Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14906
View
261
Reply

Janna Nick dedah wajah kekasih

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-11-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Boomibulat at 6-11-2019 04:38 PM

Janna Nick sedang hangat bercinta
Screenshot_2019-11-06-16-34-58-1.png

Najiy Jefri
najiy.jefri@hmetro.com.my

PELAKON popular, Janna Nick mengakui sedang bercinta dengan pelakon baru berdarah kacukan, Dini Azan Schatzmann.

Janna ketika dihubungi berkata, hubungannya dengan aktor terbabit mula serius sejak Jun lalu.

Sebelum ini saya pernah beritahu hubungan dengan Dini hanya sekadar kawan biasa, tapi sejak Jun lalu kami mula serius.

Bagaimanapun saya tidak mahu bercerita lebih mengenai hubungan cinta kami kerana enggan kisah cinta lebih menjadi topik utama berbanding hal kerjaya seni.

Apapun doakan semoga hubungan yang baru terbina ini berjalan baik dan saya berharap pengumuman ini dapat memberi pencerahan kepada pihak yang sering berteka-teki mengenai hubungan saya dengan Dini sebelum ini, katanya.

Menurut Janna, antara sebab dia jatuh hati dengan Dini kerana keperibadiannya yang baik hati serta selalu memberi kebahagiaan kepadanya.

Dia satu dalam sejuta. Saya sukar untuk berjumpa lelaki seperti dia. Kami saling memahami antara satu sama lain.

Tak pernah rasa bahagia seperti ini. Saya bersyukur kerana dipertemukan dengan lelaki yang baik hati, katanya.

Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 6 November 2019 4:22 PM
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan cat nippon lagi la ni
Tahniah janna semoga bahagia selalu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukti Janna bkn cat nippon..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape leher dia kembang gitu? Geli tengok laki leher besar
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tak sangka taste janna lelaki jambu mcm ni. tengok kt ig lelaki tu wah banyak betul janna drop komen semua sweet sweet siap berpickup line lagi.setiap kali lelaki tu up gmbar mesti janna komen. minggu lepas diorang celebrate birthday kt bali sama sama...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti lelaki tu tahan telinga je dgn kebingitan janna hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenal dari drama dgn sapik kyle tu kan. Fuh siapa sangkaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:44 PM | Show all posts
betuahnye dia dapat budak kacukan hensem nye
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 6-11-2019 04:42 PM
tak sangka taste janna lelaki jambu mcm ni. tengok kt ig lelaki tu wah banyak betul janna drop komen ...

On cloud 9 mmg begitu yach..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcmni la bgus muka cntik cr laki muda yg elok gak. Xde nak caras laki2 tua kaya laki mak angkat lak tu atau laki org mcm sesetgh retis tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:45 PM | Show all posts
dia ni yang berlakon jadi adik JN dalam citer apa ntah dgn syafiq kyle n baim wong tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:46 PM | Show all posts
semoga ke jinjang pelamin.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:49 PM | Show all posts



Wow!




Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus, tak payah nak cover muka bf takut kena cars ngan artis lain!
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Janna


Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:52 PM | Show all posts
ohh woww ni baru lahh bgai apricot di belah dua.. tahniah JN..
smoga smp ke jinjang pelamin gittewww. muka bf sheol very manly sungguh.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah sesuai bangat Sama2 comel
Janna dgn sean lee pun mcm sesuai Comel je diaorg berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Geng2 forum dh lama dh ckp dia bercinta dgn dini ni kan? X sngka mmg betul
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:53 PM | Show all posts
entah kenapa tiba2 ia mengingatkan aku pd cerita bakyah-jul iping
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:54 PM | Show all posts
Okay la, iols restu. Sama cantik sama padan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101808s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list