Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1889
View
23
Reply

[Tempatan] Kes bunuh Najadi - Kit Siang ini memang grandfather of all fake news.

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-10-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Semalam,  Mahkamah Rayuan di bawah kerajaan PH mengekalkan hukuman mati terhadap pemandu trak tunda kerana membunuh pengasas Arab-Malaysian Bank (AmBank) Hussain Ahmad Najadi.

Dulu, PH fitnah saya bahawa saya adalah pembunuh Najadi.

Kit Siang dan Sarawak Report adalah antara mereka yang kaitkan pembunuhan ini dengan saya.

Sebab apa Kit Siang dan Sarawak Report kaitkan nama saya dengan kes pembunuhan ini?

Kerana arwah Najadi merupakan pengasas Ambank dan wang yang disebut RM2.6 bilion (yang sudahpun dipulangkan kepada penghantar 4 bulan kemudian) dimasukkan dalam akaun bank saya di Ambank.

Padahal, arwah Najadi sudah menjual dan meninggalkan Ambank berpuluh tahun dahulu tapi dia tetap dikaitkan dengan saya oleh Kit Siang dan DAP.

Di dalam seluruh perbicaraan kes pembunuhan di Mahkamah, nama saya tidak pernah disebut sekali pun.

Awal tahun ini, pihak polis di bawah kerajaan PH juga kata langsung tak ada bukti bahawa saya terlibat dalam kes-kes pembunuhan yang pernah dikaitkan dengan saya oleh DAP:

'Tiada bukti kaitkan Najib kes pembunuhan berprofil tinggi'
https://www.malaysiakini.com/news/465213

Kit Siang ini memang grandfather of all fake news.
Single Polls, Total 42 Users voted
100.00% (42)
0.00% (0)
Your User group have no permission to vote
FB_IMG_1571282745806.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Ternyata fitnah telah menghancurkan Malaysia, dimana silapnya anak2 muda begitu mudah terpengaruh dgn dakyah dan fitnah DAP, terutamanya org melayu, semoga mereka segera bertaubat dan memohon keampunan Allah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 11:38 AM | Show all posts
bukan anak ambank tu sendiri ke yg cakap.. dulu aku baca anak dia yg bukak issue ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 17-10-2019 11:38 AM
bukan anak ambank tu sendiri ke yg cakap.. dulu aku baca anak dia yg bukak issue ni..

Bawah pemerintahan Pee H ni anak dia pun x hadir jadi saksi sepanjang perbicaraan.  
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 11:59 AM | Show all posts
tu la sumbangan LKS
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Fader mader of fake news
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:22 PM | Show all posts
Satu je, jangan percaya kata kata mereka yg berbendera roket ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:23 PM | Show all posts
emang dasarrrrrr!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg xpercaya.....tp ramai kt fb percaya kot.....dri rentetan altantuya, Kevin morais, pastu Pengasas ambank.....berderet2 pembunuhan semua najib buat punyala terer najib smpai xtertngkap sehingga skrg....celaka btul...(menfitnah xingt idup)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2019 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
minahrecon replied at 17-10-2019 12:29 PM
Mmg xpercaya.....tp ramai kt fb percaya kot.....dri rentetan altantuya, Kevin morais, pastu Pengasas ...

Fitnah Dapig sampai najib kena cop serial killer. Sebelum pru14 ramai tolol2 yg percaya spt dodolgemok
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemuk tu elok mampus je .
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Saman jer apek tua ni. Tgk muka pun tau tak tenang hidup sbb dengki sangat dgn Melayu. Saman jugak sape2 yang buat tuduhan ni ke atas DSN. Sebab fitnah jahat PH lah kerajaan yang bagus jatuh di tangan pengundi yg bebal lagi benak. Hidup berpuluh tahun tp masih tak tau nak beza kan yg mana betul mana salah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Grandfather of dumb
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 17-10-2019 04:03 PM
Grandfather of dumb

Bertahun2 apek lim jaja fitnah najib serial killer. Dah jadi kerajaan pun masih mengencing rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 17-10-2019 04:27 PM
Bertahun2 apek lim jaja fitnah najib serial killer. Dah jadi kerajaan pun masih mengencing rakyat

Yg pelik ada jugak yg caya lagi pasal bunuh tu.. Contoh, cha ya nun opis ni.. Balik2 altantuya, 1mdb
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 17-10-2019 05:17 PM
Yg pelik ada jugak yg caya lagi pasal bunuh tu.. Contoh, cha ya nun opis ni.. Balik2 altantuya, 1m ...

Besarnya fitnah kaum dapig sampai jatuh kerajaan lama
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa Bossku membunuh sambil tidur ka, punya senang semua orang dia bunuh, pelancau betul.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by FanTasyCreaTioN at 19-10-2019 06:54 AM

apa komen @dodolgemok
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Pukimak punye cina prnipu. Dahlah hudohhh siaaalll
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
May u rot in hell LKS
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106842s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list