Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
44140
View
2021
Reply

[Edisi Berontak Dalam Rentak] Rumah GV6 Version 2. Tema Konsert Kedua Lagu Cari Makan.

 Close [Copy link]

Author: Rhyno    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2019 08:45 AM | Show all posts
sedap suara Pakcik Roy ni. Peserta yang meolss sokong ialah:

1. Sham Visa
2. Roy
3. Naqiu
4. Ameer
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 14-10-2019 08:16 AM
Udah2 la ckp GV kali ni tak best tak beraura mcm Zamani last year, heshe last year masuk pon atas ku ...

aku setuju...aku suka gv kali ni sb kembali ke fitrah konsep asal gv
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Hady suara ok cuma takda lagu power.. Sham pun nafas panjang utk lagu dia.. Wan.. Terlalu mendesah... Naqiu cam garau. Maz sedap juga. Jatt power dgn umur 63. Nurfatimah sedap..Paling hauk feeza
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:51 AM | Show all posts
wordlife replied at 14-10-2019 08:33 AM
Sebelum ni nurtizens bising ckp xnk Diva dan Legend masuk so bila lineup kali ni Asteruk bagi pon  ...

kan.. nak aura2 bagai..rs x best skip la tgk mentor..smlm part hady mirza,wan i skip...x yah bising2..

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:55 AM | Show all posts
Kenapa Roy tak dapat lagu diari mimpi. bagi aku, diari mimpi lagi kuat dari ratnaku.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:59 AM | Show all posts
cap_ayam replied at 13-10-2019 11:54 PM
Michael Ang tadi sound Bell Ngasri maklumat pada skrip. Bell baca skrip pada kad yang bertulis MA se ...

yg buat skrip tu la yg salah, ikut cue card pun salah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:20 AM | Show all posts
babyorange replied at 14-10-2019 01:12 AM
Korg....ape status abg sham charming tu? Msh beristeri atau mr.D? Ade ank ke? Hahahaha....tercrush t ...

msih beristeri chuols..tp lately x letak gambar isteri dlm fb..iols friend dgn wife dia di fb..anak 2
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by af_mania at 14-10-2019 12:53 PM
rusyidahrahman replied at 14-10-2019 05:45 AM
Best juga kan mentor...menghiburkan apatah lagi kak lina pom pom


Ada lagi uols ini?? Apa khabar??? Kamu sihat ka??
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
finding replied at 14-10-2019 08:55 AM
Kenapa Roy tak dapat lagu diari mimpi. bagi aku, diari mimpi lagi kuat dari ratnaku.

Betul2.. tp roy nyanyi lagu apa pun sedap
Vote for jatt roy n wann manja hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
babyorange replied at 14-10-2019 12:55 AM
Eh sham visa tu duda ke uols? Masih ganteng....mmg charming sgt. Ter taste plak kt die. Ehh.... Hehe ...

x la chuolls.anak da 2 org x silap.wife dia pnh jdi model klip video lagu cinta melankolia tu.betul x tjuk lgu tu i sebut.hihi
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahun ni peserta lelaki lebih menyerlah....iols rasa tahun ni juara Gv lelaki plak...iols team Naqiu, daddy Sham & atok Roy...nebes iols ms daddy Sham nak perform...suara Wann iols suka jgk...utk peserta pompuan iols team kak Wann...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 14-10-2019 08:48 AM
aku setuju...aku suka gv kali ni sb kembali ke fitrah konsep asal gv

Kelasss term fitrah asal tu. Tp meols stuju. Gv ni sesuai utk artis sejuk beku utk kembali mendoniaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiolzs tgk smlm tp mcm xde aura y menyerlah sgt..kalau dulu2 ada laa retis y org kenal and mmg feymes..ni mcm sendu sikit...maybe ramai retis y dah berumur..

Lagu pernah dgr,tp retis kurg kenal..paling tkejut dgr suara naqiu..ala2 cakra khan dah dia punya serak2 tu..tp masih nipis..suara jatt ngn sham tony stark masih sama..y lain2 aiolzs x mampu nak kenal..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
samax replied at 14-10-2019 02:40 AM
sorry off topik. bila keluar program GV ni baru iols teringat sorang penyanyi pompuan era 2000an yan ...

Pesal Xde memori langsung pasal retis sorg ni.. tahun 2000an tu Byk jgk penyanyi muncul mcm Wan Suhaila (Luka Semakin Terbiar), Ashira (Diombak Resah), Saleena (Semanis Madu Sepahit Hempedu), Deeya Rashad, Martinie (Sejernih Airmata), Illa Sabri (Keranamu Kekasih).
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:39 AM | Show all posts
ramai puji naqiu...kata sora dah besar compare dulu...so moral of story jgn kutuk sgt aiman tino dll skrg ni..20  thn lagi depa masuk GV sora mesti power

haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
BanyuBiru replied at 13-10-2019 11:58 PM
Takde ke thread Mentor Milenia...

Overnya Black...padahal Akim bekas juara chill jah

Aiolzs tgk mentor sikit2..xde aura sgt ler..dah mcm sukasuki kanak2 riang punya program..hahaha
Tu pun aiolzs tgk chat ramai y komen ckp suara sedap mentor2 ni x amek..xtaw ler aiolzs benar atau tidak
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:42 AM | Show all posts
mmg tahun ni peserta lelaki yang bersuara sedap....pacik roy tu nak tgkla dia bawa lagu yg lain mcm mne... one nation emcee pon harap2 blh smpi final... dorg pon niceyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 14-10-2019 09:38 AM
Pesal Xde memori langsung pasal retis sorg ni.. tahun 2000an tu Byk jgk penyanyi muncul mcm Wan Su ...

Wan Hardiah pon sedap chuols...tp ntah mana hilangnya. Tahun ni iols mengharap Kak Fairuz Husin or Liza Jaafar masuk..tp dah kertu lebih kot tu x nk masuk
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rengsa la dgn komen daddy daddy sham ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
finding replied at 14-10-2019 08:55 AM
Kenapa Roy tak dapat lagu diari mimpi. bagi aku, diari mimpi lagi kuat dari ratnaku.

Ratnaku pernah cetus fenomena & lepas ke final AJL 1993. Blh kata signature song Abg Roy (selain lagu patriotik heols la).. hehehe. Mohon abg Roy nyanyi lagu Together As One Commonwealth Games 1998 ya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082264s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list