Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
147
View
6
Reply

Belajar Menjahit

[Copy link]

Author: Hafiz25       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-11-2019 09:38 AM | Show all posts |Read mode
Salam hai, nak tanya siapa tahu kat mana nk belajar menjahit, ada sesiapa yang buat kelas? Saya tinggal di Ampang. Biasa mesin jahit berapa harga ye? ad yang nk tolak 2nd?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai buat kelas onlinen..kalau area selangor , kl lg ramai. Video2 tutorial awiemanik di youtube mmg best.
Nak join kelas jahit pun boleh....dlm facebook ada group jahit. Join...nnti akn ada cikgu jahit yg akan umum kelas dr masa ke semasa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2019 12:00 PM | Show all posts
raihaneem replied at 6-11-2019 10:01 AM
Ramai buat kelas onlinen..kalau area selangor , kl lg ramai. Video2 tutorial awiemanik di youtube mm ...

buat online ni puas ke nk belajar, kot nk tanya ke apa ke? boleh tahu fb yg buat kelas tu? Pernah join ke? ok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 12:08 PM | Show all posts
cuba tengok FB / website kolej komuniti

kadang-kadang ada buat kursus jangka pendek tu, dia buat time weekend
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Hafiz25 replied at 6-11-2019 12:00 PM
buat online ni puas ke nk belajar, kot nk tanya ke apa ke? boleh tahu fb yg buat kelas tu? Pernah  ...

Try p tnya kat mana2 pusat kemas terdekat.


Tk pernah join kelas online, tp klau ada basic lg mudah fhm.

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Hafiz25 replied at 6-11-2019 12:00 PM
buat online ni puas ke nk belajar, kot nk tanya ke apa ke? boleh tahu fb yg buat kelas tu? Pernah  ...

Try contact.cikgu yana 01159518076
Cikgu yana ngajar jahit dan ada jual mesin jahit baru dan 2nd hand
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-11-2019 10:58 AM | Show all posts
raihaneem replied at 6-11-2019 08:30 PM
Try contact.cikgu yana 01159518076
Cikgu yana ngajar jahit dan ada jual mesin jahit baru dan 2nd  ...

okay baik sy akan try contact cikgu ni, tq
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.154058s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list