Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
417
View
14
Reply

Lagu Punyalah Jiwang Karat Tapi Uols Rasa Tergelak Melompat2

[Copy link]

Author: sharlenetexas    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-11-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by sharlenetexas at 4-11-2019 11:25 PM

Iols enjoy sis @dani-rox buka thread sheols. Dapat idea dari situ lalu iols buka thread pasal lagu yang uols dengar punyalah feeling jiwang karat meleleh tapi bila tukar arrangement rasa nak tergelak menari melompat2. Bukan setakat senyum2 tapi tersengih2 nganga mulut sambil humming

Dimulakan dengan De Toppers - Heaven. Lagu asal Bryan Adams.
Iols tak berapa berkenan versi DJ Sammy sebab rasa meleweh meleret2. Rasa mengantuk pun ada


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa GV dulu Bob nyanyi lagu My Heart Will Go On versi broadway yang happy2. Punyalah tokram marah tak suka heols kata menghilangkan keaslian lagu tu. Iols suka je dengar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols zmn bbnu suka lagu Ning - Kembali. Dahlah masa tu tengah frust. Tapi bila dengar lagu ni rasa tersenyum nak tergelak. Nak tersenyum bila Andai ku rayu pada mu, pulanglah oh kekasihku. Rasa macam lawaklah. Bukannya nak merayu2 supaya kekasih kembali. Lebih kepada lu blah la oi. Iols dah hepi2 move on. Tak terkesan pun
Memang, lagu punyalah jiwang karat tapi bila Ning nyanyi rasa macam blah la woi! Aku memang dah tak nak kat ko!

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 03:28 PM | Show all posts
lagu daddy sham nyanyi kat GV week3 ---> boleh ker?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 4-11-2019 03:28 PM
lagu daddy sham nyanyi kat GV week3 ---> boleh ker?

Uols boleh tepek link youtube?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tergelak lagu yang brunei anak murid faizal tahir tu..
Aziz ke apa tah tu
Ada ka lirik nak pi market..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 03:53 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 4-11-2019 03:53 PM
https://www.youtube.com/watch?v=Hm9nOxwFH9M

Hahaha... Macam orang tua gatal nak mengorat budak bbnu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
My Heart Will Go On happy version. Kalau tokram dengar mesti heols mengamuk

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 11:05 PM | Show all posts
wahh tahniah atas thread uolss... sejujurnya ai dah abis idea dan tema
Lagu asal yg slow


Cover Version sedikit rancak


Cover Verson lg rancak tahap menari tiang

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 4-11-2019 03:44 PM
Iols tergelak lagu yang brunei anak murid faizal tahir tu..
Aziz ke apa tah tu
Ada ka lirik nak pi ...

Ada kat youtube tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 4-11-2019 11:05 PM
wahh tahniah atas thread uolss... sejujurnya ai dah abis idea dan tema
Lagu asal yg slow


Thanks chuols memeriahkan thread.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 4-11-2019 11:23 PM
Ada kat youtube tak?

Alamak
iols x reti nak paste youtube kat sini
Lagu senyum by aziz harun
Iols google smalam
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 09:53 AM | Show all posts
pi layan lagu2 Post Modern Jukebox.. banyak lagu2 yang olah semula lebih sedap didiengar dari lagu asal.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-11-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak leh move on lagi dengan My Heart Will Go On versi Bob

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084648s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list