Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14573
View
132
Reply

"Melampau Seksinya" - Serius Ramai Terbeliak Mata Tengok Baju Risteena

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-10-2019 12:39 PM | Show all posts |Read mode
Jarang kita dengar kontroversi atau gosip yang bukan-bukan dari Risteena.


Aktres ini tenang-tenang sahaja kalau nak dibandingkan dengan adiknya, pelakon Ruhainees yang selalu dikecam sebab terlampau 'over' dengan kekasih.




  



Bagaimanapun, baru-baru ini kecoh di Intagram bila video yang dimuat naik Risteena menjadi perhatian ramai.


Dalam rakaman tersebut, Risteena dilihat sedang mempromosikan satu servis kereta sewa.




Foto: IG




Bukan main pendek lagi baju yang dipakai, warna putih pula tu.


Ternampak pula benda-benda yang tak sepatutnya.




  



Memang teruk kena kecam! Biasalah warganet Malaysia memang pantang kalau nampak artis Melayu pakai seksi macam ni.




  



Mungkin disebabkan rimas dengan komen yang bertubi-tubi, Risteena kemudian menutup ruangan komennya.


Tak mengapalah, mungkin masa hari dia buat video itu tersalah pakai baju agaknya.


Maafkan sahajalah ya dan doakan yang baik-baik. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain filter, dalam tv muka bila kamera zoom, nampak tak semulus dalam ig
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 12:46 PM | Show all posts
Cantik dia ni bertiang2 dari ruhainies, sekali pandang mcm lisa surihani masa video ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 12:50 PM | Show all posts
Who are yusssss?
Ruhainies tu meols kenal lah jugak. Risteena who nih meols x sedar langsung kehadiran dia dlm industri
Tapi sheols lagi cantik dari adiknya. Ruhainies nampak penyek
Tu dia pakai baju putih, melekap pulak tu...nampak tuut yg tembun
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
a490K7ZK_700w_0.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 01:38 PM | Show all posts
berlakon x sangat. cerita luar je lebih. sama la dengan adik dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik bukan ke aritu risteena ni bakalan ke sorga

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh iklan kereta tu eh. Heheheheh.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tau nak pokus ape yang die promote atau skirt die yang terlampau pendek tu. Nak2 part duduk dalam kete. Adoi mak why so seksaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau Nk sewa kete dgn risteena sekali kira mcamana..?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengundang....adik dia yg pompoan n adik ke abg ntah yg laki tu muke budak2 sekolah sgt...cantik pon sebab mekap je..cube tanggal mekap tu muke bese2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak kolah yg kena bedal pun ko nti
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aritu baru  dipuji haha.. Arini dah kena hencap semula{:thief
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Takla melampau sangat.tapi mengancam
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 02:18 PM | Show all posts
baju macam ni, jalan kat tepi McD pun bole jumpa org pakai mcm ni

keje opis pun ada amoi pakai mcm nie

jakun sgt la netizen ni

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dan seksi. Aku yg pompuan tengok pun geram.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
baru aritu surga buatmu, arini dh neraka tempatmu pulak? hahhahaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nampak chubby lah. Cantek
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 18-10-2019 01:35 PM

Choii.. Jumaat vic.. Jumaattt
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi body dia cantik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.783913s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list