Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15152
View
375
Reply

'Leon Tak Seiras, Tak Buktikan Anak Sultan' - Ini Jawapan 'Sumber Istana' Kepada Rihana Petra

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-11-2019 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 7-11-2019 12:41 AM
Aku sentiasa ada persepsi teramat buruk dgn  perempuan Siam sungguhpun dikatakan Melayu Siam.

spe ...

Jangan main2 dengan orang siam. ....hehe banyak dengar kata2 ni...jenis hati kering. ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Komen2 sskjp lepas ketahuan abeyehh kawin OKs :-
Group 1: Nawoklahhh.. Abeyehh set zuhud tok sey tino stail sexy gitu.
Group 2: Biarlah abeyehh nikoh tino rusia pung, dio sulte. Pitih banyokk. Kito sapo nok persoalke sulte?

Last2 gini bila abeyehh dengan oks asyik berbalas jawab kat medsos, baru lah terbongkar the other side of his zuhudness.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 07:49 AM | Show all posts
ko try bukak fb asiah jalil
katanya ada hat lain da nama diana ko
mat salleh jugok
sorry melayu dia tak berkenan okeyyy
hidung mcm buah jambu lagi tak mengaku anak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-11-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Sang_Pencinta at 7-11-2019 07:51 AM

Screenshot_20191106_222434.jpg

Ni gossip lawyer Asiah Jalil tu,  Diana mata biru rambut perang katanya latest wife
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 7-11-2019 05:05 AM
Fb lawyer Asiah Jali lagi

Kt brunei sana dan arab pon hudud xterpakai kt sultan dn keliaega terdekat. Kehkehkeh harap melayoo sedar psl hudud ni hnya untuk melayoo marhaen. Korng terkinja nk sngat pastu puji  
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:21 AM | Show all posts
masing2 nk deny buat dna. adoiii buat jela. ape mslhnya. suruh oksana tu dtg sini. sekali talak 3 kau bg without discuss anything kita as rakyat biasa pn marah oii. tak hbs2 sumber tu sebok nk balas2 kenyataan. smpai bebila pn tak hbs
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:33 AM | Show all posts
kena game dah ni

kesiaannn
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Be a man la bak kata omputih. Dah memang tahu kan bini tu high maintenance. Cincin kawin pun 200k pounds. Dah ada anak, memang la high maintenance. Masalahnya boleh ke main kasi talak 3 terus? Masa isteri tengah pregnant pulak tu? Jatuh ke hukum tu?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:35 AM | Show all posts
lemak_masin replied at 6-11-2019 05:59 PM
Boleh pulak kata zuriat mana2 lelaki asia.. tak baiknyeee abegong cakap camtu... buatnye kalau betul ...

kannnn???rasa memalukan la orang Islam cakap gitu..seorang Sultan pulak tu...adoiiii..buat je la ujian DNA
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku anggap kes Ex-Agong ni sbg satu test utk PAS dlm nk handle masalah dlm pemerintahan, sbg training sblom berkuasa di Putrajaya....dan so far kerajaan negeri mmg gagal
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:39 AM | Show all posts
oks jangan berkeras, buat je DNA bagi puaskan hati bapa kandung anak berkenaan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 7-11-2019 12:33 AM
Yang control tu perempuan dalam tu juga.

Dia lah punca huru-hara

Mak dia org melayu pattani.. Bukan siam

Siam kalau dia nak buat.. Dia jarang bg bodoh.. Dia buat bagi mati terus perempuan simpanan laki dia..

Melayu Pattani ni baik sikit.. Sama mcm melayu semenanjung.. Depa hanya bg suami bodoh.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-11-2019 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 7-11-2019 08:39 AM
oks jangan berkeras, buat je DNA bagi puaskan hati bapa kandung anak berkenaan.

Abegong enggan bagi sample bandingan katanya
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 7-11-2019 06:05 AM
Fb lawyer Asiah Jali lagi

Asiah and the siblings memang 'berani mati' punya
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 7-11-2019 08:39 AM
oks jangan berkeras, buat je DNA bagi puaskan hati bapa kandung anak berkenaan.

Yg tak nak buat dna is the so called 'father' kan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:58 AM | Show all posts
cm_vungtau replied at 7-11-2019 08:34 AM
Be a man la bak kata omputih. Dah memang tahu kan bini tu high maintenance. Cincin kawin pun 200k po ...

Leon lahir 21 May , Oks diceraikan 22 Jun
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-11-2019 08:06 AM
Kt brunei sana dan arab pon hudud xterpakai kt sultan dn keliaega terdekat. Kehkehkeh harap melayo ...

'Hudud' ikut interpretation sendiri....yg berpangkat 'kebal' kekdahnya....tungganglah agama selagi boleh
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
betulah tak mungkin itu anak dia sultan dah uzur konek dah tak boleh mencanak lagi jadi main oun setakat jentel jentel sajork
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 7-11-2019 08:48 AM
Abegong enggan bagi sample bandingan katanya

Mestilah tt...rasa2 sebab apa?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
weriz replied at 7-11-2019 09:00 AM
betulah tak mungkin itu anak dia sultan dah uzur konek dah tak boleh mencanak lagi jadi main oun set ...

Kalau bini dia tahu sultan tu konek x boleh buat anak takkan lah bini tu bodoh mati2 suruh lakinya mengaku tu anaknya. ...fikir logik lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099791s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list