Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7319
View
90
Reply

"Ya Saya Salah, Tapi Saya Edit Bukan Sebab Nak Besarkan Pungkoq" - Masya Masyitah

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-10-2019 11:02 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG




Aduhai, kecoh betul warganet dengan sekeping gambar Masya Masyitah yang disunting bintang remaja itu.


Nak besarkan punggung katanya!


Bagaimanapun, Masya dalam kemas kini terbaru di Instagram menjelaskan tujuan tindakannya itu.


Jelasnya, dia mengedit gambar itu kerana gambar asalnya menunjukkan sedikit kecacatan pada bahagian seluar.




  


"Jadi, saya mengaku salah saya sebab saya edit. Tapi, saya edit bukan sebab nak besarkan punggung atau bagi nampak lebih seksi.

"Sebaliknya, hanya untuk meluruskan bahagian ketak tu," tulisnya.


Ramai pengikutnya meminta Masya mengabaikan kerenah warganet yang tidak mustahil sering kali menyunting gambar sendiri.




  



Nasib baik Masya simpan gambar asal, boleh dijadikan bahan bukti. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:07 AM | Show all posts
gambaq asai mcm bumper nicki minaj
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam2....
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:16 AM | Show all posts
Sapa minah ni oiii
Siyes aku tak tahu
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Biaq p laaa.. Lawa segak jugk orangnya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:24 AM | Show all posts
Pemenang bintang kecil anjuran astro ceria kalau tak salah, iolls pun lupa bintang kecil/idola kecil
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:30 AM | Show all posts
who r yus? tapi comei dak nyaa...ape2 jelah
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:37 AM | Show all posts
dia ni mcm cekta kuat btol lorat kedah

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
X kenaiiii neeexxttttt
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik {:childlike
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:47 AM | Show all posts
gambar kat montot cm pampers penuh je..huhuuhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Lol terus tersuka sheols. Cantiknya
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
skjp jer kena kecam.. psai cntk.. nnt org pun lupa..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayang la umur muda lagi tapi style tudung tu hauk mcm acik2. Kosser la bbnu zaman skang ni suka nau bergaya x sesuai dgn usia
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
yeos replied at 16-10-2019 11:24 AM
Pemenang bintang kecil anjuran astro ceria kalau tak salah, iolls pun lupa bintang kecil/idola kecil

Ceria popstar uolls, kat astro ceria
Motif akak boleh ingat?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 12:06 PM | Show all posts
Chuols kena belajar edit dengan Queen Hanis Haizi dekkk. Sheols bab-bab edit ni memang pro
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 12:10 PM | Show all posts
Nurul8001 replied at 16-10-2019 12:04 PM
Ceria popstar uolls, kat astro ceria
Motif akak boleh ingat?

hahaha jauh iolls tersasar... thank you tolong betulkan
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 12:18 PM | Show all posts
tak kenal pon sapadia niii
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko DH bertudung..ko mestilah tahu hukum melabuhkan baju ..yg dok bergambar posing bentuk punggung tu DH kenapa..pastu org edit marahhh plak...bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya amponn x kan sheols x perasan sampai tertarik wall kat tepi tu..

Ini sejenis pompuan kuat insecure dgn diri sendiri.. gelembung mcm tu pon ko nak edit ke dik? Xde apa yg pelik dgn gelembung2 tu..
Mesti edit gambar sampai terlalu fokus pd firi sendiri hingga terlupa sekeliling..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.177505s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list