Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1295
View
6
Reply

[Tempatan] Tok Hisham pun terganggu dengan joker, amboi tengok movie dengan saper tu?

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-10-2019 01:26 PM | Show all posts |Read mode



Sejak kebelakangan ini, filem Joker yang baru sahaja ditayangkan di pawagam telah menjadi bualan hebat dalam kalangan penonton terutamanya di media sosial. Walaupun terpalit dengan pelbagai kontrovesi, filem ini berjaya menjadi filem Box Office bagi bulan ini. Filem yang mengetengahkan watak antagonis ini juga memberi kesan yang mendalam kepada ramai orang khususnya penonton.

Turut terkesan dengan impak filem ialah Datuk Seri Hishammuddin Hussein selepas berkongsikan beberapa foto melalui akaun Twitter miliknya. Menurut beliau, filem tersebut membawakan mesej yang mendalam dan watak yang dimainkan oleh Joaquin Phonenix adalah sangat hebat.

    Dark and disturbing, but Joaquin Phoenix was awesome. Tak tidur saya malam ni!

    🤡 #Joker #JokerMovie pic.twitter.com/Fiui30LEXx

    Hishammuddin Hussein (@HishammuddinH2O) 13 October 2019

https://platform.twitter.com/widgets.js

Dia juga turut mengatakan bahawa kesan filem tersebut sangat mengganggu dan menyebabkannya tidak dapat tidur malam. Walau bagaimanapun, Datuk Seri Hishammuddin turut mengakui bahawa filem tersebut sangat menarik untuk ditonton.

Rata-rata warganet juga turut bersetuju dengan pandangan yang diberikan oleh Datuk Seri Hishammudin malah ada yang mendakwa bahawa mereka juga terganggu dengan filem berkenaan.

Sumber: Hishammuddin Hussein
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka style and fashion heols....style dan fashion kebiasan lelaki Turki yang lovely dan romantic.

Bukan style Melayu KPop atau Melayu jongos
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2019 01:33 PM | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 15-10-2019 01:28 PM
Suka style and fashion heols....style dan fashion kebiasan lelaki Turki yang lovely dan romantic.
...

kau kena bergusti dgn AZ dulu yer sis
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 02:32 PM | Show all posts
bagi aku sapa yg tgk rasa teganggu tanda dia normal.

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Penghayatan watak yang sangat2 menakutkan..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 05:58 PM | Show all posts
rospinki replied at 15-10-2019 02:32 PM
bagi aku sapa yg tgk rasa teganggu tanda dia normal.

aku tak sure celah mane yg best citer nih

so means aku normal kot

puas aku nak amek feel dr awal movie

intermission smpai ending takde klimax

langsung takat citer asal usul joker

history dia jadik mental

rated 3/5
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 05:59 PM | Show all posts
xy_daen replied at 15-10-2019 06:31 PM
Penghayatan watak yang sangat2 menakutkan..

celah mane yg takut nya

takat gelak2 bodo camtu jer

tak faham aku

spesis org2 mental je kot yg faham citer nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082037s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list