Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
428
View
26
Reply

Mobile Legend atau PUBG?

[Copy link]

Author: heymymash    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-10-2019 04:42 PM | Show all posts |Read mode
skrg hot en game2 kt phone mcm mobile legend, pubg.. dulu pokemon go, skrg pun aku rasa ada je yg main pokemon go en.. okay so skrg berbalik pada topik, ML atau pubg? atau ada game lain yg seakan akan dua ni yg korang tgh cuba2 main ke? share siniiii

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada 3 ni je
Screenshot_2019-10-23-17-59-06-60.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
aku men game ni je. COD? tggu handphonr baru
Screenshot_20191023-184159.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:12 PM | Show all posts
yang banyak habiskan masa di luar rumah,memang perlukan games

mobile ni..saya cuba juga main PUBG..entahlah macam kurang nak suka.

bukanlah tak minat game itu,ianya lebih kepada suka console games RPG..plus big screen

Top 10 Multiplayer Games like PUBG & Fortnite for iOS & Android via Wi-Fi & Bluetooth



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 10:34 AM | Show all posts
PUBG ftw! Kena la at least winner2 chicken dinner dlm sehari.. kalau tak, tak puas hati aku.. dulu ye ah asyik bengang je lag bila main, skrg internet celcom pun elok, main rilek je takde sekat2.. mmg syok ah..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 09:47 PM | Show all posts
aku guna Celcom , yang cpt utk main game tau
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 09:47 PM | Show all posts
Andyscenes replied at 23-10-2019 06:42 PM
aku men game ni je. COD? tggu handphonr baru

ML main juga ke?? ID aku 58901110
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
chinglaimei replied at 29-10-2019 09:47 PM
ML main juga ke?? ID aku 58901110

aku xleh login account lama. ada masa aku add kau ok
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 09:26 AM | Show all posts
patut anak kak jaja spesis lekat fon bila kite bg pluang. katanya nak tangkap ciken.. haishhh main game pubg ni la.. tak padan yg kecik mintak internet melebih2 sb game. siap la dia nanti!
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:04 AM | Show all posts
ntah ah semua q layan. habis pubg aku main ML.. da bosan ML aq main candy crush.. bosan ag aq main balik pubg. Nak cite aq tgah seronok nikmati masa2 menganggur sambil lenjan internet laju kaw-kaw. Pubg kot best bg aq
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:08 PM | Show all posts

perghh kau main COD tu. Gila ah.. aku tgu masa je ni nak tukau plan internet celcom minggu depan pastu aku mmg on la COD ni. Taknak aku stress main game bila tenet nokharam.. sabau sket je ag. bak dtg ID kau sesiap
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:12 PM | Show all posts
chinglaimei replied at 29-10-2019 09:47 PM
ML main juga ke?? ID aku 58901110

aku lama tak lyn ML ni. Sejak aku bertugas kaw kg buat aku stress nak main game online. Ada pun candy crush ngn teka silang kata je mampu skang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 11:27 AM | Show all posts
irfanbazz replied at 31-10-2019 11:12 PM
aku lama tak lyn ML ni. Sejak aku bertugas kaw kg buat aku stress nak main game online. Ada pun ca ...

kena ad jiwa bro kalau ko nak main games online ni. Tp aq hilang jiwa kalau internet buat hal time main game bhaii. Tu yg penting selain dr phone kena canggih sikit arr
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:07 PM | Show all posts
gogo44 replied at 1-11-2019 11:27 AM
kena ad jiwa bro kalau ko nak main games online ni. Tp aq hilang jiwa kalau internet buat hal time ...

demo ado open signal apps x?
Cari telco yg latensi dia rendoh maksud ak kalu main game dia punyo ping tak tinggi. Bukan kato nok line ja laju tp keno demo keno khatam bab tu gop.
Kalu demo tgok celcom memey dio sesuai utk sek2 kaki game.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 04:14 PM | Show all posts
hade ag ke org yg main ML ni? Best ag COD.. igt lg jaman main COC, tp masatu sy tak guna celcom lagi. main sikit lag je lebih sampai kalah. Bila da kerja ni, mampu sikit, langgan plan celcom siap phone tu baru dpt main COD asyuk dgn tenang.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 04:19 PM | Show all posts
onetwothree123 replied at 1-11-2019 12:07 PM
demo ado open signal apps x?
Cari telco yg latensi dia rendoh maksud ak kalu main game dia punyo ...

Open signal ni sy taw sb ada org review kat youtube. sy dah cuba sendiri memang celcom lagi oke di area rumah, opis and kampung ngam dgn telco ni jurr
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 06:23 PM | Show all posts
harap jgn spam
klu nak sembang, sembang pasal tajuk tered je, bkn melalut ke benda lain

tima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 12:11 PM | Show all posts
Actually i think Umobile plan yg paling best gila, aku main Mobile Legend, sya dpt 5 ping je , line smooth,  tak lag langsung
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 12:12 PM | Show all posts
ip_lepat replied at 1-11-2019 06:23 PM
harap jgn spam
klu nak sembang, sembang pasal tajuk tered je, bkn melalut ke benda lain

Ok, saya tak akan spam ya
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 12:25 PM | Show all posts
henrytan1234567 replied at 2-11-2019 12:11 PM
Actually i think Umobile plan yg paling best gila, aku main Mobile Legend, sya dpt 5 ping je , line  ...

Serious?? mmg best ke kat Umobile ke?? lag ke tak kat ping tu??
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100930s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list