Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15116
View
375
Reply

'Leon Tak Seiras, Tak Buktikan Anak Sultan' - Ini Jawapan 'Sumber Istana' Kepada Rihana Petra

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-11-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 6-11-2019 08:52 PM
Aku rs bkn ank abe yeh..sbb aku xnmpak seiras pun melainlan hidung yg blm nmpak tpacak.kesian apanya ...

Iols setuju. Xnmpak seiras tang mana. Takat hidung xde batang bnyak je baby rusia xde batang hidung gak.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 6-11-2019 09:26 PM
Amboi gossip baru kata abe gong dah berbini baru nama Diana

Asiah ni loyar kan? Tp dia xtahu ke walau leon tu benih abegong pon, ikut undang2 kelantan, leon bukan pewaris?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 6-11-2019 09:16 PM
Klu baca fb peguam Asiah Jalil... Katenye da kawen bru nama ala2 Lady D.

Binik yg sedia ade kot. Yng czech tu kot.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan ke abe gong nih nampak zuhud

tak kan perangai lagu nih

ke stok stok rider agama jgk
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriously chuols ni nk paksa sk buat apa? Kalaupon baby tu benih sk, korng nk paksa dia ambil dn bela baby tu kah?

Apa hak korng nk paksa dia ambil dn bela baby tu? Ingat ox nk bg ke? Leon baby tu her meal ticket la.

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 6-11-2019 06:39 AM
Ya. Ikut Peguam Asiah, Diana tu blonde, blue eyes.

kira nya beliau mahu buat pewaris dari caucasian mom ... undang undang pewaris kelantan boleh di ubah ? ... if boleh dapat kan pewaris takkan lah sultan tidak mahu kurnia jan title raja muda if anak lelaki .... di forum tiada kerabat raja kah mahu tanya soalan ?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 6-11-2019 08:55 PM
I rs geng soltan2 lain pun meluat

Mcm ya..beliau resign jd king pun atas nasihat reraja yg lain kan..selain dr tekanan news tahap international ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 6-11-2019 10:55 PM
bukan ke abe gong nih nampak zuhud

tak kan perangai lagu nih

Tang mana 'zuhud' nya chuols?....ermphhh benda ni mudah. Buat jer dna test...buat apa nak dingdong kan?....tapi kalau buat test kang.........
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 6-11-2019 11:05 PM
Mcm ya..beliau resign jd king pun atas nasihat reraja yg lain kan..selain dr tekanan news tahap in ...

'Nasihat'?...lebih kepada 'desakan' rasanya. Macam2 hal...siapa yg tau, tau lah. Btw, baby tu comel. Bab lain, I reserve my comment
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mungkin abe tak penah cret oks pon. tu sebab confident nya lain maciam.. oks pulak gelabah bewak nak anak abe pewaris tahta ko.. macam cite movie..cepat2 pulak menjalang ker..abe heran.. macam mana dia tak cret tp oks dh ngandung.. last2 angin satu badan..terus kene kick padu punya..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahwin la lagi dengan lelaki Kelantan
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
karlnurani replied at 6-11-2019 07:31 AM
mungkin abe tak penah cret oks pon. tu sebab confident nya lain maciam.. oks pulak gelabah bewak nak ...

if beliau tidak cret i pasti sultan happy jah mahu buat dna test ...summore dengan news begini jurucakap istana bagi statement macam budak tidak sekolah kata nya benih boleh dari mana mana lelaki asia ? ...seriously tiada lain yang i fikir status beliau sebagai raja seperti tidak cukup akal mahu kahwin wanita murahan jenis fuck around  ..play victim ? ...bukan kali pertama kahwin salah orang...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
nobito replied at 6-11-2019 07:40 AM
Kahwin la lagi dengan lelaki Kelantan

i ingat lelaki kelantan jenis malas saja ..rupa rupa nya beyond that huh! ...i tahu mereka malas my brother in law kelantanese
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:51 PM | Show all posts
tagas replied at 6-11-2019 10:55 PM
bukan ke abe gong nih nampak zuhud

tak kan perangai lagu nih

chuols boleh lah usha2 kat bod kenamaan sana yach...macam2 cerita ada gichiewww
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
eh iols baru perasan sultan kelantan pakai braces.. ke mata iols keroo {:question
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Potato_kering replied at 6-11-2019 10:46 PM
Kan kan kan.. Dlu laki dia.. Now anak dia.. Bertaubatla.

Tula..laki dia elok2 nikah 2 tgk2 pompuan tu kena cerai..elok cerai dia pn sakit sampai la nyawa terakhir..sesuatu betul dorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 12:17 AM | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 6-11-2019 10:39 PM
Ya. Ikut Peguam Asiah, Diana tu blonde, blue eyes.

dlm keadaan kusut begini pun, masih menten selera berbini kokesen ya. jgn dah dpt anak esok, diana ni dibuang ke tepi pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Abe gong mmg ade masalah nak kasi zuriat ka?? mmg ade masalah lelaki ka apa? Sbb beriya benau die... Nafikan...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 6-11-2019 10:03 PM
nanti sy ambik drip dulu ye. abe2 x suke pompuan itam.

Oksana tu itam apa...x penah umo nampak putih
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
bezita60 replied at 6-11-2019 09:19 PM
Kalau korang ingat bab munakahat, tuduhan ke atas isteri berzina dgn org lain ni berat.

Sebab dl ...

Bab takleh rujuk takdehal. Dia mmg tak ingin rujuk. Tidak takkan dikasi tiga terus.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102479s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list