawen pun mmg sepadan lah sbb Zul ni dlm setiap drama/filem dia dukung timang2 heroine dia, m ...

Sepadan part dukung je
Tapi taste zul wanita berumur kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 8-11-2019 07:11 PM
intah pelakon murahan kayu kayan batu batan pelakon takde gred yg ada cuma cerita pasal jantan. pela ...

Marah nau kurex kali ni.. Sabar ye.. Julripin masuk list semoga & sandaran kurex kan? Kalau terpaksa dibuang julripin dari listing tu, akak harap kurex redha.. Masih ramai lagi yg kekal dlm list, kan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
miu84 replied at 8-11-2019 08:06 PM
Apakah lepas ini sheols tak bisa lagi makan nasi kandaq di dalam ferrari? Kuang kuang kuangg

yg makan nasik kandaw tu bkn ruhainies ka?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 8-11-2019 06:52 PM
Confirmed.....intan baru je padam gambar2 pertunangan kat ig sheols..mlm td iols skodeng masih ada t ...

Itulah.. x tahu jaga batas dalam bekerja.. Bekerja ke tu? Seman Ali kata scene tu xde dalam arahan dia & tiada dlm script...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes terbaru budak tahfiz kena dera dan kes lagi 1 ada sorang meninggal, diam tak berkutik, mmg dia hidup berkiblatkan retis ka, rengsa betul PU akhir zaman ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
b_n_c replied at 8-11-2019 08:19 PM
yg makan nasik kandaw tu bkn ruhainies ka?

Eh ya ka hahaha maaplah meols memang categorise kan deyols ni semua dalam satu kategori yang sama. Sangat tibaiunta
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap PU tidak bertazkiroh sambil gosok2 bebird sendiri
(Sila tepek kata2 pujangga anjulie lalucah di sini)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098133s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list