Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
5802
View
52
Reply

Jasmine Suraya Dikecam Berlakon Video Lucah Watak Cikgu

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-10-2019 04:44 PM | Show all posts |Read mode
Video Cikgu Suraya di YouTube mendapat kecaman netizen kerana tergolong dalam video 'soft porn' dan tidak sesuai ditonton umum serta mencemarkan imej seorang guru.



Foto: Instagram Jasmine Suraya





Lakonan bersama Youtubers, Alieff Irfan itu sebenarnya bukanlah video lucah seperti yang difikirkan netizen. Video berjudul Special Armed Forced di YouTube itu merupakan kisah ejen perisikan yang sepatutnya dijadikan sebagai filem pendek.


Netizen terlalu cepat menilai dan masih ada beberapa episod lagi yang akan ditayangkan.




  



  



Jasmine mengakui itu adalah kesilapannya bersama Alieff Irfan kerana tidak peka dengan sensitiviti masyarakat, namun tidak adil juga penonton untuk mengecam tindakan mereka tanpa menonton keseluruhan episod.


Tambahnya lagi, video itu bukanlah untuk memaparkan babak tidak senonoh antara seorang guru dan anak murid. Dia mengakui pernah mendengar tentang kisah Cikgu Suraya tetapi tidak mengetahui tentang isu popular yang pernah menjadi bualan hangat netizen.




  



  



Ketika ditemu bual mStar Online, dia menjelaskan video itu sekadar hiburan dan dia menerima tawaran tersebut kerana namanya juga adalah Suraya jadi tidak salah untuk dia melakonkan watak tersebut.


Harap Alieff Irfan dan Jasmine lebih peka dengan isu semasa yang pernah menjadi kecoh sebelum ini. Ini boleh menimbulkan lagi tanggapan negatif netizen jika episod seterusnya lambat ditayangkan. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 04:50 PM | Show all posts
yutuber klantan tu dulu ok je..bila dia dah start buat clicbaik tunjuk T*t*k  dari situ dah nampak sampah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 04:56 PM | Show all posts
cantiknya dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Who are youssss
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Body cantik {:childlike
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Org sarawak ramai cantik2
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kan ramai dah menyampah dengan alief irfan tu. content tah pape
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols unsubscribe chanel alief ni. Memandai je laki iols pi subscribe. Suka nau tgk video heols. Perasan hensem dan hot. Makin angkuh.. tu pasal tergamak buat video murahan  utk meraih lbh byk untung.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik pompuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan dia ni cina non muslim..rupanya islam...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
CinnamonR replied at 17-10-2019 11:53 PM
Ingatkan dia ni cina non muslim..rupanya islam...

Dia memang cina
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
izanis_88 replied at 17-10-2019 11:55 PM
Dia memang cina

Ooo..Revert ke mmg born muslim?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa cikgu suraya? (katanya ade cerit 18sx)
Ni jasmin suraya iols x kenal....yasmin suraya iols tahu....
Utubers AI tu ntah ape2....baikla si kokom tu bideo ade pekdah....si syahmi tu wp ntah ape2 tp xde la buat bideo cam mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi video tu ada lagi ke kat chanel alif
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Keciwa betul jasmin suraya ni boleh berlakon dgn utubeh sesendu seperti beliau itu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
CinnamonR replied at 18-10-2019 12:02 AM
Ooo..Revert ke mmg born muslim?

Non muslim..dia Chinese from Kuching
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tuhan kelate tu..boleh ke sentuh nanti set2 kito mandi lanjey marohhhh..tuhan 3 serangkai tu ok lah xguna tetek..tp exploit.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
izanis_88 replied at 18-10-2019 01:11 AM
Non muslim..dia Chinese from Kuching

Ooo..nama je ke suraya..baru google dia tadi...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 02:24 AM | Show all posts
youtuber content sampah. video klu tak tayang tetek tak sah.
Why so serius, tapi bila kena compare dgn video kokom tau plak melenting
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Comey dia ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108541s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list