Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9568
View
155
Reply

Menyanyi Sama-sama, Ibu Nadzmi Adhwa Siap Riba Ardell Aryana Dalam Kereta

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-10-2019 02:25 PM | Show all posts |Read mode
Lepas berkahwin, bertambah-tambah pula manis Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana.


Kalau dulu sebelum berkahwin, mereka menyanyi sama-sama berdua sahaja dalam kereta.




  



Selepas berkahwin, ibu Nadzmi pun ikut serta bersama.


Video yang dimuat naik di Instagramnya baru-baru ini, cukup membuktikan hubungan mesra yang terjalin di antara mak mentua dan menantu


Manakan tidak, dua-dua duduk depan sekali. Siap ibu Nadzmi riba Ardell katanya.




  



Nampak seronok menyanyi lagu Cinta Luar Biasa yang dipopularkan oleh Andmesh Kamaleng.


Di ruangan komen ramai yang meuji-muji Nadzmi. Antaranya,


"Baiknya ibu, siap ribakan menantu.

"So sweet, kahwini dia bukan sahaja dia tapi seluruh ahli keluarganya.

"Bagusnya Adhwa faham kenapa dua-dua kena duduk depan," antara komen warganet.


Kredit foto: IG




Tak pastilah apa motif sebenar kedua-duanya duduk di tempat duduk penumpang hadapan.


Apa pun semoga berbahagia hingga ke syurga ya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
jumpa roadblock mst kelam kabut kan...
sapa dia nk g belakang..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosannya....
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 02:45 PM | Show all posts
erkkkkkkk overnyaa. sory mcm kurang senang plak tgk dok riba mcm tu. mak mertua kot. dua2 plak tu dok depan. ehhh tak phm laa. nk viral kot. kasi jelaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 02:52 PM | Show all posts
halo pulis tolong tangkap ini org. terang2 upload kesalahan trafik kat socmed ni. kalu eksiden, ko tak mati tp menyebabkan org len mati nak kata apa?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Soalan bodoh aku.. Boleh ka memandu sambil rakam video? Tak merbahaya kan org lain ka kalau jadi kemalangan? Si Minah tu takkan terhumban keluar ka kalau berlaku pelanggaran?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:01 PM | Show all posts
sarah82 replied at 16-10-2019 02:57 PM
Soalan bodoh aku.. Boleh ka memandu sambil rakam video? Tak merbahaya kan org lain ka kalau jadi kem ...

ko xbodoh weh...genius sb bertanyakan soalan mcm tuh ...yang bodoh org yang buat perbuatan tuh....sebelum buat xnk berfikir.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini berapa tahun pulak bertahan? Selalu over2 ni, tak lama
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:01 PM | Show all posts
sarah82 replied at 16-10-2019 02:57 PM
Soalan bodoh aku.. Boleh ka memandu sambil rakam video? Tak merbahaya kan org lain ka kalau jadi kem ...

banyak salah ni...
1)duduk beriba kerusi depan..budak xpe lagi (ni dah berbulu.)
2) seatbelt jelas xpakai
3) rakam sambil memandu..

Share link ni kat JPJ medsos.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Yela chuols je la yang paling sweeettt
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:06 PM | Show all posts
Sampai 3 dewasa dok seat depan sebelah driver ke?

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya.. Tu je aku nak cakap
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Terserlah kebimboan.. Kalau brek mengejut atau accident, baru tau. Mau terhantuk kepala kat dashboard atau cermin.

Kalau nak meriba dan diriba pun agak2lah di tempat dan masa yg sesuai.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:11 PM | Show all posts
muat pulak  2 org dewasa dok kat depan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:15 PM | Show all posts
couple ni cuba nk keluar dari list couple yg membosankan tp skala menguap weols ttp skala 10
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:18 PM | Show all posts
Allah hai, untung lah dapat mak mertua baik siap boleh beriba
Tido beriba tak?

Sila bagi talk pasal mcm mana nak jadi menantu yg disayangi pulak
Tak pun mak mertua tu boleh bagi talk mcm mana nak jd mertua ku kesayangan menantu
Boleh mak supi rashid menuntut ilmu
Takde anjing2 kan menantu
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mfzg89 replied at 16-10-2019 03:01 PM
banyak salah ni...
1)duduk beriba kerusi depan..budak xpe lagi (ni dah berbulu.)
2) seatbelt je ...

Kena report la biar jadi pengajaran.. Lagi satu rengsa tgk zarina zainuddin dok rakam anak dia masa drive.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 16-10-2019 03:01 PM
ko xbodoh weh...genius sb bertanyakan soalan mcm tuh ...yang bodoh org yang buat perbuatan tuh.. ...

Aku tgk pun aku seriau ada yg terpelanting keluar..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
overnyaa kot ye pon nk tnjuk somi yg pntgkn mak dan isteri xkn nk bahayakn nyawa camtu skali..siap rekod bagai.. yg blkg tu bkn muhrim ka smpi kne d riba gtu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:21 PM | Show all posts
mizruncing replied at 16-10-2019 02:45 PM
erkkkkkkk overnyaa. sory mcm kurang senang plak tgk dok riba mcm tu. mak mertua kot. dua2 plak tu do ...

Mengada kan.. Nak menunjuk punya pasal
Padahal boleh je duduk seat belakang
Tapi sbb nak record, nak tunjuk kat orang
Sanggup tergedik-gedik dok depan beriba pun takpe
Padahal agaknya berebut nak dok depan
Dah dua2 taknak kalah, riba jelah hahah
Lepas record video campak kebelakang seat tu


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119101s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list