Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
917
View
19
Reply

[Gambar] HUNTUNG KE TAK?

[Copy link]

Author: 5-zaL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-10-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
agak-agak kalau jadi kat korang nak nangis sambil gelak together at the same time ke cmne ni?
IMG_20191016_123456.png
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah la dik, tak lawak pun.. Mod, tolong bagi adik ni tacang..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aku dia rugi 20 tahun.. Duit yg dia dpt tak boleh kembalikan usia dia 20 tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kebebasan hidup xleh dibeli dgn wang ringgit kot....
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Not funny at all. Wang tak kan dapat kembalikan masa lalu
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 01:58 PM | Show all posts
ternaya 20 tahun kat dalam....dah keluar ade duit pun takleh ganti masa 20 tahun tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 02:25 PM | Show all posts
Not funny...
NEXT...
Hmm...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 02:42 PM | Show all posts
baik la tak dpt duit tu dari tak psl2 berpuluh tahun meringkuk dlm penjara
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 02:53 PM | Show all posts
sayang kan 20thn terbuang mcm tu.duit tu mmg lah untung tp
kenangan dia selama 20 thn tu sapa nak ganti..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kelakar la gile
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Duit yang banyak tu bukan boleh ganti balik masa yang dah terbuang 20 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia boleh gunakan duit tu untuk bergembira dan menggembirakan orang2 yang memberi sokongan moral pada dia sepanjang tempoh penderitaannya.
Dia boleh menulis buku dan kisahnya boleh diterbitkan sebagai filem atau dokumentari. Masa yang dah lepas tak akan kembali tapi jika bijak masa yang ada boleh digunakan secara berfaedah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 05:05 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Money can't buy the 20 years he had lost
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian... sia2 20 tahun dlm penjara...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih n kesian Kat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 01:46 PM | Show all posts
pakcik kayooo




.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Duit sebanyak tu tak dapat beli puluhan tahun yang dah berlalu
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 09:08 PM | Show all posts
Kesiannya. Terutama jika ada yg tersayang meninggal semasa dia kat dlm. Money can't bring them back
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.199267s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list