Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7437
View
114
Reply

Hensemnyer lawyer RitRud

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-10-2019 09:14 AM | Show all posts |Read mode



KETAMPANAN wajah peguam kepada pelakon Rita Rudaini berjaya mencuri perhatian netizen.

Ia susulan satu sidang media dianjurkan oleh Rita Rudaini berhubung laporan polis terhadap individu biadab yang meninggalkan komen berunsur fitnah dan mempersoalkan status sah taraf anak-anaknya semalam.

Pada sidang media itu beliau hadir bersama peguamnya, Mohd Syakirin Syazwan.

Berdasarkan pemerhatian Sinar Harian, peguam itu menjadi bualan netizen di ruang komen di media sosial di Facebook apabila teruja dan 'cair' dengan ketampanan wajahnya.

Dalam mendengar luahan Rita Rudaini pada sidang media yang dibuat secara langsung (live) di media sosial, mata netizen juga meleret dan terpaku ke arah wajah peguam tersebut.

Tidak kurang juga ada yang mempersoalkan peguam itu sudah berkahwin ataupun tidak.

"Segak naa loyer hang," tulis Sen Rahamat.

"Lawyer pun helokkk selalu jumpa lawyer yang perut buncit, kepala botak," seloroh Nur Azriniess Diknie.

Bukan itu sahaja, memenuhi ruang komen, Noorizan Shamsha menyamakan peguam itu sama seperti pelakon dalam filem Superman.

Semalam Rita Rudaini membuat laporan polis terhadap seorang individu menggunakan akaun Instagram @ahmadsan81 yang menghina dan memfitnah mengenai taraf anaknya.

Dalam pada itu Mohd Syakirin memberi tempoh selama 14 hari kepada individu tersebut untuk membuat permohonan maaf secara terbuka.

Jika gagal berbuat demikian tindakan undang-undang akan diambil.
Artikel Penuh : https://www.sinarharian.com.my/a ... i-perhatian-netizen
© 2018 Hakcipta Terpelihara Kumpulan Karangkraf
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 09:15 AM | Show all posts
x der la hensem sgt..so so jer
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak handsome
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 09:27 AM | Show all posts
hensem di kalangan lawyer lain yg x hensem
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 09:28 AM | Show all posts
handsome tang mana

harap yang ni ada tak ada teman masuk bilik sheols

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 09:35 AM | Show all posts
laki orang
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Jambu sangat... Takde ciri2 yg ada dekat kejantanan zul ripin, sapik farhain, sapik kail, remy sehak, kek rul, chad maikel murray, keanu reaves, chris evans, chris hemsworth. Tapi kalau loyer ni hulur, kurex menerima. Semoga dapat bertimbun atas badan artis dalam senarai di atas..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 09:42 AM | Show all posts
kena tgk dia kat IG dia...hansem la jugak
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 09:48 AM | Show all posts
di kalangan lawyer2 sedia ada ni kira heols tu handsome la jugak
janganla di samakan heols dengan jul ripin
di antara heols dgn jul ripin iols rela pilih heols, jul ripin tu badan besor pale kecik otak lagi kecik
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 09:52 AM | Show all posts
sebab dia lawyer je kot

tengok kat IG dia biasa-biasa saja
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Bau2 bacang
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa ig dia. Gmbar sblm ni nmpk hensem. Ni biasa2 pulak. Mgkin nmpk hensem sbb smart kot. Xleh celen ex rita lg. Yg tu lg yummy
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:09 AM | Show all posts
hensem la tu
nmpk bersih dan wangi ketegeri melayu
hensem ni byk ketegeri dia
jgnla banding dgn muka pelakon holiwud or hindustan hey
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:09 AM | Show all posts
sbb smart kot..tu yg nampak sedap mata memandang...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama x nampak @WhiskeyScotch
Whiskey ka tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:17 AM | Show all posts
itu ke yg dikata hensem ...gigih la aku klik .....hampehhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Hensem la ni. Sedap mata iols memandang ahgittew
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:35 AM | Show all posts
boleh tahanlah.. solo ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm patah riuk je. Opss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094423s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list