Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
3086
View
54
Reply

"Artis Memberontak Sebenarnya Tak Salah, Tapi Kenalah Mental Kuat Juga"- Scha Alyahya

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 19-10-2019 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
stinger79 replied at 19-10-2019 05:43 AM
Kalau macam artis pojaan no1 kita, CTD? How would you rate her?dari sudut dress sense nya?

Keka ...

To me both adakala baju nice adakala hauk tp tu memasing diorng punya taste dn juga kdg terpaksa pakai sponsored dress. Yng hauk selalu is mekjura hahahahaha and now diikuti mekjahra agaknya sbb dia nk jd mekjura wannabe
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 01:45 PM | Show all posts
ehehnurza018 replied at 19-10-2019 04:49 AM
You, macam mana you boleh tambah credit sampai Level 7?

Rajin komen babe lps tu dulu masuk kuiz medical..satu jawapan btl dpt 5points..try la join..bod lawak bod kuiz..mod sana murah hati
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 01:47 PM | Show all posts
ehehnurza018 replied at 19-10-2019 04:48 AM
Kadang yang tak sexy tapi bila nampak simple tapi masih ada aura.

Aah kansss
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Scha ni biase je pun nmpk kt luar...muka mcm amoi2 je..kurus keding je..xdela woww sgt..tup tup dah jadik fesyan icon..wlupun kadang2 fesyennye hauk jugak..ada mase cantik and wow..next line up utk jadik fesyen icon..iols target zahirah..pakai simple pun dah mcm supermodel...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
jijana replied at 19-10-2019 01:54 PM
Scha ni biase je pun nmpk kt luar...muka mcm amoi2 je..kurus keding je..xdela woww sgt..tup tup dah  ...

Sama! I pun target zahirah. Cukup pakej
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
stinger79 replied at 19-10-2019 06:34 AM
Tangkap gambar jenis yg insecure pula macamana posingnya?

Boleh share..?

Macam i ini nak ambil gambar seluruh badan tak lawa. Sebab i body makin lama makin berisi. Scha dia panjang and kurus. Nampak macam kaki tak lawa lah. Kaki pendek. Kekeh
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
stinger79 replied at 19-10-2019 06:38 AM
Itu bezanya probably antara org yg bersedia utk fork out money to have wardrobe advisor dgn contoh ...

Siapa artis nombor 1 yang kekampungan bila dress up? Tak jugak money. Ini semuanya terletak pada diri. Kalau malas, jawapan tak jaga.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
stinger79 replied at 19-10-2019 06:43 AM
Kalau macam artis pojaan no1 kita, CTD? How would you rate her?dari sudut dress sense nya?

Keka ...

CTD itu nampak ok je simple. Tak sexy. Ada orang pakai sexy, nampak murah. Ada orang pakai sexy, still nampak aura classy. You can judge. Everybody boleh tau.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Queenmastani replied at 19-10-2019 01:45 PM
Rajin komen babe lps tu dulu masuk kuiz medical..satu jawapan btl dpt 5points..try la join..bod la ...

Dah buat dah masuk bod lawa, esptimologi semua. Last2 kena tolak jadi troublemaker.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Queenmastani replied at 19-10-2019 01:47 PM
Aah kansss

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus scha ni. Takde gossip murahan dan stay classy.
Awal tu mmg tak boleh ubah suka merentan, tapi masih terkawal
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 01:02 AM | Show all posts
ehehnurza018 replied at 19-10-2019 06:41 PM
Dah buat dah masuk bod lawa, esptimologi semua. Last2 kena tolak jadi troublemaker.

Laa pulok..tu dh naik byk point u
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Queenmastani replied at 20-10-2019 01:02 AM
Laa pulok..tu dh naik byk point u

Sebab I dah tahu cara2 dia. Tak boleh spam. Make sure kena jawab tanpa spam benda bukan2. And mod seribulan baik hati.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 02:25 PM | Show all posts
ni bukan Edisi bercakap Dengan Cermin

TAPI

Edisi Bercakap Dengan Suami ke ape?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 02:58 AM | Show all posts
ehehnurza018 replied at 20-10-2019 01:37 AM
Sebab I dah tahu cara2 dia. Tak boleh spam. Make sure kena jawab tanpa spam benda bukan2. And mod  ...

Mod seri mg murah hati
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083943s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list