Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
2318
View
75
Reply

[Tempatan] Jodoh?

[Copy link]

Author: yunfauzi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-10-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi!

Umur aku baru masuk 25, aku tak ada kawan lelaki sejak aku 16 tahun.. Maksudnya tak ada special boyfriend la. Aku tk pernah fikir nak ada boyf lagi, even kawan pun tak ada. Aku fokus kerja je. Suddenly, aku dapat tahu, ayh aku nak kenalkan aku dengan someone. And aku tak ada hati pun nak kawan ke kahwin ke.

What should i do now! So stress la.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:44 PM | Show all posts
jangan jadi etis..tu ja la nasihat saya...wakakakakakakkaakakakkakaka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-10-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnnySins replied at 16-10-2019 11:44 PM
jangan jadi etis..tu ja la nasihat saya...wakakakakakakkaakakakkakaka

etis tu apa?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Bacalah mastika online!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-10-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kesempitan replied at 16-10-2019 11:48 PM
Bacalah mastika online!

hahahaha kenapa pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Apalah masalah kau sampai kena masuk isu semasa  org lain nie... Kau sememangnya bermasalah
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahah..untungla dek ada jugak yg nak...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kenal je la dulu. x rugi pn
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ckp je ngan daddy chuols tu the truth.. 25 is still young.. , rasa duit sendiri dulu, pi travel ngan kengkawan dulu, enjoy solo life dulu

Dah kawen.. lain banyak dikk.. if nk berkawen kn cari yg seswai & at the right time. Must be mentally ready too , jgn sesekali kawen sbb kn paksa. This is 2019, not 1950s yach!
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:56 PM | Show all posts
Ko salah board ni dik.
Sini board current issue
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-10-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 16-10-2019 11:55 PM
Ckp je ngan daddy chuols tu the truth.. 25 is still young.. , rasa duit sendiri dulu, pi travel ngan ...

True! Thankyou so much
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini semua salah najib. Nanti kalau jadi kawin pastikan kawin kat sungai buloh.

-fuknight-
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
yunfauzi replied at 16-10-2019 11:56 PM
True! Thankyou so much

Haa meols doa2kan chuols jumpa jodoh yg seswai at the right time.. for now enjoy ur youth dikk.. yolo!

N suh momod pindahkan bebenang chuols kat bod yg betul.. tp meols pon xsure hat mana.. rasa yg cintan cintun tu kut
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sangka jumpa tajuk ni kat isu semasa

Anyhoo, apa kata kenal dulu orang yang your dad nak introduce tu, who knows he might be the one   Take you time though. Tak perlu rush. Good luck!
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga2 adik bertemu jodoh di sini.
Tapi hati2, ade yg racist. Ade yg isim dan plg ramai laki org. Eh lupe dan gay.

Semasa sgt isu kau dik.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 17-10-2019 12:06 AM
Tak sangka jumpa tajuk ni kat isu semasa

Anyhoo, apa kata kenal dulu orang yang your dad nak i ...

Hahaha, this is my first time buat thread. Tak tahu how nak masuk diff section. Btw, thankyou!
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat pengantin baru!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
isu semasa ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Pi berkenalan je. Kalau tak serasi, ko enjoy la idup dulu. Kalau dah serasi, ko plan la nak enjoy idup bersama2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 01:08 AM | Show all posts
kat board semasa ada hantu kopek nama dia sis vokuru, tiap malam jumaat kerja dia sidai kopek ke pepohon rimbun. kalau nampak sila laporkan hospital tanjung rambutan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097156s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list