Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1343
View
20
Reply

CSI. Minta tolong Team Forum!

[Copy link]

Author: MBA19    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-10-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by MBA19 at 16-10-2019 09:58 PM

Assalammualaikum semua.

Saya ni tengah nak bantu cari maklumat utk kawan saya. Dia ni mcam nak kene scam dengan sorang laki ni. Nak tau camne nk semak status perkahwinan laki ni. Laki ni dia duk cakap ngan member dia sebatang kara. Sedangkan ada isteri & anak usia 10 bulan.

Laki ni duk lenjan kereta kawan saya kemain lagi. Nak carik bukti depan mata pasal laki ni. Sama ada masih suami org atau dh bercerai. Sy cuma ada number ic isteri dia je. Kesian kat isteri dia & kawan saya kalau laki ni memang penipu besar. Please help me if korang ada lubang utk semak status perkahwinan seseorang.

Tq in advance
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Lohhh dah ada ic bini bopren kawan chuols, maksudnye chuols ade access la dgn bini jantan kabaret tu
Nak semak status apooooo
Heret je kawan chuols tuh pi jumpa bini bopren dia
Abis citer
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Pergi jela terjah, bawa sekali jabatan agama kalau nak rare, esok2 masuk berita.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau u tau pelaku dan isterinya, buat apa nak bukti bagai???  Lagipun u ada no. IC si isteri kan? Bagi abg surely u kenal dua belah pihak. So, apa maksud u sebenarnya nak bukti tu? Apa sebab??
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Semak status perkahwinan? Kawan u tak percaya ek heols da kawen so u nak bukti black n white gituuuuuhhh?

U heret jah dua2 pmpuan tu supaya bertembung muka.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Setuju ngan poromers, bukti dah ada...bawak pi jumpa ja ngan bininyaa...selesai...siler bercekau
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Risau betul tt ni...

Uols ke kawan yg sangat dirisaukan tu? buntu tak tau nak buat apa bila dpt ic.. pg jelah jumpa org yg kat ic tu, lambat laun jumpa jugak
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Confront je la dengan lelaki tu. Tanya straight berdepan. Atau follow la laki tu kemana dia pegi, kalau dia ada wife mesti dia balik gak rumah wife sooner or later. Kalau sah dah berkahwin, jarakkan diri, stay away from married guy. Btw, macamana kawan u boleh ada no ic wife dia pulak? Jaga2 kalau betul dh kawin silap2 wife dia boleh amik tindakan undang2 kpd orang ketiga ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
X perlu detektif conan pun kes ni...next
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:17 AM | Show all posts
Kalau terbukti dah berbini mcm mana? Yakin ke nak putus? Even dah terang2 ditipu pun masih in denial
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Awat jejanz tu lenjan geta kawan TT?
Dia tadak geta ka?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:33 AM | Show all posts
set meeting tergempar kawan u, wife jejanz tu and jejanz tu..
jgn lupa utk make sure battery phone full, senang nak record scene nanti..
nak jd femes zaman skrg senang.. viralkan je hal laki bini ituuu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawan u dah kena tebuk ka?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:37 PM | Show all posts
yg baik x betempat tu dh knp
main bagi jek pki keta segala
sdp la sijntn jongos tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:56 PM | Show all posts
Kawan awak dah cinta. Bukti kata allien pun dah tak guna, mcm cita Gurdian of galaxy vol 2.


Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 01:10 PM | Show all posts
cam bodoh je bagi orang lenjan kereta awak bayar..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah susah2 csi sis.jumpa face to face dgn bini si hanat tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
TT senyap aje, xde ada update ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 04:25 AM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 27-10-2019 07:53 PM
TT senyap aje, xde ada update ke

Tu la dah settle kot.  Ke nak masuk forum tak ingat password.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 17-10-2019 09:17 AM
Kalau terbukti dah berbini mcm mana? Yakin ke nak putus? Even dah terang2 ditipu pun masih in denial

Nanti bukak thread lain pulak.....

KAWAN BERSKANDAL DGN LAKI ORANG....MCMANA NAK PUTUS
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107477s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list