Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3848
View
122
Reply

Mat Saleh Terbang Jauh Dari Athens, Mengidam Nasi Lemak

[Copy link]

Author: CARI-MAMS    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-11-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg dah biasa kat Malaysia lah.....dia buat keputusan last minutes instead of pegi negara lain as planned dia beli tix pegi Malaysia via Spore...lahap nasik lemak kat Changi dulu sblm ke KL....
Craving plus mmg berduit...kalau sengkek tak dapat jugakla nak buat camtu...dan dia kerja sendiri...bkn kuli
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
nasi lemak memang sedap...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x nampak gambar pun
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Peterpan17 replied at 8-11-2019 06:40 PM
nasi lemak kat Changi airport punyalah tak sedap. rugi byr mahal mahal mkn nasi tak sedap

Sukacactus di atas ada menyebut mengenai video YT. Kita dah tonton baru faham. Ingatkan tak sempat makan nasi lemak di Singapura. Rupanya tak sesedap yang beliau idamkan. Tahap angau betul dia dengan nasi lemak Malaysia.

Ada satu lagi video beliau di bahagian komen video yang asal. Kalau tengok yang itu, ada dia tunjuk kedai nasi lemak yang disukai tu. Tapi kita tak boleh agak kedai yang mana.
Yang pasti kedai tu di KL.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 8-11-2019 06:34 PM
Br tgk kat youtube 2 hari lps rasanya
Patut dia naik cruise tp dah sampai port dia batalkan plan as ...

Baca komen ni terus kita cari videonya
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 8-11-2019 05:59 PM
Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muka pula xlawa

Oklaa tu yangg..molek skit dari Ebby Yus ..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
borrow replied at 8-11-2019 06:23 PM
Wow brp ribu habis krn nasi lemak. Untung ai dok msia

Nasi lemak mmg sedap  Nak pl ...

Rendang kerang!!! Sodappppp
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kedai mana heshe pergi tu? kot2 ummah malaysia pandang sinis je nasi lemak kedai itu
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 8-11-2019 07:53 PM
Sukacactus di atas ada menyebut mengenai video YT. Kita dah tonton baru faham. Ingatkan tak sempat ...


Basically, makanan kat Singapore mmg tak sedap. Very bland sama mcm org Singapore

Malaysia mmg syurga makan
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
misssakura replied at 8-11-2019 08:09 PM
kedai mana heshe pergi tu? kot2 ummah malaysia pandang sinis je nasi lemak kedai itu

aih!! terliur pula mlm mlm ni cite psl nasik lemak. esok aku nak cari nasi lemak lauk rendang
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tahulah sbb beras ke apa. Nasi lemak yang dkt malaysia jugak sedap. Yang dibalut dalam daun pisang tu jugak yang selera. Foodies mcm ni mmg sejenis gigih
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
misssakura replied at 8-11-2019 08:09 PM
kedai mana heshe pergi tu? kot2 ummah malaysia pandang sinis je nasi lemak kedai itu

Nah, boleh cuba teka

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:22 PM | Show all posts
senang gila masak nasik lemak ai pejam mata je masak

btw mat salleh tu pegi la nasi lemak ayam goreng berempah village park kat damansara uptown. dah sedap dah skrg. kualiti dah improved. nasi sedap, sambal sedap, ayam goreng pun sedap. tapi portion makin mengecik. jadi kalau mat salleh tu nak lahap nasi lemak kena beli 2 pinggan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:31 PM | Show all posts

kan ah dah terliuq plak lol

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 8-11-2019 07:53 PM
Baca komen ni terus kita cari videonya

Aku mmg suka tgk video makan2
Nak mkn byk2 aku xlalu
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 8-11-2019 08:17 PM
Nah, boleh cuba teka

tengok pada nasi lemak tu... hmmm ayam tu nampak keras. sakit pulak gigi iols melihat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
iols ni walaupun selalu jugak melantak nasi lemak tapi masih lagi mengidam nak makan nasi lemak... nasib iols dilahirkan di Malaysia.. boleh la makan nasi lemak selalu
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 8-11-2019 06:43 PM
Tapau nasi lemak pak nasir yg dlm flight AA tu kan senang.. Order je byk2.. Not bad org kata rasa na ...

Duluuu punya mmg sedap. Skrggg dah xsedap sgt dah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasi lemak Paris boleh la approach mat salleh ni.. confirm laku lagi
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Siasat betul2 dia ni.. mungkin jho low.. tukar wajah.. athens, cyprus tu kan tak jauh..
Lama dok sana lapaq nasi lemak le tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111967s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list