Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4162
View
76
Reply

"Video Dalam Bilik Air Idea Saya Dan Suami" - Raja Ilya Sedia Dikecam

[Copy link]

Author: natrahn    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-11-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sembanggggg #tolakmarvel
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosannya citer kamuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ye lettew remilah.. Selama ko tgk iklan syampoo kat tivi ada x yang sampai mcm ni? Jawab remilah.. Jawab.. Dey...dey...dey
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mrperfect2 replied at 9-11-2019 09:58 AM
dapat 8 inchi,terus lupa diri

@azwanaliori average australian men 6inci saja
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki sheolls keje ngapo.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-11-2019 04:45 PM
@azwanaliori average australian men 6inci saja

Hahahaha.. Adoii..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-11-2019 05:20 PM | Show all posts

tau je dorang ni ye @sarah82
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-11-2019 05:02 PM
Hahahaha.. Adoii..

Tu la.. Tersebut ayaq kosong minum bila baca komen LC
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh bukan ritu kau tolak marvel sbb ada adengan bogel2 n 18sx ke...video ni dgn bogel sama je begum...xde beza pun...sembang kari sampai hangit la begum
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-11-2019 04:02 PM
Hahahaha.. Adoii..


Gigih google cari survey yg boleh dipercayai kot2 salah fakta. Btw, konek plg kecik ialah konek mamat korea. Average 4inci je.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-11-2019 05:58 PM
Gigih google cari survey yg boleh dipercayai kot2 salah fakta. Btw, konek plg kecik ialah konek  ...

Jadi ckp2 mengatakan omputeh sajork #pastisenak adalah mitos saja.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-11-2019 05:02 PM
Jadi ckp2 mengatakan omputeh sajork #pastisenak adalah mitos saja.. Hahaha

If I remember correctly mamat US pun average 5in. Paling panjang ialah mamat congo.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-11-2019 06:06 PM
If I remember correctly mamat US pun average 5in. Paling panjang ialah mamat congo.

Mak aiii.. Betul2 berbeza dari yg digembar gemburkan
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-11-2019 06:18 PM
Mak aiii.. Betul2 berbeza dari yg digembar gemburkan

panjang tapi kurus tak guna juga sis. pendek 4 inci tapi tebal macam tebal macam dictionary pon ok je

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 9-11-2019 06:32 PM
panjang tapi kurus tak guna juga sis. pendek 4 inci tapi tebal macam tebal macam dictionary pon ok ...

Adoii.. Dah jadi thread #pastisenak dah ni.. Hahahaaj
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendu sgt sampai kena buat gini, yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Minah ni byk ke buat review produk kat ig? Holiwud apa cerita, bukan ari tu tolak marvel tapi dapat offer laen ke, sampai diorang sanggup tunggu? Mano dah setahun kot rasa sembang kencang tapi habuk pun tarak
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu yg acah acah kata dpt offer dgn Marvel, lepas tu tetiba tak jadi sebab TERLALU SENSITIF PADA AGAMA. Ni takde agama ke camna?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hurmmmmm sembang giler
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti la kena sexy2 sebab laki kau pun mengerling perempuan .
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102935s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list