Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21173
View
558
Reply

Ini Wajah Ismail Leon Petra Yang Ditunggu-tunggu, Mirip Ayahandanya?

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-11-2019 06:27 AM | Show all posts |Read mode
Setelah sekian lama berteka-teki, akhirnya Rihana Petra, bekas isteri kepada Sultan Kelantan akhirnya mendedahkan wajah anak lelaki yang didakwanya zuriat daripada mantan suaminya itu.


Memilih untuk membuat temubual dengan MailOnline, Rihana dengan bangganya mendedahkan wajah Leon Petra buat pertama kali.


"Inilah wajah Putera saya" kata mantan Ratu Moscow itu.

Kredit Foto: MailOnine / Rihana







Ismail Leon kini berumur 5 bulan dan memiliki paras wajah yang dikatakan mirip kepada  Sultan Muhammad V.


"Wajahnya iras ayahnya, mirip orang Asia" kata Rihana lagi.


Menurut Rihana, beliau mengandung ketika mereka berdua sedang berbulan madu di Australia selepas perkahwinan mereka pada Jun 2018.






Kredit Foto: Rihana/MailOnline





Pasangan itu berpisah ketika Rihana mengandung empat bulan dan Rihana kemudian diceraikan dengan talak tiga.


Rihana kemudian memulakan prosiding undang-undang untuk menuntut DNA mantan suaminya yang mendakwa tidak ada bukti Leon adalah anaknya.



Kredit Foto: Rihana / MailOnine






Jadi berdasarkan wajah yang ditunjukkan dalam temubual itu, adakah wajah bayi tersebut mirip Sultan Kelantan? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
hidung kembang tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak kata muka asia tu tak la sangat tapi hidung tu boleh la, ke nanti besar sikit naik tinggi hidung tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Sama jaaa..lgipun bapak leon ni mmg putih melepak sangat punnn hihi
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 09:46 AM | Show all posts
Mix Malaysia betul..

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Puting tu mesti mahal
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 09:50 AM | Show all posts
hanya DNA yang dapat menentukan..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
DNA saja buat aku percaya anak ex abe gong
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm rupa nenda belah Msia
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Melayu sangat wajah baby ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Bentuk kepala. Bujur pelik tu dah sama.  Cepatla buat dna test..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Hidung ayah
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak ujian dna
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tengokkan hidung, ada possibility anak abe. Pa pe pun, dna pls
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Erm panjang lagi lah drama sarkis diorg ni.. Letih nak topup popcorn
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Kecik lgi mana nampak sgat. Dh besar sikit lgi baru boleh tgok sama ke idok.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Tang idung sebijik...hidung asia sgt..selalunya russian ni idung panjang.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
pattern hidung tu mcm nak same tp leon mmg comel ckp rusia lg .
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Drama ni panjang.. tak tau bila nak abis..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:39 AM | Show all posts
bukan buat klinikal dekat german ke? takkan tak de report klinikal kt german tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.117860s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list