Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4168
View
76
Reply

"Video Dalam Bilik Air Idea Saya Dan Suami" - Raja Ilya Sedia Dikecam

[Copy link]

Author: natrahn    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-11-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 9-11-2019 08:29 PM
Minah ni byk ke buat review produk kat ig? Holiwud apa cerita, bukan ari tu tolak marvel tapi dapat  ...

Bau2 kari kuat sgt chuolssss...bkn setakat marvel,sblm tu pn ada mention nk berlakon dgn kajol dkt bollywood tp tgk jela,habuk pn xde...keling betina ni kalo x sembang kencang x sah. Ni dah sendu2 nk dekat xmas buat la aksi bodoh mcmni supaya terus relevan disebut2 netizen. Dasarrrr pariah yach!
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 9-11-2019 05:32 PM
panjang tapi kurus tak guna juga sis. pendek 4 inci tapi tebal macam tebal macam dictionary pon ok ...

Dedua xbest. Yng best ialah yng sendat ikut lubang pepek memasing sbab lubang setiap individu berbeza2 gak saiz dn panjangnya. Mcam konek kelaki gak la.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 9-11-2019 08:21 PM
Mesti la kena sexy2 sebab laki kau pun mengerling perempuan .

Xkn kot. Laki dia mcam bg dia attention dn layan dia bagus ja. Nmpak bahagia sesangat sngat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih curiga status suami dia ni .. islam ke idok {:question
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
puii la elya oiiii.. murah sgt iklan nk promote syampu pn
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg guna jari pun boleh tu, ok je marketing. Sampai skrg org sebut tagline tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-11-2019 09:33 PM
Xkn kot. Laki dia mcam bg dia attention dn layan dia bagus ja. Nmpak bahagia sesangat sngat.

Okayyyy....
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kari betul la minah ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree: Iols susah nk husnuzon hasben sheols islam

Nikah pun takde tunjuk kan?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 9-11-2019 10:51 PM
Nikah pun takde tunjuk kan?

Tadok. Hehehe lazimnya melayu ni klau kahwin non moslem akan ada nama melayunya to dia ni tadok.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 12:43 AM | Show all posts
sarah82 replied at 9-11-2019 06:52 PM
Adoii.. Dah jadi thread #pastisenak dah ni.. Hahahaaj

Iol trsengih je bca komen2 psl #pastisenak ni haha.

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 12:46 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-11-2019 05:58 PM
Gigih google cari survey yg boleh dipercayai kot2 salah fakta. Btw, konek plg kecik ialah konek  ...

Hamboi, gigih ye cari fakta psl bwh tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-11-2019 11:46 PM
Hamboi, gigih ye cari fakta psl bwh tu.

Hehehe takot silap fakta harus kene cek dulu hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian.. xseksi pun bg i.. mungkin sebab dia.. kalau org lain mcm tu mungkin seksi
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 10-11-2019 12:43 AM
Iol trsengih je bca komen2 psl #pastisenak ni haha.

Dulu kan selalu forumer hashtag #pastisenak.. Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Sembang kuatttt....
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa kata promosi style gini baru lg.. kak km dh lama buat
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Uiiii.. Kuat naa bau kari ngan tiak masam ni.. Kaum2 kelly ni majoriti mmg ketiak dyorg ade bau kan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
intanumbrella replied at 9-11-2019 05:35 PM
Eh bukan ritu kau tolak marvel sbb ada adengan bogel2 n 18sx ke...video ni dgn bogel sama je begum.. ...

Kannnn..ingt lg dia punya canang akn berlakon dlm filem marvel..tetiba x jadi sbb kan isu2 seksi

Tp aksi dia promote ni x bley lwn kak KM punya marketing
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kena henyak cukup2..boleh lah tayang.. Biasa lah kawin dgn mat saleh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091331s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list