Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
12919
View
77
Reply

"Terima Kasih Belanja"- Ramai Tegur Nadia Brian 'Berendam' Ketika Bridal Shower

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-10-2019 10:16 AM | Show all posts |Read mode
Pasti ramai mengetahui bahawa selebriti Nadia Brian sudah pun mengikat tali pertunangan dengan kekasihnya iaitu Muiz Nasruddin pada 4 Mei lalu.


Walaupun berhasrat ingin bersanding secepat yang mungkin, tapi pasangan ini terpaksa menangguhkannya dahulu kerana lokasi yang sudah penuh.


Akhirnya, Nadia dan Muiz bakal berlangsung pada November nanti. Bagi menyambut berakhirnya fasa hidupnya sebagai seorang bujang, Nadia telah mengadakan 'bridal shower' bersama teman rapatnya kelmarin.



  



Meskipun Nadia terkenal dengan kecantikannya, wanita itu kelihatan lebih menawan dengan dress low cut berwarna merah itu.





Kredit foto: Instagram




Betul-betul mendalami konsep 'bridal shower', Nadia turut bersahaja 'berendam' di dalam kolam dengan dressnya itu. Seksinya!









Kredit foto: Instagram




Namun, ada segelintir netizen yang tidak senang melihat keseksian wanita itu. Mereka juga mempersoalkan kenapa perlu mengadakan majlis 'bridal shower' walhal ia merupakan budaya daripada Barat.





Kredit foto: FB




Apa pula pendapat anda? - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-10-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa muka mcm yg sorg lg tu? Kwn2 senrose,manrose sisters...meols lupa nama heshe.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Nape muka dia mcm yang pelakon kawin ben ali tu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
cikperiukkera replied at 28-10-2019 10:25 AM
Dah kenapa muka mcm yg sorg lg tu? Kwn2 senrose,manrose sisters...meols lupa nama heshe.

nadia shahab ke sis?? nama pun nk sama
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka NB ni nampak pelik. Tengok dia senyum pun mcm terseksa je.. Sorry karatz NB
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
apsal muka dia mcm pondan???
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh ikut suka dialah aciks bwg bwg goreng
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Alizawati82 replied at 28-10-2019 10:31 AM
Nape muka dia mcm yang pelakon kawin ben ali tu?

Nadia shahab kan? Selalu jgk konpius dlu. Asalnya kalau dua2 x ubah muka, nadia shahab lg lawa. Boleh tgk vc potret. Then nadia brian lg lawa bila dia xubah muka dia. Skrg dah pelik sama mcm nadia shahab jgk sb alter byk sgt
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Jaman hakak dek, bridal shower takde dlm kosa kata....yg ade khatam quran dek.....mujur mak pak hakak merotan ngajo ngaji...kekkekkke
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 11:42 AM | Show all posts
nama pn mat saleh.so semua benda nak di mat saleh kan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 11:45 AM | Show all posts

muka cam pondan xpe...janji barang boek..main xpandang rupa - orang kata la
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 11:55 AM | Show all posts
uhmmmmmmmmmmmm


kalau xmurah perlu ke dibawa belanja ???????


dia sendiri belanja free saja

bodoh jantan yg  bayar mahal2 nak buat dia isteri.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapakah dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 12:10 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 28-10-2019 10:34 AM
Muka NB ni nampak pelik. Tengok dia senyum pun mcm terseksa je.. Sorry karatz NB

mmg muka dia pelik uolss. features pan-asian dia tak sharp bg iolss, tang kulit je lawa. hidung bibir and senyum dia mcm ummah melayu hidung jambu air saje level nyaa. tak mahal! kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Chup,  nama dia mmg ada Brian ke?
Lots of mix?

Aku malas nk gugel. Tak berbaloi
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Minah ni kalau berlakon expression muka asyik berkerut mcm dok tahan berak je.mcm jahzouk
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar lah dia nak bridal shower. Sikit-sikit ikut barat, sikit-sikit ikut barat. Makcik Makcik bawang ni buat birthday party boleh pulak. Kenapa tak cakap buat birthday party haram sebab ikut budaya barat? Piraaaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka NB mcm iras2 Stephanie Liah tu jugak...  apa khabar Stephanie Liah skrg
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
hazabnya pakai.. tp tu le.. dh biasa dressing gitu padehal kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapalah agaknya mas kahwin dan duit hantaran dia dpt nanti? Belum menikah pun dah bagi semua bukan mahram tengok. So apa je yg special untuk suami?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list