Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11032
View
136
Reply

Zahirah 'Tukar-tukar' Baju Depan Kamera, Ada Yang Panas Hati

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-10-2019 10:16 AM | Show all posts |Read mode
Memang seronok apabila cantik. Mempunyai tubuh tinggi lampai dan langsing, kulit putih gebu serta paras rupa yang menawan. Pakai gaya solekan apa pun nampak cantik, pakai pakaian macam mana pun nampak menarik.


Samalah seperti Zahirah Macwilson yang sememangnya dikurniakan dengan kecantikan sejak kecil lagi. Patutlah tunangnya, Aiman Hakim tak lepas pandang setiap kali wanita itu berada di sisinya.


Baru-baru ini, pelakon wanita itu berkongsi sebuah video di mana dia menggayakan beberapa pakaian di hadapan kamera. Mungkin untuk dijadikan inspirasi kepada pengikut Instagramnya untuk padanan baju yang boleh digayakan.




  



Pandai betul Zahirah menggayakan pelbagai jenis pakaian dengan konsep 'mix & match'


Ramai netizen yang memuji tubuh badan Zahirah yang ramping dan menyatakan bahawa mereka juga cemburu dengan kejadian Tuhan yang indah itu. Selain itu, ramai turut terpesona melihat gaya fesyen yang ditonjolkan oleh wanita itu dan memberikan inspirasi apabila mereka memerlukannya nanti.


Pun begitu, ada juga suara sumbang yang mengata Zahirah tak tahu malu kerana dengan selambanya menukar pakaian di hadapan kamera. Seronok acik bawang dapat topik nak 'membawang'!





Kredit foto: FB




Apa pula pendapat anda? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:23 AM | Show all posts
Attention seeker !!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:30 AM | Show all posts
dia ni mcm dah sendu jek
dah xde belakon lagi ke?
asik pi event kulu kilir
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 23-10-2019 10:23 AM
Attention seeker !!!

Stujuuuu sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:54 AM | Show all posts
cara nak bangkit dari kekuburan ke sis?
sejak last drama tu aku smpai xingat kewujudan dia ni kat industri dek sendu yachhh..
ikut la resmi janna nick tu manjang amik job sana sini asalkan org kenal dia wlaupun payment sikit je
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:55 AM | Show all posts
chicozinn replied at 23-10-2019 10:54 AM
cara nak bangkit dari kekuburan ke sis?
sejak last drama tu aku smpai xingat kewujudan dia ni kat i ...

sibuk bercinta skrng sis

hohoho
tp dia ni berlakon ok la boleh terima jgk la
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:55 AM | Show all posts
apa dia mkn ni
slim sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya badannnnn
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker, kenapa la aiman asik dapat pompuan tin tong sian haiman
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:20 AM | Show all posts
poyonya natizen, lantak dia lah bukan dia berkemban tukar baju, tapi x di nafikan dia ni mmg cantik kulit lawa, sekali imbas nampak muka mcm fazura
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:21 AM | Show all posts
macam ikram dinzly je aku tengok
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:25 AM | Show all posts
nak cakap dia lawa betoiiii
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala.. Kau sebenarnya nak bangkit dari kuburan kan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik cantik cantik...jd aku redha je videonya...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sendunya ..... dia skrg
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:33 AM | Show all posts
cantik... tp betul la attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:37 AM | Show all posts
lawa okay. sempoi haahaa so iols juga redha ngan video beliau kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia da tak best bagi aku. Nampak sangat try-hard. Dulu aku minat now dia agak over.
Drama dia tak der yg memorable.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:46 AM | Show all posts
video die tu ok je for me cume rsnye xperlu kut nk terkinja2 dh mcm ikram dinzly plak huhuu...1 lagi part pakai seluar tu xperlu kut baiki depan kamera tu dh lah sluar tu ketat gile....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
No komen.
Sebab zahirah ni dari atas kebawah mmg taste aku..

She is my crush since dia mula2 masuk dalam industri hiburan lagi masa tu iols follow IG sheolls followers sheols baru 8k
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109011s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list