Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14307
View
374
Reply

'Leon Tak Seiras, Tak Buktikan Anak Sultan' - Ini Jawapan 'Sumber Istana' Kepada Rihana Petra

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-11-2019 05:42 PM | Show all posts |Read mode
Berikutan pendedahan gambar-gambar Tengku Ismail Leon Petra, 5 bulan yang didakwa Rihana Petra sebagai zuriat kepada mantan suaminya, Sultan Muhammas V, kini sumber daripada istana tampil memberikan keterangan balas.




Kredit foto: DailyMail




Menghubungi akhbar Daily Mail UK, sumber yang mendakwa dari Istana Kelantan memberitahu akhbar itu bahawa Sultan tidak percaya bayi itu anaknya dan wajahnya tidak seiras dengan Baginda.


Tambahan pula sumber itu memberitahu, iras wajah sahaja tidak membuktikan siapakah bapa kandung bayi tersebut.


Sumber itu turut mengesyaki Rihana mempunyai niat lain di sebalik pendedahan gambar tersebut.


'Anak itu boleh sahaja zuriat mana-mana lelaki keturunan Asia,' kata sumber itu lagi yang mendakwa bercakap terus dengan Baginda Sultan.



Kredit foto: DailyMail




Kenyataan balas sumber istana ini bertentangan dengan dakwaan Rihana.


Rihana juga telah mencabar mantan suaminya bagi membuat ujian DNA seterusnya menfailkan satu prosiding di Mahkamah Moscow bagi membuktikan dakwaannya.

Menurut sumber istana itu lagi, selain menafikan bayi itu seiras dengan Sultan, dakwaan bahawa 'kehamilan bayi itu dirancang dan baginda menangis terharu mendengar perkhabaran kehamilan,' adalah cerita karut.




Kredit foto: DailyMail




Sumber itu turut mendakwa Rihana sengaja menggunakan bayi itu sebagai senjata untuk membuat tuntutan perceraian yang tidak masuk akal.




Kredit foto: DailyMail




Menurut sumber itu lagi, Baginda merasakan perkahwinan dengan Rihana adalah kesilapan besar, tapi kini sudah bersedia untuk berkahwin lagi dan mempunyai pewaris takhta.


Bagaimanapun, sumber itu tidak memberitahu sama ada pihak istana sudah mempunyai calon atau tidak.




Kredit foto: DailyMail




Persoalannya, bukankah lebih mudah untuk membuat ujian DNA dan sekaligus menutup cerita ini?

Kerana penafian demi penafian juga tidak akan membuktikan apa-apa. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat ujian DNA habis cerita...abe oh abe
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
buat ujian dna laaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat je laa.. anak tu tak bersalah.. kalau ye pun anak abegong.. bertanggungjawab je laaa.. bukan lahir luar nikah pun...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Teori konspirasi (plot twist)
Sheols pun salah sorang tranny Illuminati
Anak klon
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Pulok doh
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 05:57 PM | Show all posts
Edited by zafira at 6-11-2019 05:59 PM

susah sangat ke nak buat DNA test... kalau rasa anak tu bukan anak abegong kenapa tak nak buat... buat sajelah... habis citer... kalau lagu ni.. 5 guni popcorn pun tak abis lagi citer ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa masalah susah sgt nak buat ujian DNA nih
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh pulak kata zuriat mana2 lelaki asia.. tak baiknyeee abegong cakap camtu... buatnye kalau betul anak abegong.. camnee..? Melainkan abegong mandul boleh laa nafi terusss..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols is kesian pada anak tu....
Kalau dh besar dia baca cite cite mcm.ni
Haiyaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong STOP memalukan negara ni boleh tak?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pinksarah at 6-11-2019 10:03 AM

Dayusnya...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah, turunkan la azab bala bencana yg maha dasyat kpd mereka yg deny hak baby leon ni
Amin
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 6-11-2019 05:49 PM
Buat ujian DNA habis cerita...abe oh abe

abe xmau wat ka you...sebab dr ritu lagi org suh buat.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 06:05 PM | Show all posts
Buat jer lah DNA test. Apa lah susah sgt. Once and for all tutup terus kes.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
lemak_masin replied at 6-11-2019 05:54 PM
Buat je laa.. anak tu tak bersalah.. kalau ye pun anak abegong.. bertanggungjawab je laaa.. bukan la ...

masa majlis nikah tu cantik dan wow.siap ade interview lagi.so much love i tgk.xsangka blh jd isu hot.sadisnya
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 06:06 PM | Show all posts
Kalau nak cakap wajah kena seiras baru ada hubungan keluarga, Liv Tyler anak Steve Tyler jauh beza, tp anak beranak kandung.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun hidung lebih kurang sama, tapi tak bermakna itu anak SK.
Meroyan lagi mek oks
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 6-11-2019 06:04 PM
Ya Allah, turunkan la azab bala bencana yg maha dasyat kpd mereka yg deny hak baby leon ni
Amin

aduh you i pn kesian dgn baby ni kewujudan nya di persoal..moga yg menjadi daddynya x kira siapa org tu moga bertanggung jwb utk nya
kecik2 hidup dan pnuh isu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat ujian DNA je la kan senang..xyah la balas2 statement mcm ni..buat malu nama baik institusi raja je asik bertengkar kat socmed
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.134715s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list