Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
44794
View
2021
Reply

[Edisi Berontak Dalam Rentak] Rumah GV6 Version 2. Tema Konsert Kedua Lagu Cari Makan.

 Close [Copy link]

Author: Rhyno       Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2019 09:47 AM | Show all posts
Lorra2411 replied at 14-10-2019 08:22 AM
meolss perati Hisyam Hamid ni macam hafal je almost semua lagu kat GV malam tadi

iolls pon perasaan jugak part ni, hisyam hamid boleh sing along lagu mazleeza tu..
iolls 1st time dgr lagu tu, hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:49 AM | Show all posts
mcm xramai je sokong ameer? iolls suka suara dia tp semalam dia nyanyi xbest
jap nk ulang tgk dkt utube lagi sekali
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 14-10-2019 09:39 AM
ramai puji naqiu...kata sora dah besar compare dulu...so moral of story jgn kutuk sgt aiman tino dll ...

Harus diingat Naqiu masa popular dulu umur baru 14, 15 cmtu. While Dikmano dh lepasi fasa mimpi basah ye.. hehehe.. so x berubah mna kot suara heshe 10 tahun dari skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
truesonic replied at 14-10-2019 09:46 AM
Aku rengsa la dgn komen daddy daddy sham ni

Sama la mcm masa Daddy zarul dulu... hehe.. tokpit ke sape tiap minggu kena lap umah sbb banjir dgn air merembes.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:56 AM | Show all posts
nabil kuang ajo betul malam tadi perlekeh rupa mazleela dalam duk puji jihan kununnya.

bila derang interview acik maz & kak yan gomen tu bagi iols takla sama rupa derang. kak yan gomen manis tu ada while acik maz muka cengkung & kurus nampak kertu sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 14-10-2019 07:29 AM
satu perkara yg helok dicarutssssss adalah
PENGACARA terutamanya si haji tuuuu
ya Allah rengsanyaa ...

Most of the time, ayat-ayat sangat biadap kot. Mula2 jer Ganja dah rengsa. Boleh si Haji ni acknowledge, Hetty Koes Endang, as Dia? Kemon la. Walaupun Ganja tak suka Buk Hetty ni, tapi guna kata ganti diri yang lebih bersesuaian.
Kata-kata yang kononnya lawak pun. Sangat la krik krik. Sama dua-dua host pun.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 14-10-2019 09:47 AM
iolls pon perasaan jugak part ni, hisyam hamid boleh sing along lagu mazleeza tu..
iolls 1st tim ...

popular jgk lagu tu dulu.. selalu jd permintaan kat radio.. tu jela lagu Mazleela yg plg popular wlpun ada 5 album.. Sian sheols byk dpt lagu reject penyanyi lain je..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:02 AM | Show all posts
fancam sham stark semalam. sedap pulak dengar penyanyi iringan ramai-ramai tu





Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:05 AM | Show all posts
kalau ikut contestant zaman meolls si naqiu and ameer
tp semalam meols suka pulak suara acik roy
selalu lagu patriotik je
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:05 AM | Show all posts
jatt
ohsem sgt, rileks je dia nyanyi seriuslah mcm dia buat konsert jer hah...i mmg tunggu2 dia pun

roy
ni satu lagi mcm telan kaset...menten

hardy who..
sapa dia ni? krik2 iols smlm tak kenal

sham visa
eh hensem sgt..

wann

ko dah kenapa nyanyi suara dgr tak dengar?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:10 AM | Show all posts
Edited by BlueRose99 at 14-10-2019 10:11 AM



Congrats Naqiu Boboy #NamieniNQ terpilih sebagai Artis Cili Padi minggu ini di #GegarVaganza..

Nama Penuh: Wan Naqiuddin bin Mohd Najib
Nama Artis: Naqiu Boboy
Umur: 33 tahun
Asal: Skudai, Johor
Facebook: Namieni NQ
Follow IG: @thisisnaqiu @naqiurious

.
.
Dekat 20 tahun berlalu..
Tak sangka semenjak berkahwin 8 tahun lalu, Naqiu dan pasangan dikurniakan 2 anak perempuan dan 3 lelaki berusia antara 11 bulan hingga 7 tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:22 AM | Show all posts
bodo 2 ekor beruk  pengacara msh kekal....sorang dh haji tp mulut cam jamban
yg pompuan dah bertudung pn sama naik

mmg potong 2 ekor ni
tak bole ambik contoh aliff & sherry ke yg sgt2 profesional...mmg dasar rempit nabil & jihan, dh x relevan
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:23 AM | Show all posts
btw...ai team jatt, sham...
nak tema wann...pt  tngok la nnti dia nyanyi lagu cari makan tu sedap ke tak sedap.. mlm td x sedap, frust sgt
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:24 AM | Show all posts
knp aku nengok muka wann dah macam yana shamsudin ekkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:27 AM | Show all posts
samax replied at 14-10-2019 10:02 AM
fancam sham stark semalam. sedap pulak dengar penyanyi iringan ramai-ramai tu

mmg antara lagu femes yg boleh sing a long..iols pun ikut nyanyi kt rumah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
yang tak kenal hady mirza ni mesti tak tengok anugerah planet muzik dulu2.. setiap tahun kot dia join sama ada nyanyi, menang, bagi award..sama naik je dia ngan si taufik tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:29 AM | Show all posts
Edited by annabellaruz2 at 14-10-2019 12:15 PM
azimodin replied at 14-10-2019 01:07 AM
Meouls tetap rengsa dengan suara sembelit kakwan. Sembelit level x berak 2 minggu yach. Teran2 manja ...

aiyooooo....meols terpaksa lajukan persembahan kak wann sbb baru layan kat utube.





Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:31 AM | Show all posts

Mazlela , fiza , nur fatima ni semua dah tak boleh  nyanyi.. hancur
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 14-10-2019 09:49 AM
mcm xramai je sokong ameer? iolls suka suara dia tp semalam dia nyanyi xbest
jap nk ulang tgk dkt u ...

sbb ameer nyanyi x best semalam..harap dia boleh nyanyi macam biasa2 dia nyanyi sebelum ni..penyanyi yg lahir dari pertandingan ni sepatutnya boleh nyanyi lagu macam2 genre..iols suka dan sokong jgk si ameer ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:37 AM | Show all posts
Aku suka peserta GV kali ni.. Mmg betul2 sendu.. baru best tgk.. Kalau dah mmg sentiasa aktif lagi, tak GV namanya... Terkejut dgr suara naqiu.. sedap bagi halwa telinga aku wpun tak pernah tau kump boboi dulu... Ada potensi.. Sbb wa mmg minat rock..

#teamSham
#teamNaqiu
#teamfeeza (betul ke ejaan nih..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083207s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list