Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
5053
View
79
Reply

"Video Dalam Bilik Air Idea Saya Dan Suami" - Raja Ilya Sedia Dikecam

[Copy link]

Author: natrahn    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-11-2019 09:19 AM | Show all posts |Read mode
Usai video panas membasuh rambut menerusi IG Live baru-baru, ini Raja Ilya tampil memaklumkan beliau siap sedia dikecam sebelum memuat naik video tersebut.






"Video itu menjadi kontroversi hanya kerana seksi, bukannya menunjukkan saya seorang pelacur, pembunuh atau perogol. Ia hanya kerana seksi dan subjektif.

"Itu bukannya video saya sedang mandi dan saya bersedia dengan komen netizen. Tujuan saya hanyalah untuk promosi produk.

"Video itu hanyalah inspirasi idea saya dan suami. Suami ada bertanya mengenai respons netizen di sini mengenai video itu, namun saya sudah jelaskan padanya, sudah tentu akan ada respons negatif," ujarnya memetik laporan Harian Metro.




Kredit foto: Instagram Raja Ilya




Katanya lagi, video itu sebahagian daripada strategi bagi mempromosikan syampu yang digunakan dan sudah mendapat kebenaran dan persetujuan daripada suaminya, Trent Garret, warga Australia untuk dimuat naik di laman Instagramnya (IG).


"Sebenarnya apa yang ingin saya ketengahkan adalah syampu itu bagus untuk rambut. Saya hendak menunjukkan bahawa ia juga tidak menyebabkan rambut gugur," jelasnya.


Selain berlakon katanya, Raja Ilya menerima banyak tawaran untuk membuat previu produk. Malah, ada antara tawaran untuk melakukan previu itu dibayar tinggi.


Oleh itu, sebagai selebriti yang dipelawa untuk membuat previu produk terbabit, pastinya beliau harus menjadi kreatif supaya promosi yang dihasilkan memberi impak.


Tegas Ilya, perkongsiannya yang menjadi kontroversi gara-gara dikatakan seksi tidak ada kaitan dengan adab.


Kecaman yang dilemparkan warganet dengan mengatakan dia berbuat demikian kerana berkahwin dengan 'mat salleh' serta sudah melupakan adat dan tata susila adalah tidak adil.


"Mereka tidak kenal suami saya dan membuat andaian sedemikian adalah sangat tidak bagus. Kita mudah menghukum sedangkan kalau mereka kenal suami dan ahli keluarganya, mereka jauh lebih beradab berbanding orang kita," katanya.


Pendekatan yang digunakan Raja Ilya adalah sesuatu yang agak baru dan mungkin warganet masih belum dapat menerima kaedah promosi seperti itu. Ternyata video itu memang memberikan impak pada warganet kan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
begum dah boleh duduk diam dah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:56 AM | Show all posts
Keling ni kelakar la plak. Hanya strategi utk promot syampu katanya...

Ko tak penah tgk ke Rejoice, Pantene, even Sunsilk promot buat iklan syampu mcm mana?

Dasar sembang kari!
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:15 AM | Show all posts
tiak hangit bau kari
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fadz84 at 9-11-2019 10:40 AM

Alah lifestyle dia ni pun nmpk open je .. tmbh plk kawin ngn mat salleh.. apa dia kisah.. #sembangkari #tolakmarvelsebabseksi (poodahhhh)
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Raja ilya dan sembang kari berpisah tiada.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga jadi lagi cerdik lepas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
shampoo jenama sendiri kah
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:58 AM | Show all posts
dapat 8 inchi,terus lupa diri
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 9-11-2019 08:56 AM
Keling ni kelakar la plak. Hanya strategi utk promot syampu katanya...

Ko tak penah tgk ke Rejoic ...

Itu semua jenama gah. Dia nk promote produk timbang kilo harus ada kontrolbasi
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 9-11-2019 09:38 AM
Alah lifestyle dia ni pun nmpk open je .. tmbh plk kawin ngn mat salleh.. apa dia kisah.. #sembangka ...

Iols susah nk husnuzon hasben sheols islam
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 9-11-2019 10:38 AM
Alah lifestyle dia ni pun nmpk open je .. tmbh plk kawin ngn mat salleh.. apa dia kisah.. #sembangka ...

Sembang Kari?
Tauke lori Penang je pakai ayat ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-11-2019 11:03 AM
Iols susah nk husnuzon hasben sheols islam

Ada gmbr nikah dok?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sanjana suri duta syampu sailajah ni. Duk sekali dengan bf kokesen sheols tapi takdelah promote syampu dengan cuci rambut dalam shower pakai baju tido mcm acik milah ni

IMG_20191109_121903.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mrperfect2 replied at 9-11-2019 02:58 AM
dapat 8 inchi,terus lupa diri

Klu 8 inci tu pastisenak ke tak cuols
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 01:12 PM | Show all posts
dasar kelly ng ko ye remilah , belit-belit statement.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
fikiran iols ni jahat btul.. tetap nk tau cara nikah die wlupun takat sivil ajaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
nooriesz replied at 9-11-2019 01:43 PM
fikiran iols ni jahat btul.. tetap nk tau cara nikah die wlupun takat sivil ajaaa..

Well Islam ke tak hubby tu? Semoga ada Nur la ea lepas kahwin dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 02:41 PM | Show all posts
Promosi la sangat.. Kat tv tu berlambak iklan shampoo tak payah pun demo cam kau buat tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 02:52 PM | Show all posts
sendiri memintak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107773s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list