Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7556
View
113
Reply

Sharifah Shahirah Dilabel Syaitan, Cabar Netizen Ke Mahkamah

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-10-2019 09:43 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: Instagram Shieraijoy




Terdahulu pelakon Sharifah Shahirah pernah meluahkan rasa kesal terhadap sikap netizen yang gemar menjatuhkan hukum tanpa mengetahui niat sebenar serta  membuat spekulasi yang boleh memburukkan namanya.


Terbaharu, Shiera menerusi satu hantaran di instagramnya berkongsi perbualannya bersama individu dan meluahkan rasa kurang senangnya apabila terdapat seorang netizen cuba membuat provokasi dengan melabelkan kerjaya artis sebagai syaitan.







Shiera dilihat turut membalas tuduhan berkenaan: "Jangan menghukum orang kalau dah rasa baik sangat.

"Nak ajak gi mahkamah tak nak, aku cakap nak jumpa terus diam. Nak sangat tahu artis serupa setan, tak apa kami paham kami setan.

"Tapi ini lagi seram dah baling batu lari," tutur Shiera.



Rata-rata netizen melahirkan rasa kesal dengan tuduhan individu itu dan meninggalkan komen meminta Shiera tidak ambil peduli akan tuduhan tersebut.




Pelbagai dugaan menjadi anak seni ni tambahan pula di zaman media sosi@l kan? Artis pun manusia biasa yang ada hati dan perasaan.



Sepatutnya medium ini digunakan untuk artis dan peminat menjadi lebih rapat. Nampaknya ruang ini telah menjadi medan label-melabel pula.- CARI


Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Kosser la netizen spesis holier-than-thou mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 09:56 AM | Show all posts
byk duit ker dia tu?
laki dia kerja apa skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Janda Jatt
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 10:37 AM | Show all posts
dalam ramai2 adik beradik dia
aku paling berkenan dengan dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 10:38 AM | Show all posts

iols slalu konfius ex dia dgn  kak dia

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-10-2019 10:42 AM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 21-10-2019 09:56 AM
byk duit ker dia tu?
laki dia kerja apa skrg?

Ijoi ke? Depa ada kedai makan kan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-10-2019 10:43 AM | Show all posts
damian_lee replied at 21-10-2019 10:37 AM
dalam ramai2 adik beradik dia
aku paling berkenan dengan dia

Sama... paling sempoi
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 10:47 AM | Show all posts

tu laaa ....... aku suka diasebb dia jenis yang main cakap
tapi still dalam kadar yang tak terlampau .....

laki dia pun sedap mata memandang ... harap kurex tak caras ....
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 10:47 AM | Show all posts
message mula2 yang netizen tu kata 'serupa syaitan' tu tak pulak ditunjuk..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 10:49 AM | Show all posts
gimmick bebual semasa sendiri kot. nak upkan nama.  kan mantan nya lagi trending  

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 10:52 AM | Show all posts
netizen xde kerja cmtu laa
suka nk provoke

eh x penatt ke!
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 10:53 AM | Show all posts
macam macamm
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 10:56 AM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 21-10-2019 09:56 AM
byk duit ker dia tu?
laki dia kerja apa skrg?

sis oshin, laki heols owner enjoy's corner foodcourt dekat melawati dari tahun 2015. Tempat tu meriah dari dulu sampai sekarang tak pernah bangkrap pun.
pastu shiera n laki dia ada few kondo buat sewa antaranya dekat PV Melawati kalau tak silap.


Iols pelik betul kenapa orang nampak seolah2 Ijoy x buat apa2 pekerjaan? padahal kehidupan diorang boleh dikatakan have2 jer cuma shiera tu suka bekerja cari duit
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:02 AM | Show all posts
dlm adik beradik dia, dia ni ok sikit
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:03 AM | Show all posts
org yg dm tu nama cam ppuan
bila skodeng ig bahasa di guna sorang lelaki rempit
aku x tau la lelaki ke ppuan

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:03 AM | Show all posts
natrahn replied at 21-10-2019 10:42 AM
Ijoi ke? Depa ada kedai makan kan..

ye lar ijoi
takkan si blackdogbone kot
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:05 AM | Show all posts
c_antique replied at 21-10-2019 10:56 AM
sis oshin, laki heols owner enjoy's corner foodcourt dekat melawati dari tahun 2015. Tempat tu mer ...

sis ant
yer tau ijoi ada duit
kan mak dia pelakon fofuler dulu

kan shin tanya, laki dia kerja apa skrg
because shin tak berminat sgt
cuma dah lama tak nmpk laki dia yg manis tu
menghiasai ruang kaca mata ai niii
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:14 AM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 21-10-2019 11:05 AM
sis ant
yer tau ijoi ada duit
kan mak dia pelakon fofuler dulu

berlakon baru je tahun ni amik job
lain laki nya main golf & collect duit sewa kedai & condo
kaya dlm diam deme shin

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-10-2019 11:32 AM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 21-10-2019 11:03 AM
ye lar ijoi
takkan si blackdogbone kot

hehhe.. si ijoi ada kedai makan kat area rumah depa jugak..

jatt dok menyanyi gv6 skrg hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.125093s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list