Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
6638
View
49
Reply

Risteena Didakwa Bercinta Dengan Isa Khan, Cinta 7 Tahun Terkubur Di Tengah Jalan?

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-10-2019 10:33 AM | Show all posts |Read mode
Khabarnya, percintaan pelakon Nur Risteena dengan seorang pelakon dan ahli perniagaan, Ikhwan Khairudin sudah bernoktah.


Terdahulu, kedua-dua mereka sudah mengeluarkan kenyataan kepada media bahawa mereka bakal bernikah November tahun ini, bersempena hari lahir Risteena.


Namun, ada dakwaaan mengatakan mereka tidak jadi berkahwin dan percintaan mereka dah tamat seperti dilaporkan portal Gempak.




Kredit Foto - Harian Metro




Terkini, Risteena didakwa sedang menyulam kasih dengan pelakon dan penyanyi baru, Isa Khan.


Malah, sebelum ini Risteena pernah memuat naik gambar beliau bersama Isa Khan dan kakaknya Farali Khan, dengan kapsyen 'family', tapi khabarnya foto terbabit sudah dipadam.


Eh, sejak bila pula mereka bersaudara?








Isa juga pernah memuat naik gambar beliau dengan seorang wanita yang ditutup mukanya di Insta Story.







Isa dan Risteena sebelum ini pernah berlakon bersama dalam drama bersiri Bulan Di Kota Langit.




Kredit Foto -
Instagram isaddictive.fc










Adakah semasa berlakon bersama telah menimbulkan bibit-bibit cinta antara mereka berdua?









Apapun yang terjadi antara mereka, semoga ianya yang baik-baik sahaja. Jodoh, ajal, pertemuan semuanya di tangan tuhan. - CARI

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
WHO ARE YOUSSSSS?!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 10:55 AM | Show all posts
ape laa rakyat mesia kena buat ni? masalah negara sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
babilah..adik beradik citer pasal jantan je..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 11:14 AM | Show all posts
Waaaaaaaaaaa.... bangganya aku sbg rakyat Malaysia lepas tau mende ni.
Kesurupan ape pekdahnye mende ni.
Elok la, satu family cite pasal jantan je
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
abis laaa..lambat lagi la adiknya nak kawin sbb katanya nak tunggu kakak kawin dulu.selagi adiknya tk kawin bertabah la baca kisah bersemut adiknya tiap minggu
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 11:25 AM | Show all posts
lantak le..tak koserrrr
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ha ha ha... Aku ketawaaaa.... Muka si isa khan pun iras2 ex bf dia.. tu la bercinta lama sgt... 7 thn rugi mcm tu jer.. kalau kawen awal, anak dh besar
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 11:45 AM | Show all posts
gitohhh kaedahnya..lawa risteena ni tapi tak dapat dipastikan sbb filter 188 tingkat..sekian hencapan acik bawang
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 12:47 PM | Show all posts
adik beradik membirah..pasal kerjaya dah hanyut ke laut hitam.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua beradik tibaiunta. Cpt la kawin dan berambus dr dunia seni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 12:53 PM | Show all posts
unguaurora replied at 25-10-2019 12:51 PM
Dua beradik tibaiunta. Cpt la kawin dan berambus dr dunia seni.

tibaiunta ni apa yea..

acik noob plak...bahasa bbnu kah?


Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 25-10-2019 10:53 AM
WHO ARE YOUSSSSS?!!

Isa khan mst kurex kenal kan ? Cetgk vdeo clip esok masih ada . Nmpk wangi
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 25-10-2019 12:54 PM
Isa khan mst kurex kenal kan ? Cetgk vdeo clip esok masih ada . Nmpk wangi

Tak kenal jugak.. Takpelah, biarlah kurex dgn zul ripin je
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 01:12 PM | Show all posts
Kurex replied at 25-10-2019 12:57 PM
Tak kenal jugak.. Takpelah, biarlah kurex dgn zul ripin je

baru nak komen SEMOGA KUREX
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 01:13 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 25-10-2019 11:45 AM
gitohhh kaedahnya..lawa risteena ni tapi tak dapat dipastikan sbb filter 188 tingkat..sekian hencapa ...

dulu masa mula berlakon muka sheol ni berkawah
dgn jerawat pasir dlm tv clear bole npk jerawat
skg tgk mcm dah ok tp x tau la kot filter terlbh  

btw sheol lg lawa dr si kemut

abis la sheol x jd kawen
hari2 la ummah forom kena hadap benang
kemut dgn bf  
kemut dah ckp nk tgu kakak nya kawen br sheol kawen
mati la

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 25-10-2019 10:53 AM
WHO ARE YOUSSSSS?!!

mesti kurex suka abg isa...miller khan...hahhah
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak lawo. Muke berlubang. Next!
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeeee adik beradik cite pasal jejants aje!
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
fushimi replied at 25-10-2019 01:12 PM
baru nak komen SEMOGA KUREX

Tak boleh, ratu saiz congo marah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.118669s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list