Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16736
View
193
Reply

Tiada Adegan Berpelukan Dalam Laut, Kata Pengarah. Rupanya Najwa Dan Zul Ariffin Buat Babak Sendiri?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-11-2019 12:30 PM | Show all posts |Read mode



"Gambar mesra dalam laut itu tidak ada dalam 'footage' kamera kami dan saya tak tahu apa-apa mengenai gambar berkenaan."



Itu penafian penolong pengarah, Jai Nadxama berkenaan gambar berpelukan Zul Arifin dan Intan Najuwa.


Sementara itu pengarah terkenal Osman Ali pula menyatakan dia tidak berada di lokasi penggambaran 'Setelah Ku Dimiliki' kerana mempunyai urusan lain.


Pengarah Osmal Ali - HM





"Saya sangat terkejut dengan penularan gambar berkenaan. Sebabnya saya tiada di lokasi. Tugas pengarahan diserahkan kepada Jai. Tapi saya dah dapatkan kepastian daripada semua pihak. Tiada langsung penggambaran terbabit dalam adegan drama Setelah Ku Dimiliki," katanya kepada akhbar Harian Metro.



Ig



Malahan Osman turut menafikan bahawa gambar berkenaan sebahagian gimik bagi menaikkan 'rating' naskhah itu.


"Apa pun, saya terkilan kenapa ada pihak sengaja nak sebar dan tularkan gambar berkenaan. Saya kalau boleh tak mahu ada elemen sebegitu dalam drama."



Ig



Menegaskan yang ia bukan gimik, Jai mengakui dia sebenarnya melakukan dua versi penggambaran bagaimanapun tiada adegan seperti dalam gambar yang tular.


"Saya 'shoot' dua versi dalam babak berlari berkejaran di tepi pantai.Tapi, sungguh tiada adegan seperti itu dalam montaj bulan madu dirakamkan."



Harian Metro



Bagaimanapun, Intan dan Zul tidak memberi sebarang reaksi mengenai hal ini sejak penularan gambar mesra angkat dan dukung tular dua hari lalu.


Ig





Sebelum ini, timbul isu mengatakan hubungan Intan dan tunangnya, Fazrul Anwar Rulis goyah berikutan gambar memperlihatkan Zul meletakkan tangan di paha pelakon itu hingga menimbulkan rasa kurang senang dalam kalangan warganet.


Ada persamaan dengan filem Debu-Debu Kasih (1996) lakonan Sham dan Aida Aris




Aduhai, macam mana ni? Pengarah dan kru sendiri kata tiada adegan tersebut dirakam. Jadi, aksi tu untuk simpanan peribadi lah ya? Siapa pula yang merakamnya? Eh! - CARI

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsKathryn at 8-11-2019 12:54 PM

Gambar aida aris tu lg seksi cos baju putih dia basah so nmpk dgn jelas bra dia..
Muka sham tony stark pn ngam2 kat tetek acik aida... on point gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
abih tu untuk koleksi peribadi kah takkan seolls dah masuk jerat bamjull
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap zul dapat meramas bontot dan berehat sebentar di atas gunung ganang
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 12:58 PM | Show all posts
so abahnya takde komen apa2 kat ig..?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
MsKathryn replied at 8-11-2019 11:46 AM
Gambar aida aris tu lg seksi cos baju putih dia basah so nmpk dgn jelas bra dia..
Muka sham tony st ...

Tp tetek kecik ja
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
missDollie replied at 8-11-2019 11:55 AM
Sedap zul dapat meramas bontot dan berehat sebentar di atas gunung ganang

Ade tetek ka?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 12:59 PM | Show all posts
MsKathryn replied at 8-11-2019 12:46 PM
Gambar aida aris tu lg seksi cos baju putih dia basah so nmpk dgn jelas bra dia..
Muka sham tony st ...

tak silap Aida & Sham pernah couple dulu


Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:00 PM | Show all posts
Jul RIpin rembes ke dgn si Intan kopek kecik tu...choyyyyyyyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sekel replied at 8-11-2019 12:59 PM
tak silap Aida & Sham pernah couple dulu

Yeke..depa pun pernah berlakon beberapa kali sama
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Peluk sakan tunjuk kat public mcm dah sah nikah ye korg
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:11 PM | Show all posts
nak tanya pendapat @Kurex je
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada bau2 benda putus di sini, apakah yang bakalan putus itu
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 8-11-2019 01:27 PM

Yang huntung nye si jul, dah berapa org retis perempuan yg digesel, bergesel-geselan. Minah ni bukan dah bertunang ke? Drama ni tayang kat tb3 slot ahkaksia kan, mmg tak sesuai ler kalau ada adegan camni, dah ler public channel, time Maghrib pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
zuhudnye retis bagi publisiti tak berbayar?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
fushimi replied at 8-11-2019 01:11 PM
nak tanya pendapat @Kurex je

intan najuwa adalah @Kurex yang tersakiti
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 8-11-2019 01:24 PM
Ada bau2 benda putus di sini, apakah yang bakalan putus itu

ada bau takleh naik lambo dh
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian tunang dia kena syer ngan orang
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:33 PM | Show all posts
minahmanja replied at 8-11-2019 12:58 PM
so abahnya takde komen apa2 kat ig..?

nati kua la ayat2 sentap pstu kte x ditujukn kt tunang..

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:36 PM | Show all posts
sapeka replied at 8-11-2019 01:27 PM
Kesian tunang dia kena syer ngan orang

bukan syer ngan sorang je retis, dh ramai kan...
ya Allah, jauhkanlah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.135472s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list