Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2381
View
88
Reply

Ubat kurangkan nafsu seks

[Copy link]

Author: puteraalam02    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-10-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Aku nak tanya korang kat sini, ada tak ubat atau supplement utk kurangkan nafsu seks. Aku akui nafsu seks aku tinggi, hingga wife aku tak terlayan aku. Aku kalau boleh nak seks hari hari sedangkan wife aku dapat layan seminggu sekali je, aku pulak kalau dua hari tak dapat, mulalah sakit kepala teruk. Aku dah tak tahan. Tolong bantu
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:48 AM | Show all posts
masturbate kan aje

tak sampai 5 minit

setel
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 23-10-2019 11:48 AM
masturbate kan aje

tak sampai 5 minit

Yap, byk kali aku buat, xmenyelesaikan masalah, malah lepas aku buat lutut dan kaki sakit
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
puteraalam02 replied at 23-10-2019 12:11 PM
Yap, byk kali aku buat, xmenyelesaikan masalah, malah lepas aku buat lutut dan kaki sakit

Tambah cawangan la...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 23-10-2019 12:14 PM
Tambah cawangan la...

Emmm bagi lah sgt isteri tu... xde ppuan yg sanggup bermadu
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:26 PM | Show all posts
then sibuk kan diri byk kan kerja

cukupkan solat 5 waktu tambah ibadah2 lain


ni hang dok melekat henfon kat tgn

dok melangok layan porn

camna nak setel

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 23-10-2019 12:26 PM
then sibuk kan diri byk kan kerja

cukupkan solat 5 waktu tambah ibadah2 lain

Agak dah... aku xlayan porn la,
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 23-10-2019 12:26 PM
then sibuk kan diri byk kan kerja

cukupkan solat 5 waktu tambah ibadah2 lain

Mmg aku sibukkan dgn akt aku, masalahnya kepala ni sakit..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik... mcm mana la yg kata suami.xde nafsu sampai si isteri merajuk sebab seks, kalau aku la bestnya kalau isteri selalu minta. Pada aku kalau badan aku penat lagi aku nak seks, pas seks tenang, badan ringan je
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex kan ada..  
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyakkn buat kerja2 amal...join NGO tak pun kariah masjid...byk aktiviti boleh buat ooo..byk kan beristighfar...hidup bukan sekadar seks je...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by puteraalam02 at 23-10-2019 01:12 PM
Kurex replied at 23-10-2019 12:37 PM
Kurex kan ada..


kured tu apa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong replied at 23-10-2019 12:42 PM
Banyakkn buat kerja2 amal...join NGO tak pun kariah masjid...byk aktiviti boleh buat ooo..byk kan be ...

Ye tau ,tapi selagi tak kena seks sakit kepala ni tak kurang
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
puteraalam02 replied at 23-10-2019 12:58 PM
kured tu apa

Meh sini pm tepi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 23-10-2019 01:16 PM
Meh sini pm tepi

Mcm mana nak pm, xpandai
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 01:28 PM | Show all posts

jangan buat onar.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana u rasa.. i sbg perempuan bernafsu tinggi pun rasa benda yg sama. Bertahan je lah selagi boleh.. kdg2 benda mcm ni effect self esteem. Tertanya jgk.. am i not attractive enough for him to feel horny with me all the time? Huhuhu.. sedih.. selagi dia setia i cuba bertahan je lah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau la dapat girl yg kuat sex, kan best, boleh berentap.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 01:44 PM | Show all posts
kawin je lagi satu diam-diam..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
TalibanRock replied at 23-10-2019 01:28 PM
jangan buat onar.

Kurex nak tolong apa yg termampu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095464s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list