Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
583
View
16
Reply

"Terkejut Dibuatnya!" - Bom Puluhan Tahun Dijumpai Di Set Penggambaran Filem Marvel

[Copy link]

Author: ramossterritory       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-11-2019 04:51 PM | Show all posts |Read mode
Pada 4 November lepas, sebutir bom yang dipercayai dari Perang Dunia Kedua ditemui di sekitar lokasi penggambaran filem terbaru terbitan Marvel Studios, The Eternals.



Kredit Foto: Carian Google


Penemuan ini berlaku di Fueterventura, pulau Canary kedua terbesar di Sepanyol, di mana kesemua kru penggambaran dan para pelakon diminta untuk mengosongkan set penggambaran tersebut secara serta merta atas kebarangkalian bom tersebut akan meledak.


Turut berada di tempat kejadian termasuklah pelakon-pelakon terkenal seperti Angelina Jolie dan Richard Madden, pelakon cerita bersiri Game of Thrones.



Kredit Foto: The Sun



Menurut laporan awal, bom itu dikatakan berasal dari sebuah tapak tentera Nazi terbiar yang dijumpai berhampiran pantai tersebut. Ia berusia puluhan tahun dan dikatakan tidak pernah disentuh. Selepas ia berjaya dikeluarkan oleh pakar pemusnah bom, siasatan masih lagi dijalankan untuk memastikan jika kawasan tersebut benar-benar bebas daripada sebarang ancaman bom lain.


Setakat ini, pihak produksi perlu menunggu untuk menyambung semula penggambaran filem ini.



Kredit Foto: Mirror



The Eternals, arahan Chloe Zhao telah memulakan penggambaran sejak bulan Julai, dan filem ini merupakan filem kedua Marvel Studio untuk Fasa Keempat bagi Marvel Cinematic Universe selepas filem Black Widow yang bakal ditayangkan pada April 2020. Filem ini diterajui oleh barisan pelakon-pelakon terkenal seperti Angelina Jolie, Richard Madden, Gemma Chan, Kumail Nanjiani dan bintang dari Korea Selatan, Ma-Dong Seok.


The Eternals akan ditayangkan di pawagam seluruh dunia bermula November 2020.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
ehhhh takde ke begum????
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 8-11-2019 05:26 PM
ehhhh takde ke begum????

Begum tolak lah
X menepati sariat islam katanya...
Dia tolakkkkk okeh...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 8-11-2019 05:41 PM
Begum tolak lah
X menepati sariat islam katanya...
Dia tolakkkkk okeh...

ruginya.. kalau tak boleh berlakon sebaris dgn pelakon A list sebagai watak orang yg jerit mintak peetolongan dalam tren yg hendak jatuh dari landasan
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 07:06 PM | Show all posts
movie ape ni u all? bleh storykan plot?..
Angie main watak superhero ape?..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 8-11-2019 07:03 PM
ruginya.. kalau tak boleh berlakon sebaris dgn pelakon A list sebagai watak orang yg jerit mintak  ...

Dia sanggup tolak dari permainkan agama
Tu yang terus kawin tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 8-11-2019 11:27 PM
Dia sanggup tolak dari permainkan agama
Tu yang terus kawin tu..

tak dapat tengok belum berlakon menjerit dalam subway
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 07:42 AM | Show all posts
Kurex replied at 8-11-2019 05:26 PM
ehhhh takde ke begum????

begum?
siapa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky: begum?siapa tu?

Alah yg mandi kat shower pkai baju putih tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 9-11-2019 07:42 AM
begum?
siapa tu?

raja illya
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 12:40 PM | Show all posts
ooo sorry la tak aware pun
bukan pelakon terkenal sangat kan?

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni citer pasal apa yer
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 9-11-2019 01:39 AM
raja illya

Nape jd ramilah begum kurex?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:31 PM | Show all posts
Nasiblah sempat tahu kalau tak pasti jadi kejadian yang tak diingini
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Angelina jolie blakon cita marvel? Interesting.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 11:33 AM | Show all posts
Ladybird910 replied at 10-11-2019 11:11 AM
Nape jd ramilah begum kurex?

Raja Ramilah Begum Raja Mohammad atau lebih dikenali sebagai Raja Ilya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 11-11-2019 03:33 AM
Raja Ramilah Begum Raja Mohammad atau lebih dikenali sebagai Raja Ilya.

Laaaahhhh...

Mana mai ilya tuuuu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109155s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list