Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
170
View
5
Reply

aplikasi pelancongan

[Copy link]

Author: chocolatedechat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-11-2019 04:46 PM | Show all posts |Read mode
haritu ada pelancong tanya kt kwn aku masih dia holiday kt sarawak. dia tanya kat mana kubah ria, kwn aku ni pun rasa ralat sgt tapi terpaksa ckp tak tahu. yelah dia pun melancong jugak kt situ. mana nak tahu en. aku rasa kena wujudkan satu app untuk tempat2 kt malaysia ni. apa yg menarik. lagi mudah kan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Lohhhhh
Check la kat Google menatang apa kubah ria tuh
Ko betul2 takde idea ke nak bukak tered apa
Bape umo ko dekkk
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:21 AM | Show all posts
dah ada macam macam apps skrg akalu nak melancong mana mana. cth macam smart tourism malaysia. dia siap suggest tmpat mnarik lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:26 AM | Show all posts
dah banyak dh apps ni. cth pernah guna tripadvisor. bagus laa sbb banyak sbnrnya tmpt yg kita tal tahu dlm dn luar negara ni. kaki travel boleh laa try. skrg dh era nak masuk 5g dh laa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:35 PM | Show all posts
Edited by ibnu36hakim at 12-11-2019 11:37 PM

Pelancongan pintar termasuk pengalaman yang bolehkan pelancong  komunikasi dan interaksi lebih lanjut masa perjalanan mereka. Pelancong boleh perkayakan pengalaman mereka gunakan teknologi yang bolehkan pengalaman mendalam. sbb tu Tm percaya boleh keluarkan 5G ni utk kasi keluar macam macam apps
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:39 PM | Show all posts
ibnu36hakim replied at 12-11-2019 11:35 PM
Pelancongan pintar termasuk pengalaman yang bolehkan pelancong  komunikasi dan interaksi lebih lanju ...

aah kalau pikir balik smuanya mudah skrg, hujung jari je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099407s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list