Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15101
View
375
Reply

'Leon Tak Seiras, Tak Buktikan Anak Sultan' - Ini Jawapan 'Sumber Istana' Kepada Rihana Petra

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-11-2019 12:33 AM | Show all posts
Yang control tu perempuan dalam tu juga.

Dia lah punca huru-hara

asal xsuka  , dia buat lah

yang dia berkenan ,anak pula xmahu jadi jodoh pun xpanjang.

Yang madu pun kena tendang lepas u org tu pun tumbang xmati-mati sampailah mati.

Apa yang xpuashati ,bukan dia pun dtg dari sebelah sana ke? Walaupun sebelah sana kita panggil Melayu juga tp main sihir kuat .

Ko pun tua ,bukan nak tongkat langit. Ko nak ke tengok anak perempuan ko pun dibuang orang? Ewwwwww cucu dia rupa buruk.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 12:39 AM | Show all posts
Duit banyak pun xde kebahagiaan.

Duit sikit pun boleh berbalah .

Aku nasihatkan , jika ko nak cari isteri , tengok elok-elok ,teliti .

Isteri ni dia akan jadi ibu kepada anak-anak ko . Jika dia jahat atau perempuan xbaik ,mampuslah nasab ko.

Rupa bukan segala-galanya.

Segala-galanya adalah agama.
Sebaik-baik perhiasan dunia ialah wanita solehah.

Jika terpilih yang indah rupa tp kurang agama sama mcm ko menang trofi ,boleh buat tayang betapa indahnya isteri ko kpd orang lain , tetapi sedikitpun isteri ko xmampu  beri ko ketenangan ,semata-mata trofi mcm  patung ,hiasan yang menjemukan dari sehari ke sehari.Lama-lama ko pun buang dia atau dia sihir ko sampai ko jadi bodoh menuruti kehendak syaithon dia ,anak-anak pun xterdidik ,besar esok jadi musuh dalam selimut.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 12:41 AM | Show all posts
Aku sentiasa ada persepsi teramat buruk dgn  perempuan Siam sungguhpun dikatakan Melayu Siam.

spesis xboleh dibuat isteri .

Kaki kikis .

Asal xsuka mesti main sihir.

Sihir pemisah tu  salah satu mainan mereka.

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by suiskipas at 7-11-2019 12:53 AM

Jgn plak abe gong g operate muka jadi teddy bear plak sbb tak nk disamakan dgn  muka  leon
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 7-11-2019 01:09 AM
clarizsa replied at 6-11-2019 08:12 PM
Hadoiiiiiiiiiii

I cukup meluat jenis manusia yang suka menyusahkan benda yang jelas lagi senang


Simple.  It's blatant murder.  Either way the mom gains nothing.  Dah sah anok Abe Gong pahtu?  Nok hirih leher baby tu pulak nak kasi puah hati sume setan??  Hadoi, ape le susah sangat.  Pegi je rujok sotan seberang yang dah berkait-ngait tu..  Tengok ape kata dia.  Bertuah la kalo dia nak bersubahat..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 6-11-2019 10:13 PM
oksana bukan bodoh once beliau claimed baby leon anak sultan...ummah in denial saja cari excuses unt ...

Coming from them, ape nak heran?  Video wedding pon ade yang kata pelanduk 2 serupe bukei Abe Gong..  Manohuruhara dulu tu depe kata pulok adik Abe Gong si lakinye tu belom sentuh pon lagi..  Ade pulak tu forumer yang pecaye.  Kat kampong sebelah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 6-11-2019 10:55 PM
bukan ke abe gong nih nampak zuhud

tak kan perangai lagu nih

Sejak bila org yg nmpak zuhud in public tak tonggang agama?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Memalukan negara n isele jah abegong ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 6-11-2019 11:28 PM
'Nasihat'?...lebih kepada 'desakan' rasanya. Macam2 hal...siapa yg tau, tau lah. Btw, baby tu come ...

Gitulah lebih kurang tp announcement guna ayat yg toned down supaya nmpk bersih dan suci tiada kotoran
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 6-11-2019 09:10 PM
Ada sumber kata mmg burung unta tu buat surgery dekat muka baby tu.

Jangan nak nafi .

Kannnn... Letak la nama lain. Ni nama ex sndiri. Bongok
Btw burung unta tu sapaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 6-11-2019 10:56 PM
Seriously chuols ni nk paksa sk buat apa? Kalaupon baby tu benih sk, korng nk paksa dia ambil dn bel ...

Over kan theyols ni
Sukati la sk nk watpe pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 6-11-2019 11:48 PM
if beliau tidak cret i pasti sultan happy jah mahu buat dna test ...summore dengan news begini jur ...

Itulah rengsa pulak i baca statement yistana ni.. asal boleh je..x guna logik dan common sense langsung ke? Netizen overseas yg x kenal 2 ketul ni pun nmpk siapa yg problematic..berbalas statement kt dailymail..come on lah..oks tu of course at wits end dah xde cara lain nk jumpa abe melainkan make it public sbb senyap x berkutik dr saat dia balik msia..yistana patut set up kan meeting antara 2 org nih kalau betul nk settlekan problem bukan cara ikut rentak oks..siapa laa pr sultan ni mmg fail
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 7-11-2019 02:02 AM
Itulah rengsa pulak i baca statement yistana ni.. asal boleh je..x guna logik dan common sense lan ...

Tok Wan Rezza ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 06:04 AM From the mobile phone | Show all posts
nobito replied at 6-11-2019 11:40 PM
Kahwin la lagi dengan lelaki Kelantan

Silapla oks tak minta nasihat akak2 forum cari sebelum kawin abe dulu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-11-2019 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20191107_060421.jpg Screenshot_20191107_060441.jpg

Fb lawyer Asiah Jali lagi
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
lemak_masin: Boleh pulak kata zuriat mana2 lelaki asia.. tak baiknyeee abegong cakap camtu... buatnye kalau betul anak abegong.. camnee..? Melainkan abegong mandul ...
Jahat kan? Kalau bukan anak dia pun tak baik cakap macam tu. Tetiba rasa menyampah dengan abegong. Tolong buat DNA sikit bagi bitch slap dekat abegong #teamokstemporary
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 06:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 6-11-2019 10:13 PM
oksana bukan bodoh once beliau claimed baby leon anak sultan...ummah in denial saja cari excuses unt ...

Tulah sokong sangat abegong acah zuhud ni. Obvious kot and the only way to prove this is by DNA test tapi abegong macam taknak kan? Fishy angatssss. Cuma kesian dengan nasib budak ni kecik2 mak pak dia macam retard ish geram pulak aku
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 06:34 AM | Show all posts
Tak sabar tunggu puluh tahun bila Leon tuntut takhta....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-11-2019 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 7-11-2019 12:33 AM
Yang control tu perempuan dalam tu juga.

Dia lah punca huru-hara

Ko sindir siapa ni Sis? Tengku A ke? Bukankah Tengku A kesayangan ramai rakyat Kelantan
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Comeynya anak tu..xnak bagi aku
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103034s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list