Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
2691
View
41
Reply

'Mungkin Belum Rezeki' - Fauziah Gambus Keguguran Di Usia Kandungan 8 Minggu

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-11-2019 08:57 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi, Fauziah Suhaili atau lebih popular dengan gelaran Fauziah Gambus memaklumkan bahawa beliau baharu sahaja keguguran dalam salah satu status terkini di Instagramnya.




Kredit foto: FB




Memuat naik sekeping gambar yang menunjukkan beliau sedang berbaring di sebuah katil hospital, Fauziah berkata usia janin itu sudah menjangkau usia enam hingga lapan minggu.




  



'Mesti ada hikmah disebaliknya... Mungkin belum rezeki... 6- 8 minggu,' terangnya.


Beliau turut meminta maaf jika ada komitmen (undangan) yang tergendala dan terpaksa ditolak sementara beliau berehat.


'Maaf andai ada kerjasama yang tergendala.. saya rehat dulu.. insha-Allah 2-3 hari sihat lah,' katanya lagi.


Dalam posting sama, Fauziah turut memuat naik video yang menunjukkan alat ujian kehamilan yang menunjukkan tanda positif kehamilan.




  



Dalam entri susulan, Fauziah menerangkan bahawa beliau sebenarnya sudah rindu untuk mempunyai baru baru kerana anak-anaknya sudah membesar dan yang sulung bakal memulakan persekolahan tadika pada tahun hadapan.


Takziah kepada Fauziah dan suaminya, semoga ada rezeki lagi di lain hari. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk 8 bulan, baca detail 8 minggu. Apo???
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
SherryZass: Tajuk 8 bulan, baca detail 8 minggu. Apo???


Tula kan....rupanya baru 8minggu..ape2pun takziah..xkenal fauziah gambus ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Whuareyussss??? Takziah atas keguguran.. lain betul muka di katil spital dgn gambar2 lain.. hmm..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak,sape plak ni? Papepon takziah
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 9-11-2019 10:19 AM
Whuareyussss??? Takziah atas keguguran.. lain betul muka di katil spital dgn gambar2 lain.. hmm..

The power of make-up sis
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape ni ye? Azwan kombos Aku kenal la
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah kpd dia dan family
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 02:43 PM | Show all posts
Takziah.. Boleh cuba lagi.. Tapiiiii, tetap nak tanya whoareyusss? Apa lagu dia yang paling famous?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
CinnamonR replied at 9-11-2019 09:11 AM
Tula kan....rupanya baru 8minggu..ape2pun takziah..xkenal fauziah gambus ni

Haha. Dia dah edit sizzz
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape ni? Retis ler kan, hakak tak kenai...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 02:54 PM | Show all posts
takziah..
demi Allah tak kenal..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat benang mana tah... Ada porumer tanya whoryusssss kena maki dgn porumer lain. tp mak mmg x pernah dgr nama dia ni... Pojiah gaus.. Kenal la
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah awak..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah moga dpt baby lain nnt
Lps gugel br taw knp dia dipanggil fauziah gambus
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 05:08 PM | Show all posts
Dia main gambus dan org sabah kalau xsilap. ada seketika dulu dia jadi famous. Masa tu dia belum pakai tudung lagi
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
retis mana ni, takziah la sisz pelan2 ja. anak sulung yang operate umur berapa. comel dia,jaga la baik2 yang ada ni dulu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry aa x kenal

Fauziah gous kenal ler
Ingtkan typo..skli mmg x knal
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 07:33 PM | Show all posts
makneng replied at 9-11-2019 08:40 AM
Kat benang mana tah... Ada porumer tanya whoryusssss kena maki dgn porumer lain.  tp mak mmg x  ...

sis ratudunia kan chuols yang kena kecam forumer indie underground sebab whoareyouss kan butterfingers tuh. haha. iols pun tak kenal pojiah gambus nih. iols tahu pojiah ghost pojiah latip pojiah nawi jahh. apapun takziah diucapkan

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak apa lah gugur ni ada asbab, dari bagi komplikasi pada bayi atau mak nya, ada baik gugur.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.113728s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list